De wekelijkse avonturen van een Fanboy #101

Wat was het toch weer een drukke week! Ik ging niet alleen naar Yalfest, maar ik had ook een soort tentamenweek. Dit is niet een normale tentamenweek, maar ik had het wel erg druk. Zo moest ik een onderzoek opzetten en daar een uitgebreide opzet van maken. Daarbij moest ik met een groep een soort thuistentamen maken, waar je ongeveer 12 uur mee bezig zou zijn. Dat is niet niks! Ik heb dus hard moeten studeren, maar ik heb ook nog zat andere leuke dingen kunnen doen. Tijd om terug te kijken naar de afgelopen week!

Zaterdag 21 april

Ik begon de dag meteen met studeren. Deze dag wilde ik mijn verslag inleveren, dus ik moest hard werken om het af te krijgen. Al snel ging ik naar Utrecht, want ik mocht Sarah Crossan interviewen! Op de heenweg begon ik aan Waar ik ga, het nieuwe boek van Gayle Forman. In Utrecht aangekomen ging ik Sarah interviewen samen met Emmy (Zon en Maan), die toevallig wat eerder aanwezig was. Zo konden we een langer interview houden! Sarah is zo’n lieve en aardige  vrouw en mijn interview kan je hier lezen. Op de terugweg begon ik aan Nieuwe maan, het nieuwe boek van Sarah Crossan. Ook dit boek is heel indrukwekkend, dus toen ik eenmaal thuis was en mijn opdracht had ingeleverd, las ik Nieuwe Maan uit. In de avond pakte ik mijn spullen in voor Yalfest en keken we met de familie naar De Kwis

Zondag 22 april

Eindelijk, Yalfest is gaande! Ik ging naar Yalfest als Peeta Mellark in zijn bakkerskleding en mijn vriendin ging als Alice uit Alice in Wonderland, aangezien de organisatie cosplayers wilden tijdens het evenement. Uiteindelijk waren we met negen cosplayers en ik had een hele leuke dag! Hier kan je mijn verslag lezen en de komende tijd lees je nog genoeg over mijn aankopen die dag. We waren laat en kapot thuis, maar wat hebben we toch genoten! 

Maandag 23 april

Maandag werd ik wat ziekjes wakker. Ik hoorde uiteindelijk dat veel Yalfestbezoekers ziek werden, dus ik gok dat iedereen elkaar flink heeft aangestoken tijdens het evenement. Ik ging uiteindelijk toch naar Rotterdam, om daar met studiegenoten te werken aan het tentamen. Na een middag op de uni gezeten te hebben, studeerde ik thuis verder en kookte ik voor mijn huisgenootjes. In de avond heb ik veel geblogd over Yalfest en keek ik nog naar nieuwe afleveringen van Klikbeet, een hilarische Nederlandse serie met allemaal sketches.

Dinsdag 24 april

Op de dinsdag was er nog veel te doen. Ik las verder in Waar ik ga, maar al snel ging ik weer terug naar de universiteit en werkte ik daar weer met mijn groep aan het tentamen. Toen ik thuis was werkte ik nog wat aan een werkopdracht, keek ik wat afleveringen van Jeuk en las ik Waar ik ga uit.

Woensdag 25 april

Ik had deze dag ontzettend slecht geslapen. Ik was een groot deel van de nacht wakker en ik kon maar niet uitrusten, dus begon ik aan Een bijna definitieve lijst van nachtmerries. Uiteindelijk kon ik nog even slapen, maar moest ik me erna haasten om op tijd op de universiteit te zijn. Ik studeerde weer met mijn groep op de universiteit en thuis werkte ik verder aan de opdracht. Ik was door het slechte slapen wat ziekjes, dus ik had een rustig avondje thuis. Ik keek wat afleveringen van Jeuk en Modern Family, las verder in mijn boek en blogde nog wat. Snel slapen, want de dag erna zou ik vroeg uit mijn bed moeten!

Donderdag 26 april

De wekker ging erg vroeg, want ik moest namelijk gaan werken. Ik ging naar Utrecht toe om te helpen met de administratie, na vier uur was ik klaar. Ik had op de heenweg Een bijna definitieve lijst van nachtmerries uitgelezen en op de terugweg begon ik aan De kleine Odessa – De val van Scribopolis – boek 2. Thuis aangekomen pakte ik mijn spullen snel in en ging ik door naar een bijlesadresje waar ik een uurtje les gaf in wiskunde. Na dit bijlesje ging ik richting mijn ouders, want ik zou Koningsdag daar vieren.

Vrijdag 27 april

Koningsdag! Mijn dorp heeft één van de grootste Oranjeverenigingen van Nederland, dus we hadden veel activiteiten in het dorp. Mijn fangirl en ik bezochten de markt, de kinderrommelmarkt (waar we niks hadden gekocht, maar wel twee Funko Pops voor maar vier euro bij de Kruidvat) en de kermis (die best wel tegenviel, maar ik at daar wel een wafel met warme chocola erop, jammie). Aan het eind van de ochtend hadden we alle festiviteiten wel gezien, dus gingen we terug naar huis en keken we naar de eerste Avengers-film als voorbereiding op Avengers Infinity War. Ook speelden we met mijn ouders Regenwormen, een vrij grappig dobbelspel. We aten nog thuis en daarna gingen we de trein in en las ik verder in De val van Scribopolis. Op de eindbestemming aangekomen stond Netflix nog even aan, want we moesten nog wat afleveringen kijken van Santa Clarita Diet, een hilarische serie over een familie waarvan de moeder een zombie wordt en mensenvlees wil eten.

Deze week was Harry Potter Hogwarts Mystery ook uitgekomen, een app waarin je als Zweinstein-leerling op Zweinstein kan zitten. Wat een fantastisch spel! Ik ben helemaal verslaafd en hoop snel verder te komen in de game.

Dat was mijn weekje weer! Ik heb nu een soort vakantie, maar moet ook beginnen aan mijn scriptie. Spannend! Hopelijk is er nog genoeg tijd om lekker te lezen, want na Yalfest heb ik alleen maar nog meer zin om te gaan lezen!

Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.