De wekelijkse avonturen van een Fanboy #102

De meivakantie is aangebroken, dus tijd om wat uit te rusten. Nou ja, uitrusten… Ik moet ook gaan beginnen met mijn scriptie! Deze week heb ik leuke uitjes gehad, maar heb ik ook een aardige griep (veel mensen waren na Yalfest ziek geworden, dus ik denk dat veel mensen daar zijn aangestoken…). Gelukkig kon ik wel lekker veel lezen, dus een prima weekje!

 

Zaterdag 28 april

Op de zaterdag was ik in Tilburg. Ik begon de dag met studeren (bronnen verzamelen voor mijn literatuur-onderdeel), maar na een paar uurtjes besloot ik even rust te nemen. Ik keek Iron Man 3 (die ik veel leuker vond dan de voorgangers), las weer een deel uit De kleine Odessa – De val van Scribopolis boek 2, blogde nog wat en maakte avondeten klaar. In de avond stond The Avengers – Age of Ultron aan. Mijn fangirl en ik zouden naar de nieuwe Avengersfilm gaan, maar ik had nog niet alle vorige films gezien! Shame on me, dus daarom besloten we even veel films van Marvel te kijken.

Zondag 29 april

In de ochtend werd de film Captain America – Civil War aangezet. Mijn mening? Tof om vele superhelden bij elkaar te zien, maar een groot gevecht was totaal overbodig en het einde vond ik niet bepaald spectaculair. Na het kijken van de film blogde ik wat, maakte ik boekenfoto’s en maakte ik wat voorbereidingen voor de zomervakantie, want ik ga namelijk een paar dagen naar Londen! Na het avondeten werd Netflix aangezet en keken we wat afleveringen van Santa Clarita Diet, een serie die echt hilarisch blijft.

Maandag 30 april

Op de maandag stond een dagje Arnhem op de planning. Ik heb Arnhem nog nooit goed bezocht, dus een dagje winkelen in het centrum wilde ik graag doen. Op de heenweg las ik het laatste deel van De kleine Odessa uit, wat een mooie einde zeg! In Arnhem gingen we veel winkels af (je raadt het al, alle boekhandels uiteraard) en hebben weer wat mooie boeken ingeslagen. Op de terugweg las ik een boek dat ik had gekocht in Arnhem, namelijk Een Frozen Hart. Dit boek leest lekker weg, dus dezelfde dag had ik het boek al uit. Dat ging hard! Mijn recensies over de beide boeken die ik deze dag heb gelezen zullen binnenkort verschijnen op mijn blog.

Dinsdag 1 mei

Het is DE DAG. Ik las een stuk uit Welkwoud, om vervolgens naar de film te gaan, namelijk Avengers – Infinity War! Man man man, wat een film zeg. Ik verklap niks, maar achteraf waren we echt gesloopt! Het wordt echt lastig om te wachten op het vervolg… Na gegeten te hebben in de avond besloten we het tweede seizoen van Santa Clarita Diet af te kijken. Ik kan nu niet wachten op het derde seizoen!

Woensdag 2 mei

In de ochtend begon ik met wat bloggen en met het versturen van wat mailtjes. Ik had genoeg te bloggen, dus ik tikte erop los en plaatste ook een oproep voor de Friday Five, zodat meer bloggers eraan mee kunnen doen. Dit is een succes, want uiteindelijk waren er meer dan 20 aanmeldingen, zo leuk! In de avond gingen mijn fangirl en ik bowlen en gingen we daarna nog uit eten. Ik ben niet echt een talent in bowlen, maar uiteindelijk had ik wel een strike kunnen gooien. Na het eten ging ik richting mijn ouders en las ik Geen beste dag voor voodoo in de trein. Thuis aangekomen ging ik richting bed en las ik het boek uit. Dit boek had ik ook weer binnen een dag uitgelezen, zo haal ik mijn Reading Challenge wel!

Donderdag 3 mei

Donderdag blogde ik wat in de ochtend, om vervolgens naar de tandarts, huisarts en langs een bijlesadresje te gaan. Een van mijn bijleskindjes heeft haar eindexamens, dus ik had geholpen met het voorbereiden van haar examens. Thuis aangekomen ging ik verder bloggen, begon ik aan Fandom van Anna Day en keek ik Klikbeet.

Vrijdag 4 mei

Hoewel ik veel plannen had voor het weekend, moeste ik deze helaas afzeggen omdat ik nog steeds niet lekker was. Ik had in de ochtend nog een afspraak met de mondhygiënisten, maar daarna deed ik rustig aan. Ik werkte verder aan mijn scriptie, blogde wat en las verder in Fandom, welke ik die dag uit had gelezen. Daarnaast heb ik ook nog de graphic novel van Percy Jackson gelezen, ik keek naar de Dodenherdenking met mijn familie en ik had ook nog een groot stuk gelezen van Charlie en ik. Een prima leesdagje dus!

Dit was mijn weekje! De aankomende week heb ik het ook weer druk met mijn studie, maar heb ik ook wat leuke uitjes gepland staan. Daarbij wil ik ook lekker veel lezen, want er zijn genoeg boeken die ik wil verslinden! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.