De wekelijkse avonturen van een Fanboy #103

Een nieuwe wekelijkse avonturen! Deze week was een vrij rustige week waar ik vooral veel heb gelezen, maar ook heb gewerkt aan mijn scriptie. Ook had ik wat plannetjes gemaakt met een bibliotheek, waar ik heel blij mee ben!

Zaterdag 5 mei

Op de zaterdag werd ik vroeg wakker en las ik Charlie en ik uit. Wat een prachtig verhaal is dit zeg! Daarna werkte ik aan mijn scriptie en maakte ik wat foto’s van wat boeken. Voor de lunch at ik met mijn moeder en tante, om vervolgens wat te gaan bloggen. In de avond keek ik nog met mijn ouders naar het 5-mei concert en las ik Welkwoud uit, weer een magisch verhaal van Tahereh Mafi!

Zondag 6 mei

Ik begon de zondag met wat bloggen, om vervolgens aan mijn scriptie te werken. Halverwege de middag had ik genoeg gestudeerd, dus beloonde ik mezelf met het kijken van wat afleveringen van Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures en Modern Family. Aan het eind van de middag begon ik aan Het Dodenhuis van Sarah Pinborough en bezocht ik de verjaardag van mijn tante. Na de verjaardag las ik verder in Het Dodenhuis en keek ik naar Jeuk en Klikbeet.

Maandag 7 mei

Maandag was een drukke, maar hele leuke dag. Ik startte met het lezen van Het Dodenhuis, om mij vervolgens in te schrijven voor mijn minor het aankomende studiejaar. Daarna pakte ik mijn spullen in en ging ik naar de bibliotheek van Katwijk. Daar ga ik namelijk foto’s maken voor hun Instagramaccount, die je hier kan volgen. Elke week zal er op de woensdag een foto van mij online komen te staan! Na het maken van veel YA-boeken bij de bibliotheek, bewerkte ik ze nog thuis en werkte ik verder aan mijn scriptie. Ik ging daarna naar Amsterdam, om in de trein Het Dodenhuis uit te lezen. Daar ging ik in Amsterdam Noord uit eten met mijn zusje en vader, om daarna naar de musical The Color Purple te gaan. Wat een geweldige musical is dit zeg! De spelers hadden echt een prachtige stem en het verhaal was ook erg goed. Aanrader!

Dinsdag 8 mei

Het was weer tijd om naar mijn kamer te gaan in Rotterdam. In de trein begon ik aan Op het einde gaan ze allebei dood. In mijn kamer had ik een Skypegesprek waar ik Peter van Olmen ging interviewen, de auteur van De kleine Odessa! Heel tof om hem te spreken, dus een interview kan je verwachten op mijn blog. Daarna werkte ik nog wat, maakte ik wat blogjes en werkte ik verder aan mijn scriptie. In de avond had ik een barbecue met twee vrienden, maar daarna was ik echt gesloopt. Het was erg warm die dag, dus dan ben ik sowieso heel duf, aangezien ik niet kan zweten. Ik probeerde nog wat te lezen, maar viel gewoon in slaap omdat ik geen energie meer had…

Woensdag 9 mei

Woensdag begon ik de dag met wat bloggen en werkte ik aan mijn scriptie. Al snel pakte ik mijn spullen in en had ik twee bijlesadressen waar ik naartoe moest! Ik had eerst een bijles in wiskunde voor een MAVO-eindexamenleerling, daarna Wiskunde A voor een leerling van 6VWO. Druk bezig met de examens dus! Daarna ging ik naar huis, pakte ik mijn spullen en ging ik richting mijn ouders en las ik Op het einde gaan ze allebei dood in de trein. Toen ik eenmaal thuis was, las ik verder in mijn boek. 

Donderdag 10 mei

Op de donderdag las ik als eerst Op het einde gaan ze allebei dood uit. Wat een mooi en bijzonder verhaal! Na een ontbijtje maakte ik wat foto’s voor mijn blog en bereidde ik twee uitjes voor naar het buitenland: ik ga met mijn zusje een dagje naar Parijs en met mijn fangirl deze zomer naar Londen, dus ik heb wat dingen daarvoor uitgezocht. Daarna gaf ik nog examentraining aan een bijlesleerling, kwam mijn tante op bezoek en begon ik aan The Fates Divide, het vervolg op Carve The Mark! In de avond pakte ik mijn spullen in, want de volgende dag zouden we met de familie weg gaan. Mijn moeder is namelijk 60 geworden en om dat te vieren hadden we een weekendje weg gepland met de familie.

Vrijdag 11 mei

Op naar een weekendje weg! Op de dag dat deze blog online komt (zondag dus) zijn we weer thuis, maar in de tussentijd heb ik geen tijd gehad om achter mijn laptop te zitten. Deze blog schrijf ik ook op de donderdag, dus ik kan niks vertellen over deze dag. Dat zal ik je in de volgende wekelijkse avonturen vertellen!

 

Dit was mijn weekje weer. Veel gelezen, gestudeerd, bijles gegeven en leuke uitjes gehad. Een prima week dus!

En, hoe gaat het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.