De wekelijkse avonturen van een Fanboy #105

Er is weer een week voorbij, dus het wordt weer tijd om deze door te nemen. Deze week had ik een internationaal reisje, belandde ik ook in een sprookjesbos en wist ik ook een vampier te verslaan. Ja hoor, het is weer zo’n normale week…

 

Zaterdag 19 mei

Op de zaterdag begon ik meteen aan mijn scriptie. Ik zou erna weinig tijd eraan kunnen besteden, dus ik werkte hard aan mijn literatuur. Al snel gaf ik een uurtje examentraining in wiskunde. Mijn bijleskind en haar moeder bedankten me nog enorm voor de hulp, wat heel fijn was om te horen! Toen ik weer thuis was, ging ik met mijn zusje naar Rotterdam. We aten samen pizza en keken naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van Thirteen Reasons Why en een aflevering van Ru Pauls Drag Race. Om 9 uur deden we een dutje tot 12 uur, want daarna zouden we op avontuur gaan!

Zondag 20 mei

Om kwart over 1 vertrokken we van huis. Waar gingen we heen? We pakten een busreis naar Parijs! Daar hadden we een leuke dag waar we ontzettend veel hebben gezien. Mijn blogjes over Parijs zullen nog verschijnen, dus kijk daar naar uit! In de avond gingen we terug naar huis. We hadden zelfs 24 kilometer gelopen… 

Maandag 21 mei

Rond 5 uur kwamen we terug aan in Rotterdam. Snel in bed, want in zo’n busreis is slapen aardig lastig! Na wat slapen ging mijn zusje weer weg en had ik ontbeten met mijn huisgenootjes. Daarna blogde ik wat en werkte ik verder aan mijn scriptie, maar door mijn rare slaapritme had ik weinig concentratie. Aan het eind van de middag keek ik wat afleveringen van Modern Family en in de avond speelde ik de laatste sessie van een campaign van Dungeons and Dragons met vrienden. Wat was het toch leuk! We hebben al plannen voor een nieuwe campaign, waarin ik een heel tof karakter ga spelen.

Dinsdag 22 mei

In de ochtend legde ik de laatste hand aan de stappen voor de AVG-wet, om vervolgens mezelf te belonen met wat afleveringen van Modern Family. In de middag gaf ik examentraining economie aan een MAVO-leerling en ging ik richting mijn ouders. In de trein las ik Bloed en Beenderen en eenmaal aangekomen ging ik naar de orthodontist. Mijn gebit was nog prima en ik hoef nu pas over drie jaar te komen! Na de orthodontist gaf ik nog een bijlesje, at ik met mijn ouders en ging ik naar Tilburg, om ondertussen heel ver te komen in Bloed en Beenderen

Woensdag 23 mei

Deze dag ging ik met mijn vriendin naar de Efteling! We hadden nog kortingskaartjes van de Albert Heijn. Het was een heerlijke dag. Het was vrij rustig, we gingen Symfonica in (waar ik echt mijn ogen uitkeek) en het was ook nog eens heerlijk weer. Prima dagje zo! Na het pretparkbezoek ging ik richting Rotterdam, las ik Bloed en Beenderen uit en had ik een borrel van mijn vereniging.

 

Donderdag 24 mei

Op de donderdag besloot ik een productief dagje te hebben. Ik maakte mijn kamer wat schoon, blogde wat, werkte hard aan mijn scriptie en ik gaf nog wiskundebijles. Ik at samen met huisgenootjes, keek Modern Family en had bezoek van mijn ouders. Na bijgepraat te hebben werkte ik aan mijn karakter van Dungeons and Dragons. Prima dagje zo! Net voor het slapen gaan, begon ik Heel me te lezen, het nieuwe boek van Tahereh Mafi. Dit was trouwens ook een bijzondere en spannende dag, want mijn recensie van Charlie en ik kwam online. Deze recensie heeft een heel persoonlijk randje en ik vond het wat eng om hem te plaatsen, maar ik heb ontzettend veel mooie en lieve reacties gehad. Bedankt iedereen!

Vrijdag 25 mei

Op de vrijdag heb ik veel aan mijn scriptie gezeten. Zo heb ik mijn deadline gehaald, wat heel fijn is! Ik heb nu pas een opzet van mijn onderzoek gemaakt met een enquête, maar het begin is er. Wie weet zie je mijn enquête nog wel voorbij komen op social media, aangezien ik graag zo veel mogelijk mensen moet hebben voor goede resultaten voor mijn scriptie. Ook keek ik naar X-Men Origins: Wolverine en blogde ik wat.

 

Dit was mijn weekje. Hoe was de jouwe? 

2 reacties

  1. Mijn week was vooral een beetje saai haha. Ik heb niet zo heel veel gedaan deze week. Wat soms ook wel eens nodig is toch? Ik ga nu meteen je recensie van Charlie en ik lezen!

  2. Zo wat heb jij het druk gehad! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.