De wekelijkse avonturen van een Fanboy #106

Een weekje verder, wat is er toch weer een hoop gebeurd! Ik had veel afspraken met vrienden, maar heb ook heel veel gelezen. Ook ben ik druk bezig met mijn scriptie, dus ik had genoeg te doen! Tijd om de afgelopen week weer even door te nemen.

Zaterdag 26 mei

Ik had een rustig weekendje op de planning staan, dus heb vooral wat uitgerust. Het is ook vrij warm en aangezien ik niet kan zweten en dus oververhit kan raken, vond ik het verstandig om rustig aan te doen deze dagen. Ik las een stuk uit Heel me, maakte een recensie en leverde wat dingen in voor mijn scriptie. Ik had even een pauze van scriptie gekregen omdat ik moest wachten op mijn begeleider, dus even tijd om leuke dingen te doen! Ik speelde Mario Kart met huisgenootjes, lunchte in de tuin, las Heel me uit (wat een einde zeg!) en ik begon aan Sterrenstof. In de avond ging ik op bezoek bij een oud jaarclubgenootje. We hadden elkaar een tijd niet gesproken, dus tijd om even goed bij te kletsen! 

Zondag 27 mei

Ik begon de dag lekker met bloggen, om vervolgens Sterrenstof uit te lezen. Ik was lekker op dreef, want in dezelfde middag las ik ook Als het waar is helemaal uit! Daarbij was ik nog harder op dreef, dus ik las ook de eerste drie volumes van Sword Art Online Progressive, de manga. Daarna ging ik naar het centrum van Rotterdam, waar een dispuutsgenootje een 25-diner gaf. Heerlijk gegeten en ook nog eens mooie verhalen gehoord. 

Maandag 28 mei

Op de maandag kreeg ik mail van mijn begeleider, dus ik ging weer aan de slag met mijn scriptie. Na een paar uurtjes schreef ik nog wat blogjes en keek ik wat afleveringen van Modern Family. Het was ontzettend warm, maar ik wilde toch in de avond naar een vergadering van mijn commissie. Ik was er wel, maar halverwege kon ik het niet meer aan en ging ik naar huis. Even afkoelen en dan uitgeput slapen, dat niet kunnen zweten heeft deze dagen flink wat nadelen!

Dinsdag 29 mei

Dinsdag was het ook ontzettend warm, dus heel energiek was ik niet. Ik had slecht geslapen, maar probeerde nog wel een beetje aan de slag te gaan. Zo keek ik in de ochtend naar Modern Family en was ik aan het werk voor mijn scriptie. Ik heb een enquête gemaakt en moet veel respondenten hebben. Ben jij een student of net afgestudeerd en heb je vijf minuutjes tijd om een enquête in te vullen? Je zou mij in ieder geval enorm kunnen helpen tijdens mijn onderzoek! Je kan de enquete hier vinden. Bij voorbaat dank! Ik las nog Sword Art Online Alternative Gun Gale Online, begon aan De Strijdmagiër en deed een klein dutje doordat ik te weinig energie had. Daarna was het tijd voor een uurtje bijles en ik deed nog boodschappen. Op de terugweg begon het flink te regenen, maar gelukkig had ik een paraplu bij me! Thuis aangekomen at ik met huisgenootjes en keek ik in de avond een aflevering van Thirteen Reasons Why en begon ik aan The Disastrous Life of Saiki K., wat echt een hilarische anime is. 

Woensdag 30 mei

Op de woensdag heb ik het rustig aan gedaan. Ook deze dag was het heel warm, dus ik was aardig oververhit geraakt. Gelukkig heb ik nog wel hard kunnen werken aan mijn scriptie en keek ik wat afleveringen van The Disastrous Life of Saiki K. en Thirteen Reasons Why. Ik had nog plannen in de avond, maar die moest ik afzeggen vanwege de hitte.

Donderdag 31 mei

Donderdag stond ik vroeg op en ging ik richting mijn ouders. Het zou snel gaan regenen, dus ik wilde voor die tijd thuis zijn! Thuis aangekomen blogde ik wat, werkte ik aan mijn scriptie en begon ik aan de anime Grimgar: Ashes and Illusions op Netflix. Halverwege de middag vertrok ik naar Dordrecht en las ik De Strijdmagiër in de trein. In Dordrecht aangekomen aten mijn fangirl en ik bij vrienden en gingen we naar de bioscoop voor Deadpool 2! Daarna was het weer tijd om terug naar huis te gaan en las ik nog De Strijdmagiër op de terugweg.

Vrijdag 1 juni

Tijd voor een weekendje weg! Ik ging met mijn dispuut een weekendje weg, dus ik pakte mijn spullen in en ging in de middag naar onze verblijfplaats. Ik kan alleen weinig over dit weekendje kwijt (sinds de vrijdag kan ik niet meer bij mijn laptop), maar je kan er vanuit gaan dat ik het enorm naar mijn zin heb gehad!

 

Dit was mijn weekje. Een prima week zo te zien, maar nog wel spannend of ik genoeg mensen kan krijgen voor mijn enquête. Voor de rest kijk ik uit naar een week vol leuke series en boeken!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.