De wekelijkse avonturen van een Fanboy #107

Een nieuwe week is weer voorbij, wat zijn er toch weer leuke dingen gebeurd! Ik ging weer hard met het lezen, keek ontzettend veel leuke series en had allemaal uitjes. Daarbij werkte ik ook nog aan mijn scriptie en gaf ik bijles, genoeg te doen dus!

Zaterdag en zondag 2 en 3 juni

Ik was deze dagen op een weekendje met mijn dispuut (vriendengroep van mijn studentenvereniging), waarbij de eerstejaars officieel lid werden van onze groep. Ik kan weinig over de inhoud vertellen van dit weekend, maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik het enorm naar mijn zin had! Verder had ik dit weekend De Strijdmagiër van Taran Matharu uitgelezen, wat een tof boek is dat zeg! Op de zondag vertrok de groep van onze camping, ikzelf ging naar mijn ouders. Zij waren namelijk aan het varen met hun boot en waren vrij dichtbij, dus ik ging een avondje daar slapen! Ik was er al in de middag, dus met mijn ouder lazen we lekker buiten. Ik had gewoon De voordelen van onbeantwoorde liefde binnen een dag uit! Na een rustige middag gingen we uit eten in Kampen, speelden we Regenwormen toen we weer terug in de boot kwamen en begon ik aan Inferno, het laatste deel van de Talon Saga.

Maandag 4 juni

Het was weer maandag, dus tijd om weer aan de slag te gaan. Ik werd wakker in de boot en na een ontbijtje ging ik richting huis. Ik las Inferno uit in de trein en bij mijn ouderlijk huis aangekomen blogde ik wat en werkte ik hard aan mijn scriptie. Vervolgens gaf ik nog bijles aan een bijleskindje in de buurt, keek ik tijdens het eten naar Steven Universe en vertrok ik daarna richting Rotterdam. Ik las Hof van IJs en Sterren in de trein en in mijn kamer aangekomen keek ik het einde van seizoen 5 van Steven Universe (dat einde, WAT?!) en begon ik aan de anime Grimgar of Ash and Fantasy, een fantasy-anime op Netflix.

Dinsdag 5 juni

Mijn dag begon aan het werken aan mijn scriptie. Na wat gestudeer keek ik de anime Grimgar of Ash and Fantasy uit, binnenkort komt er een recensie van online! Ik gaf nog bijles, las Hof van IJs en Sterren uit en ik had een Dungeons and Dragons-sessie waarin ik met mijn groep een nieuwe campaign besprak. Ik speel een karakter dat ik ooit speelde in een toneelstuk, dus ik ben nu al enorm gehecht aan mijn karakter. Het is daarom nogal beangstigend dat er een grote kans is dat alle eerste karakters het waarschijnlijk niet gaan overleven… Nu maar hopen dat mijn karakter het wel overleeft! Toen ik thuis kwam keek ik nog naar de film Incredibles.

Woensdag 6 juni

Net als de vorige dag, begon ik de dag met het werken aan mijn scriptie. Dit duurde niet al te lang, want al snel ging ik op weg naar Hoofddorp. In de trein las ik Because you’ll never meet me, een prachtig boek! In Hoofddorp aangekomen ging ik naar het hoofdkantoor van Disney om aanwezig te zijn bij de persvoorstelling van Incredibles 2. Ik mag hier nog niks over zeggen, maar dinsdag kan je een recensie op Fantasywereld verwachten! Na de film ging ik terug naar huis, begon ik aan Over the Garden Wall, at ik met mijn huisgenootjes en had ik een gezellige borrel met vrienden van mijn vereniging.

Donderdag 7 juni

Op de donderdag besloot ik even pauze te nemen van mijn scriptie. Ik schreef een recensie, maakte schoon in huis en ging op weg naar Tilburg. Ik las Because you’ll never meet me in de trein en in Tilburg aangekomen keek ik naar een hoop series, zoals Thirteen Reasons Why, The Disastrous Life of Saiki K., Children of the Whales en iZombie

Vrijdag 8 juni

De vrijdag was een ietwat spannende dag, maar ook een hele chille dag. Dit was namelijk de dag dat ik mijn enquête moest sluiten. Gelukkig had ik uiteindelijk genoeg mensen die hem hadden ingevuld, dus ik kan nu een volledig scriptie schrijven! Daarna blogde ik nog wat en keek ik wat afleveringen van iZombie (seizoen 3, zo fijn dat die op Netflix nu uit is!). Daarbij besloot ik Children of the Whales af te kijken. Het was me allemaal iets te vaag, maar grote kans dat ik het tweede seizoen zal kijken mocht die uit komen. Na het avondeten ging ik richting mijn ouderlijk huis en las ik Because you’ll never meet me uit. Thuis aangekomen keek ik met mijn zusje en aflevering van Rupaul’s Drag Race en las ik De groepering van Astrid Witte binnen één zit uit.

Dit was mijn weekje! Volgende week ga ik hard aan de bak voor mijn scriptie, maar ik heb ook wat uitjes, ga een hoop boeken lezen en ik ga zelfs naar een YA-evenement in Dordrecht. Genoeg te doen dus!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.