De wekelijkse avonturen van een Fanboy #108

De afgelopen week was weer lekker druk. Ik keek wat toffe series, las een hoop boeken en bezocht ook nog eens een evenement op het gebied van boeken! Genoeg te doen dus, dus ook genoeg om over te schrijven in deze wekelijkse avonturen van een fanboy.

 

Zaterdag 9 juni

Op de zaterdag was ik vrij vroeg wakker. Tijd om nog even lekker aan de slag te gaan met mijn blog! Ik maakte wat blogjes en maakte ook een hoop foto’s. Een prima begin van het weekend! Tijdens lunchtijd ging ik met mijn theatersportvereniging naar Amsterdam, we gingen namelijk smartlappen! Allemaal oude Amsterdamse liedjes gingen we zingen onder begeleiding van een accordeonist. We hebben zelfs een heel album opgenomen, haha! Na nog een borreltje en wat bijkletsen (we hebben onder andere gepraat over Dungeons and Dragons, feest!) ging ik richting huis. Ik las Circe in de trein, keek een aflevering van Rupaul’s Drag Race met mijn zusje thuis en had een hoop geblogd. Ik keek de serie Over the garden wall af en ik werkte zelfs nog verder aan mijn scriptie. 

Zondag 10 juni

Op de zondag begon ik meteen aan mijn scriptie. Genoeg te doen, dus ik was weer aardig productief. Na een paar uurtjes was ik even klaar met mijn scriptie, dus ging ik bloggen en keek ik de documentaire van Funko Pops op Netflix. Ook werkte ik mijn karakter van Dungeons and Dragons uit en las ik Circe uit. Ik schreef nog wat recensies, begon aan de anime Steins: Gate en speelde Detective Pikachu op de Nintendo DS (wat een leuk spel!). Aan het eind van de avond begon ik aan Zoek me tussen de sterren, een boek dat ik haast niet weg wilde leggen!

Maandag 11 juni

Op naar Rotterdam! Ik vertrok al vroeg naar Rotterdam. In de trein las ik Zoek me tussen de sterren uit, wat zeker een van mijn favoriete boeken gaat worden van 2018. In Rotterdam ruimde ik mijn kamer wat op en deed ik boodschappen, om vervolgens aan mijn scriptie te werken. In de avond at ik met mijn huisgenootjes en vervolgens had ik een vergadering op mijn vereniging. Daarna gingen we nog verder borrelen en meer vrienden van mijn vereniging waren aanwezig, dus het was een hele gezellige avond. 

Dinsdag 12 juni

Dinsdag stond ik vroeg op, aangezien ik een computer wilde bemachtigen op de universiteit. Je moet vrij vroeg aanwezig zijn om een plekje te krijgen, dus ik was om 9 uur al aan het werk. Na wat scriptiepraktijken bij de bibliotheek sprak ik nog af met een vriend om wat te kletsen, om vervolgens weer bijles te geven aan een bijleskindje. Tussen de afspraken door begon ik aan De hemel in het ijs en al snel ging ik door naar nog een ander bijlesadresje. Na de bijlesjes tekende ik wat en keek ik een aflevering van iZombie. Vervolgens ging ik voor de tweede keer kijken naar Over the Garden Wall, aangezien dat echt een hele toffe serie is (die nog niet eens twee uurtjes duurt). 

Woensdag 13 juni

Na alle bezigheden voor mijn scriptie op de universiteit, ging ik deze dag thuis aan de slag voor mijn scriptie. Ik moest veel tabellen verwerken en bespreken, maar uiteindelijk vond ik het weer goed genoeg. Ik las de Aniway, keek weer Over the Garden Wall en bracht een bezoekje aan de Donner. Daarna ging ik naar het grafisch lyceum, waar een klasgenootje van mij haar afstudeerproject gaf. Vele illustratoren/designers hadden daar een expositie, wat erg gaaf en inspirerend was om te zien. Aan het eind van de middag gingen mijn fangirl en ik naar Dordrecht, waar we het YA-event van de boekhandel bezochten. Na een leuke avond (verslag komt nog!) gingen we met een goed gevoel naar huis. Een prima dagje zo! 

Donderdag 14 juni

Op de donderdag werkte ik meteen verder aan mijn scriptie. Ik was op tijd voor een van mijn deadlines, dus leverde tevreden mijn werk in. Eind juni moet ik mijn definitieve versie inleveren, dat is al vrij snel! Ik had de rest van de dag een rustige dag. Ik keek veel afleveringen van iZombie, blogde een hoop en las ook verder in De hemel in het ijs.

Vrijdag 15 juni

Vrijdag was het tijd om weer terug naar mijn ouders te gaan. Op de terugweg las ik verder in De hemel in het ijs, die ik uiteindelijk ook uit had. Ik begon aan De Taal der Doornen en las Game-on, een graphic novel van Ali-A (bekende game-youtuber). Daarna ging ik naar de verjaardag van mijn tante en nichtje en na een gezellige verjaardag las ik De Taal der Doornen toen ik thuis kwam, wat een tof boek is dat!

 

Volgende week gaat het ook vrij druk worden. Veel bijlessen, scriptiepraktijken en veel boeken die ik nog wil lezen. Ik zit in ieder geval niet stil!

En, hoe is het met jou?

3 reacties

  1. Waaf gaat dat pikachu spel over? En zoek me tussen de sterren is mijn all time favorite boek. Binnenkort ga ik hem ook in het Nederlands lezen. Ik heb sinds Dutch comic con ook een abonnement op de aniway. Ben nieuw in die wereld dus als je aanbevelingen hebt, hoor ik ze graag!

    1. Detective Pikachu speel je als de zoon van een vermiste detective waarbij je een Pikachu ontmoet die kan praten, die ook de partner was van je vader. In de stad gebeuren er allemaal vreemde dingen, aan jou om samen met Pikachu je vader te gaan vinden! Een soort Sherlock Holmes, je hebt allemaal missies waarbij je mysteries oplost, tot nu toe erg leuk!
      Op animegebied kan ik je zeker Fullmetal Alchemist Brotherhood, Death Note, Sword Art Online, One Punch Man, My Hero Academia, Orange en My Lie in April aanraden! 🙂

      1. Ik ga eens op zoek naar het spel en al je aanbevelingen voor Anime!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.