De wekelijkse avonturen van een Fanboy #109

Wat was het toch een drukke week! De deadline van mijn scriptie komt al dichterbij, dus ik moest hard aan de bak voor mijn scriptie. Ondanks dat heb ik nog wat leuke dingen kunnen doen en was ik lekker aan het lezen!

Zaterdag 16 juni

Ik werd de zaterdag vrij vroeg wakker, dus ik las De Taal der Doornen uit. Mijn recensie zal verschijnen op Fantasywereld, maar ik kan alvast verklappen dat ik helemaal weg ben van dit boek! Daarna las ik Mijn magische leven van Zach King, waarvan de recensie ook op Fantasywereld zal verschijnen. Na lunchen met mijn familie begon ik aan Heerestraat & Rozenlaan, maakte ik wat recensies en blogde ik wat. In de avond keek ik verder met A Series of Unfortunate Events en las ik verder in Heerestraat & Rozenlaan!

Zondag 17 juni

Op de zondag werd ik wakker met hoofdpijn, dus ik deed rustig aan en blogde wat. Halverwege de ochtend ging het al wat beter en werd ik naar Rotterdam gebracht. Daar las ik nog een stukje uit Heerestraat & Rozenlaan om vervolgens bijles te geven aan een jongen die een herexamen had in economie. Na twee intense bijlesuurtjes at ik met mijn huisgenootjes, keek ik nog wat afleveringen van A Series of Unfortunate Events en speelde ik Detective Pikachu op de Nintendo DS!

Maandag 18 juni

Ik moest vroeg uit bed en richting het ziekenhuis, aangezien ik een controleafspraak had met mijn dokter. Op de heen- en terugweg las ik Heerestraat & Rozenlaan uit. De afspraak zelf ging in ieder geval goed, want mijn bloed was helemaal prima! Thuis aangekomen werkte ik aan mijn scriptie en gaf ik nog bijles in wiskunde.  In de avond speelde ik nog Detective Pikachu en stuurde ik mijn scriptie op, ik begin al aardig ver te komen! 

Dinsdag 19 juni

Ik stond de dinsdag vroeg op en ik ging richting de universiteit. Daar werkte ik aan mijn scriptie en kreeg ik een mailtje van mijn scriptiebegeleider met de vraag of ik langs kon komen… Ik had meteen de zenuwen, want ik was bang dat ik alles fout had gedaan. Ik ging nog naar huis, deed een kort dutje en vertrok weer naar de universiteit voor bijles. Daarna begon ik aan Bravelands en had ik het gesprek met mijn begeleider. De zenuwen waren onnodig, want mijn begeleider was erg tevreden met mijn werk! Ik moet nog wel veel aanpassen, maar hij was vrij positief. Een goed teken dus! Daarna ging ik snel naar huis en had ik een avondje Dungeons and Dragons met mijn vrienden. Ik speel nu een karakter dat ik ooit heb gespeeld in een toneelstuk, dus ik ging helemaal in mijn rol op. Het was zo leuk! Daarna keek ik nog een aflevering van Pokémon toen ik thuis kwam voordat ik ging slapen. 

Woensdag 20 juni

Op de woensdag vertrok ik weer vroeg naar de universiteit om te werken aan mijn scriptie. Al snel was ik klaar, dus werkte ik thuis verder. Ik had zelfs de hele ochtend en middag eraan gewerkt! Na een lange dag at ik met mijn huisgenootjes, keek ik nog wat afleveringen van Adventure Time en ging ik naar een borrel van mijn vereniging. Doordat ik zo lang had gewerkt, was ik alleen doodop en ging ik uiteindelijk mijn bedje induiken.

Donderdag 21 juni

Ik ging in de ochtend naar Tilburg terwijl ik Bravelands in de trein las. Dit boek is zo tof, dat had ik niet verwacht! Ik keek ik Tilburg naar het einde van het derde seizoen van iZombie, welke intens was. Daarna ging ik met mijn fangirl naar Solo A Star Wars Story bij de Euroscoop, aangezien we die dag voor maar 10 euro voor 2 personen naar de bioscoop konden! Een leuke film, maar niet heel bijzonder. Daarna keken we naar het eerste seizoen van Steven Universe, welke ook ontzettend leuk is om voor de tweede keer te kijken. 

Vrijdag 22 juni

Terug naar Rotterdam! Ik las weer Bravelands in de trein en thuis aangekomen werkte ik de hele middag aan mijn scriptie. Na weer een lange dag werken aan mijn scriptie keek ik weer wat afleveringen van Adventure Time en blogde ik wat.  In de avond zou ik eigenlijk weinig te doen hebben, maar ik besloot naar een open concert van de band van mijn vereniging te gaan zien. Veel vrienden waren aanwezig, dus ik had een gezellig avondje waarbij we genoten van heerlijke muziek. Goed begin van het weekend!

Deze week was erg druk wat betreft mijn scriptie, maar over een weekje ben ik klaar en heb ik vakantie! Dat wordt een mooie zomer vol boeken, een tripje naar Londen en meer! Daar kijk ik in ieder geval enorm naar uit.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.