De wekelijkse avonturen van een Fanboy #11

De afgelopen week was lekker druk. Naast het afmaken van mijn paper en het leren voor mijn tentamen, ben ik nog naar veel evenementen geweest. Een actieve maar ook leuke week. Kijk je mee?

 

Zaterdag 11 juni

Ik kan mij niet al te veel herinneren van de zaterdag, maar ik weet nog wel dat ik druk bezig was met mijn paper, leerde voor mijn tentamen en ik ging langs het nieuwe huis van mijn oom en tante, aangezien die afgelopen maand waren verhuisd. Ze zitten echt in een lekker groot huis! Ook moest ik mij nog voorbereiden op de zondag, want dat zou een lange dag worden!

Zondag 12 juni

Op de zondag stond ik vroeg op, want ik ging deze dag naar Animecon! Hier kan je mijn verslagje ervan lezen. Ik ging er naartoe met mijn neefje, als cadeau voor zijn verjaardag. We waren er vanaf half 10 tot ongeveer 4 uur en hadden het enorm naar ons zin! Daarna gingen we weer richting huis en eenmaal thuis aangekomen stalde ik alle spullen uit die ik kocht op Animecon en blogde ik nog een beetje.IMG_5994

Maandag 13 juni

Op de maandag werkte ik vooral aan mijn paper, aangezien we deze op de maandag moesten inleveren. Naast het afmaken van mijn paper, begon ik ook aan het tweede deel van Reboot en maakte ik nog wat blogjes. Tussendoor wist ik ook nog naar presentaties van de E3 te kijken, er komen flink wat leuke games aan de komende tijd! Aan het eind van de avond kon ik eindelijk mijn paper inleveren, feest! In de middag at ik nog chips en appeltaart, maar in de avond ging ik voor het slapen gaan nog arm- en buikspieroefeningen doen (wel voor een half uur!!!).

Dinsdag 14 juni

Dinsdag was een dag met een event! Ik werkte in de ochtend eerst aan de presentatie van mijn paper en leerde voor mijn tentamen. In de middag ging ik richting Hoofddorp, want daar zou in Boekhandel Stevens Estelle Maskame haar boeken signeren. Ik ben totaal geen fan van haar (het verhaal spreekt mij totaal niet aan), maar omdat ik een redelijk vrije dag had, er wat bekenden waren en ik nooit nee zeg tegen een bezoekje aan boekhandel Stevens ging ik langs. In de avond las ik nog een stukje uit Harry Potter and the Philosopher’s Stone (de geïllustreerde versie).

Woensdag 15 juni

Woensdag was ook een drukke dag. Ik begon weer met studeren en daarna ging ik richting Amsterdam, ik was namelijk uitgenodigd voor een rondvaart met Estelle Maskame en vele andere bloggers en lezers! Voor de boottocht door de grachten van Amsterdam heb ik nog een heerlijke (maar o zo grote) hamburger gegeten en daarna stapten we allemaal op de boot! Het was erg gezellig, maar ik vertel je er meer over de komende week, want dan komt mijn verslag van het auteursbezoek van Estelle online. Ik was laat thuis en kreeg helaas ter plekke een buikpijnaanval, maar na een uurtje ging het gelukkig al wat beter.IMG_6051

Donderdag 16 juni

Deze dag heb ik vooral besteed aan de studie. Ik ging in de ochtend terug naar Rotterdam voor mijn kamer en al snel kon ik fietsen naar de universiteit, aangezien ik mijn presentatie kon geven voor mijn paper die ik samen met iemand deed (die helaas niet zo goed meewerkte, dus de samenwerking was niet heel fijn), gelukkig ging dat best goed! Daarna had ik nog een practica voor het vak Organisatie & Strategie, die snel klaar was omdat we toch weinig konden bespreken voor het tentamen. Eenmaal weer in mijn kamer aangekomen ging ik weer door met het leren voor mijn tentamen. In de avond heb ik nog wat gekletst met mijn huisgenootjes, aangezien ik ze een hele week niet had gezien.

Vrijdag 17 juni

Zoals je misschien kan verwachten begon ik weer de dag met studeren. Het tentamen komt al dichterbij, dus ik had flink geleerd in de ochtend! Ik ging weer vertrekken naar mijn ouders, maar ondertussen bracht ik nog een bezoekje aan de Donner boekhandel en de Yendor en kocht ik een cadeautje voor Vaderdag. Toen ik thuis kwam, ging mijn moeder en zusje er vandoor (mijn moeder ging naar een verjaardag en mijn zusje ging naar een concert), dus ik had het rijk voor mij alleen. Fleurine kwam even langs om Vertel me drie dingen af te geven (ik leen hem namelijk van haar omdat ze zei dat de persoon Iemand Niemand in het verhaal haar ontzettend aan mij moest denken). Nadat ik rond negen uur klaar was met leren (wow ik ben een studiebol), ging ik naar bed om flink wat bladzijdes te lezen uit Vertel me drie dingen…

 

Dat was mijn weekje, vol met de laatste activiteiten voor mijn paper, het leren voor mijn tentamen aanstaande dinsdag en evenementen vol met andere boekbloggers. Na mijn tentamen heb ik eindelijk vakantie, dus dan wordt het feest!

Heb jij al leuke plannen als je vakantie hebt?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.