De wekelijkse avonturen van een Fanboy #110

Elke zondag bespreek ik mijn week in De wekelijkse avonturen van een Fanboy. Deze week had ik het zeker weer druk. Ik ben al dichtbij het einde van mijn scriptie, dus ik heb hard gewerkt. Tijd om een overzicht te geven van de week!

 

Zaterdag 23 juni

De zaterdag begon ik te werken aan mijn scriptie. Ik moet mijn eindversie maken en na nog een correctieronde zou ik klaar moeten zijn. Aan het eind van de middag gaf ik bijles op de universiteit en richting huis las ik Bravelands. Thuis aangekomen hielp ik mee met een cultureel festival in de buurt, waarbij ik met mijn theatervereniging het theater promootte. Daarna at ik even thuis en ging ik weer even terug naar het festival. Na wat genoten te hebben van wat muziek begon ik thuis aan het boek Dit is allemaal waar

Zondag 24 juni

De zondag begon met het geven van wat bijles. Toen ik thuis kwam las ik nog wat, om vervolgens naar de dansvoorstelling van mijn zusje te gaan. Dit was voornamelijk moderne dans en jazzballet en vele leeftijdsgroepen deden mee. Mijn zusje danste weer geweldig en de dansjes van kinderen rond de vier jaar waren echt heel leuk om te zien (iedereen wist niet wat ze moesten doen, ze keken elkaar telkens aan en zwaaiden naar hun ouders). Daarna las ik nog verder in Dit is allemaal waar, een heel bijzonder verhaal.

Maandag 25 juni

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! In de trein las ik Dit is allemaal waar en in mijn kamer werkte ik hard aan mijn scriptie. Tijdens mijn pauze blogde ik wat, om vervolgens weer verder te werken aan mijn scriptie. Aan het eind van de middag was mijn scriptie af en verzond ik hem naar mijn scriptiebegeleider. Ik begon aan de serie The Hollow en las Dit is allemaal waar uit. Ik zou in de avond een vergadering hebben, maar deze werd afgelast. Toch had ik nog een borrel op mijn vereniging, dus daar had ik een gezellige avond. 

Dinsdag 26 juni

Ik begon de dag met wat bloggen en ik begon aan Elke dag dichter bij de sterren. In de middag sprak ik af met een vriend en speelden we Mario Kart Double Dash, waarbij ik (uiteraard) de winnaar werd. Daarna deed ik boodschappen en kookte ik voor huisgenootjes, om in de avond The Hollow af te kijken. Wat was het einde een afknapper zeg! Hier zal nog een review van online komen, want het einde heeft de hele serie verpest.

Woensdag 27 juni

Ik wilde eigenlijk deze dag mijn feedback hebben van mijn scriptie, maar mijn begeleider kon pas vrijdag afspreken. Dan maar een rustig dagje! Pokémon Quest kwam uit voor de iPhone, dus ik begon aan dit leuke spel. Daarna blogde ik wat en gaf ik twee verschillende bijlessen. De laatste bijlessen van het jaar, maar gelukkig hebben alle bijleskinderen die volgend jaar nog op de middelbare zitten gevraagd of ik volgend jaar weer kan komen. Na gegeten te hebben met huisgenootjes ging ik nog een borrel van mijn vereniging.

Donderdag 28 juni

Op naar Tilburg! Ik ging naar Tilburg en las Elke dag dichter bij de sterren in de trein. In Tilburg gingen mijn fangirl en ik de stad in om wat voorbereidingen te treffen voor het evenement bij van Piere, die zondag (dus vandaag) plaatsvindt. Het thema is Glitter & Glamour, dus we gingen wat kleding halen om gepast bij het evenement te komen! Ook bezochten we nog de boekhandel, waar ik een boek kocht. Thuis aangekomen keken we wat afleveringen van Steven Universe en keken we de film Now You See Me, die echt ontzettend tof is. 

Vrijdag 29 juni

Vrijdag was het ontzettend warm, dus begonnen we de dag met boodschappen doen, waarbij we een ventilator kochten. Hopelijk is het dan iets koeler in huis! Ik zou in de middag naar Rotterdam gaan voor een gesprek met mijn scriptiebegeleider, maar richting het station werd ik erg oververhit. Ik ging snel terug naar huis en nam een koude douche, om vervolgens een belafspraak te maken met mijn begeleider. Het telefoontje was vrij aangenaam, want hij was erg tevreden met mijn werk. Hij had nog wat opmerkingen, maar hij zei dat ik bijna klaar ben met mijn scriptie. Nu nog maar even afmaken! Na gegeten te hebben keken mijn fangirl en ik nog Now You See Me 2 en keken we wat afleveringen van Steven Universe.

 

Dit was mijn weekje! Nog even bikkelen voor mijn scriptie, maar dan kan ik genieten van mijn vakantie.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.