De wekelijkse avonturen van een Fanboy #111

De afgelopen week heb ik genoeg meegemaakt. Mijn scriptie moest namelijk ingeleverd worden, erg spannend! Ook had ik een aantal leuke uitjes en was ik flink aan het lezen geslagen. Maar goed, is mijn scriptie wel goed beoordeeld? Daar kwam ik ook deze week achter…

 

Zaterdag 30 juni

Ik begon de dag met het werken aan mijn scriptie. Ik had de dag ervoor feedback gekregen over mijn scriptie, dus ik moest nog behoorlijk veel toevoegen, waaronder wat literatuur. Dit ging gelukkig goed, want ik had zelfs meer dan twintig bronnen gevonden die relevant waren voor mijn onderzoek. In de avond had ik wel genoeg aan mijn scriptie gezeten, dus keek ik de film Now You See Me 2 en nog wat afleveringen van Steven Universe.

Zondag 1 juli

Tijd om even afstand te nemen van mijn scriptie en te genieten van een YA-event! Boekhandel van Piere gaf een YA Summer Event, welke erg leuk was. Zo konden we naar de film Love, Simon en deden we toffe workshops en was er een leuke loterij. Wat hebben we toch genoten! Meer kan je lezen in mijn verslag

Maandag 2 juli

Op de maandag was het tijd om de laatste hand te leggen aan mijn scriptie. De laatste dingen toevoegen, de laatste feedback gebruiken voor mijn scriptie… Veel tijd zat erin, maar uiteindelijk was ik klaar! Ik leverde mijn scriptie in voor een laatste keuring van mijn begeleider. Daarna keek ik weer een aantal afleveringen van Steven Universe. Mijn fangirl heeft deze serie nog nooit gezien, dus indoctrineer haar nu met het eerste seizoen van deze geweldige serie. Uiteindelijk ging ik richting mijn ouders, las ik Elke dag dichter bij de sterren uit en ik begon die avond nog een Hart van Glas

Dinsdag 3 juli

Ik begon de dag met het uitlezen van Hart van Glas. Daarna was het tijd voor een dagje werken, aangezien ik bij mijn vader op kantoor wat klusjes kon doen. Na een dagje werken ging ik snel door naar Leiden, waar ik met mijn neefje keek naar de film Jurassic World: Fallen Kingdom. Erg leuk vervolg van deze serie en ik ben erg benieuwd naar een volgende film!

Woensdag 4 juli

Woensdag was het tijd om wat leuke dingen te doen. Zo blogde ik eerst wat, om vervolgens naar Leiden te gaan. Mijn fangirl en ik bezochten Eline (All The Feels) en we gingen even boeken shoppen in de stad. Ja hoor, deze fanboy had even twee boeken gekocht! Na een gezellige middag las ik De hemel kan wachten en vierde ik de verjaardag van mijn vader. Na het bijwonen van de verjaardag gingen mijn fangirl en ik richting Tilburg, waarbij ik in de trein begon aan Lost Boy van Christina Henry. Ik ga deze auteur namelijk ontmoeten in Londen eind deze maand, dus ik moest wel wat van haar lezen!

Donderdag 5 juli

Mijn fangirl had op de donderdag een belangrijke dag voor haar opleiding, aangezien ze haar minor heeft gehaald! Ze had namelijk de minor Creatief Schrijven, dus ze had de afgelopen maanden een boek geschreven. Op deze dag had ze haar boekpresentatie (waarbij ze bij een tafeltje haar boek moest presenteren) en de uitreiking van haar diploma voor deze minor. Ik hielp haar met alle voorbereidingen, uiteindelijk had ze een heel leuk tafeltje gemaakt. De uitreiking was ook heel leuk. Zo tof om te zien wat voor verhalen er waren bedacht, ik kreeg hierdoor ook veel schrijfinspiratie. Ook kreeg ik goed nieuws, want mijn definitieve versie van mijn scriptie is goedgekeurd! Ik leverde hem in en we keken in de avond Steven Universe, we hebben nu het hele eerste seizoen gezien. Ook gaven we elkaar wat cadeautjes, aangezien we ons jubileum van anderhalf jaar gingen vieren. Zo kreeg ik een Funko Pop van Steven Universe, waar ik zo blij mee ben! Een prima dagje dus.

Vrijdag 6 juli

Tijd om een jubileum te vieren! Een dagje naar Maastricht stond op de planning. We begonnen de dag met het bezoeken van het Bonnefantenmuseum, een kunstmuseum met zowel klassieke als moderne kunst. Daarna lunchten we bij restaurant GINGER, waar je voor heel goedkoop Aziatisch kan lunchen. Zo lekker! Hierbij kreeg ik ook geweldig nieuws, want mijn scriptie is beoordeeld met een 7.6! Na de lunch bezochten we het natuurhistorisch museum en gingen we de stad door. Zo bezochten we Boekhande Dominicanen, een prachtige boekhandel in een kerk! Hierbij kocht ik ook nog twee boeken van de Blossom Books actie, aangezien er een paar boeken nu 10 euro zijn. In de avond aten we bij restaurant Les 3 Seaux, een restaurant vol visgerechten. Op de terugweg naar huis las ik Lost Boy uit, wat een tof verhaal!

 

Dit was mijn weekje. Veel gedaan en nu kan ik officieel genieten van de vakantie, want ik heb mijn scriptie gehaald! Ontzettend blij mee, nu kan ik het goed vieren!

Hoe was jouw week?

2 reacties

  1. Gefeliciteerd met het behalen van je scriptie!

    1. Dank je wel Katja! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.