De wekelijkse avonturen van een Fanboy #112

We hebben vakantie! Deze week heb ik genoten van mijn vakantie, maar ging ik ook lekker aan de slag. Leuke uitjes, veel treinreizen, genoeg te doen! Tijd om de week weer even door te nemen.

 

Zaterdag 7 juli

Op de zaterdag ging ik terug naar Rotterdam. In de trein las ik het boek van mijn fangirl (die ze heeft geschreven voor haar minor, zo cool!), een hertelling van Sneeuwwitje. Het is een horrorversie geworden, welke erg leuk was om te lezen! Eenmaal thuis aangekomen werkte ik wat en was ik aan het bloggen. Vervolgens deed ik wat boodschappen en had ik een barbecueavondje met huisgenootjes.

Zondag 8 juli

Ik begon de dag met bloggen, om vervolgens als lunch met huisgenootjes pannenkoeken te eten. Heerlijk! In de middag begon ik aan Showstopper van Hayley Barker. Voor de rest keek ik nog wat afleveringen van Yu-Gi-Oh! (hij staat op Netflix en vroeger mocht ik het eigenlijk niet kijken van mijn ouders, dus nu ben ik een badboy en kijk ik het) en las ik een hoop hoofdstukken uit Showstopper

Maandag 9 juli

Maandag ging ik weer terug naar mijn ouders. Ik las die dag Showstopper uit, blogde wat en las binnen één zit Checklist van Coen de Kort. Aan het einde van de dag begon ik aan Obsidian, het eerste deel van de Lux-serie. Dit boek is helemaal niks voor mij, maar daarom wilde ik het ook gaan lezen. Het is een soort ”stoere” versie van Twilight, maar ik cringe hem behoorlijk. 

Dinsdag 10 juli

In de ochtend werkte ik aan een opdracht voor mijn vakantiebaantje, maar ik was sneller klaar dan verwacht. Tijd om lekker te bloggen! Voor de rest las ik verder in Obsidian en bekeek ik de Brainboostplanner (van onder andere Tim Hofman). In de middag gingen mijn fangirl en ik naar het dorp om Funko Pops te zoeken bij de Kruidvat. Weer thuis aangekomen las ik verder in Obsidian en keken we wat afleveringen van Riverdale (het is leuker dan verwacht?!) en Steven Universe

Woensdag 11 juli

Een dagje uit! Mijn fangirl en ik gingen naar Den Haag, aangezien we nog op zoek waren naar meer Funko Pops. Ook bezochten we onder andere boekhandels, gamewinkels en de Primark. Prima shopdagje zo! Op de terugweg las ik Obsidian uit. Thuis blogde ik wat, keken we weer Riverdale en begon ik aan De Outcast van Taran Matharu. 

Donderdag 12 juli

Tijd om weer richting Rotterdam te gaan! Ik was in de ochtend al in Rotterdam, dus ik deed wat boodschappen en ging aan de slag. Ik blogde wat, beantwoordde mailtjes, tekende en maakte wat voorbereidingen voor mijn studie aankomend jaar. In de avond had ik GameCube-avondje met wat vrienden. Zo speelden we Mario Kart en Mario Party 5, superleuk! Ik had alleen niet veel geluk met Mario Party, maar ik werd uiteindelijk bij beide games tweede. 

Vrijdag 13 juli

Vrijdag de dertiende! Inderdaad wat ongeluk deze dag. Ik begon de dag met bloggen, maar ging al snel naar de stad om wat cadeautjes te halen. Ik had helaas niet alles te pakken, maar hopelijk heb ik voor de verjaardagen wel alle cadeautjes binnen! Ik ging snel naar huis, want ik werd wat oververhit. Na wat afkoelen pakte ik wat spullen in, keek ik wat afleveringen van Yu-Gi-Oh! en ging ik richting Tilburg. De treinen hadden problemen, maar met een lichte omweg kwam ik er wel. Ik las verder in De Outcast en in de avond keek ik weer Riverdale

Dat was mijn weekje! Beetje gewerkt, lekker gelezen en blogjes geschreven. Goed vooruit plannen, zodat ik zorgeloos op vakantie kan! Over anderhalve week zit ik namelijk in het vliegtuig naar Londen, dus tot die tijd plan ik lekker vooruit. De volgende week ga ik weer werken en verjaardagen af. Op naar een nieuwe vakantieweek dus!

En, hoe is het bij jou?

1 ping

  1. […] deelt. Hij schrijft recensies over boeken, gaat naar conventies en schrijft hier ook wat over! Lees hier een stukje over zijn wekelijkse avonturen. Of kijk naar zijn Friday Five; Boeken die je persoonlijk […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.