De wekelijkse avonturen van een Fanboy #113

Een nieuwe week, nieuwe avonturen die deze fanboy heeft meegemaakt! Deze week heb ik wat gewerkt, maar heb ik ook lekker veel gelezen. Ook heb ik een aantal series ontdekt die ik zeker verder wil kijken! Een prima weekje tijdens de vakantie dus.

 

Zaterdag 14 juli

Ik begon de dag met wat bloggen. Ik keek ondertussen nog wat afleveringen van Yu-Gi-Oh! en werkte nog aan een opdracht voor werk. Aan het eind van de middag werden er boodschappen gedaan, werd er gegeten en las ik De Outcast van Taran Matharu. In de avond begon ik aan Riverdale. Ik had altijd het idee dat deze serie niks voor mij zou zijn, maar ik had het mis. Ik vind hem eerlijk gezegd best leuk, ondanks wat kleine irritaties zoals het Mean Girl-gehalte. Die ga ik verder kijken!

Zondag 15 juli

Op de zondag was het erg warm, dus het was wel de noodzaak dat ik niet al te actief zou zijn. Er werden wat afleveringen van Riverdale gekeken en daarna gingen mijn fangirl en ik naar het zwembad. Dat was ontzettend fijn, want ik was constant afgekoeld door het water! Na een middagje zwemmen verfden we de haren van mijn fangirl, nu heeft ze plukjes blauw en roze in haar haar! Het paarse werkte helaas niet, maar het was alsnog geslaagd. Na wat eten werden er weer wat afleveringen van Riverdale gekeken en las ik verder in De Outcast.

Maandag 16 juli

Terug naar Rotterdam! Ik las voor mijn vertrek nog De Outcast uit, om tijdens de treinreis Elke dag maandag te gaan lezen. Dat leest lekker weg! Thuis blogde ik nog wat en had ik in de avond een Dungeons and Dragons-sessie. Het was erg warm, dus ik verliet de sessie eerder zodat ik thuis kon afkoelen bij mijn ouders. Daar friste ik gelukkig wat op en las ik verder in Elke dag maandag.

Dinsdag 17 juli

Ik begon de ochtend met beginnen aan Keverjongen, een boek dat ik laatst kocht. Daarna ging ik al snel een dagje werken op kantoor, waarin ik werkte aan de administratie bij mijn vaders werk. Hard aan de bak dus! Daarna ging ik richting Rotterdam en las ik Elke dag maandag uit. Wat een tof boek! In Rotterdam vierde ik met huisgenootjes de verjaardag van een van mijn huisgenootjes, ontzettend gezellig!

Woensdag 18 juli

Na een gezellig avondje was ik vrij vroeg wakker. Ik blogde nog wat, pakte mijn spullen in en ging richting mijn ouders. In de trein begon ik aan De hemel begint bij je voeten en uiteindelijk sprak ik af met Eline (All The Feels). Ik gaf haar namelijk nog wat (late) cadeautjes voor haar verjaardag en we begonnen aan onze podcast over de Lux-serie. Hij is hier te beluisteren, we hoorden al veel positieve reacties! Na wat kletsen en eten vertrok Eline en werkte ik verder aan mijn blog. Tot slot ging ik verder met De hemel begint bij je voeten voordat ik ging slapen.

Donderdag 19 juli

Ik ging weer een dag naar kantoor, maar daarvoor las ik verder in De hemel begint bij je voeten. Wat een mooi verhaal! Na een dagje werken op kantoor maakte ik nog wat voorbereidingen voor mijn vakantie naar Londen. Ook ging ik wat bloggen, om daarna veel strips/graphic novels te lezen. Ik las het dunne kinderboek De meest eenzame walvis ter wereld, welke prachtige illustraties heeft. Ook las ik Sangre 1: De Overlevende, een spannend fantasyverhaal over een meisje met een bijzondere gave. Als laatst las ik Zeven Schipbreukelingen, een verhaal over zeven kinderen op een eiland die telkens hun herinneringen van de dag ervoor verliezen. Ook een heel bijzonder verhaal! Deze drie verhalen ga ik recenseren voor Fantasywereld, dus daar kan je wat recensies gaan verwachten.

Vrijdag 20 juli

De laatste dag van de week! Ik ging richting Rotterdam en las De hemel begint bij je voeten uit in de trein. Daarna ging ik even de stad in om wat boeken op te halen bij de Donner, die ik cadeau ging doen aan vrienden. Ik werkte thuis verder aan mijn blog en keek wat afleveringen van Yu-Gi-Oh!, begon aan de anime Anohana: The Flower We Saw That Day (tot nu toe erg goed) en ik las verder in De Keverjongen. Ik kletste ook nog wat met een huisgenootje en ik blogde nog wat na het eten. In de avond had ik een feestje van een vriendin, een prima afsluiter van de week!

Dat was mijn week! Hoe was de jouwe?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Lekker weekje! Hier vooral druk en helaas sinds zaterdag zoveel pijn in mijn rug dat bewegen niet echt fijn is

  1. Hopelijk gaat het snel beter Annabel!

  • storiesofwonder op juli 23, 2018 om 9:52 am
  • Reageer

  Anohana staat op mijn TBW lijst! Als ik SAO II en de SAO film heb gezien, ga ik die zeker kijken! Ik vind het zo gaaf dat Netflix meer anime toevoegd, zodat ik niet alleen afhankelijk ben van Crunchyroll!

  1. Ik ben er ook ontzettend blij mee! Anohana is tot nu toe erg tof, zeker leuk om tussendoor te kijken 🙂 En veel plezier met SAO, de film ervan vond ik ook erg gaaf!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.