De wekelijkse avonturen van een Fanboy #114

Een nieuwe week van de zomervakantie, een hele bijzondere! Ik ga namelijk op vakantie, dus voor deze week kan ik helaas geen compleet overzicht geven. Gelukkig heb ik nog genoeg te vertellen over de overige dagen, want ik heb weer een hoop gedaan! Kleine uitjes, boeken lezen en meer. Prima weekje zo, helemaal op het eind!

 

Zaterdag 21 juli

Zaterdag werd ik rustig wakker, blogde ik nog wat en ging ik richting mijn ouders. Ik las Keverjongen in de trein en thuis aangekomen schreef ik wat recensies. Na het schrijven van recensies was het tijd voor bezoek, want familie van mijn vader kwam langs voor een barbecue. Speklappen, hamburgers, kip en meer, heerlijk! Hierbij hoorde ik nog genoeg hilarische verhalen en ging ik met een volle maag richting bed, waar ik nog even Keverjongen las.

Zondag 22 juli

Op de zondag las ik eerst Keverjongen uit. Wat een leuk boek is dit zeg! Ideaal voor kinderen van rond de 12, ik had er zeker van genoten. Grote kans dat ik de vervolgdelen ook eens in huis haal. Daarna las ik de graphic novel van Raveleijn, bekend van de Efteling. Erg leuk, maar het verhaal kon wel iets spectaculairder. Ik begon aan het boek Elanus, maar ging al snel richting Tilburg. Daar bezocht ik de Tilburgse Kermis, wat is die groot zeg! Het was wel erg warm, dus ik was redelijk uitgeput na het ontdekken van de kermis. Toen ik eenmaal weer thuis was, maakte ik nog wat voorbereidingen voor de vakantie naar Londen. In de avond begon ik aan het tweede seizoen van Riverdale.

Maandag 23 juli

Maandag was het een dagje op kantoor! Ik heb namelijk een vakantiebaantje bij het kantoor van mijn vader, dus daar werkte ik een dag aan de administratie. Na een dag werken was er wel ruimte voor ontspanning, want ik ging met familie met onze boot varen. We maakte een lekker rondje over verschillende rivieren en meren, heel ontspannend!

Dinsdag 24 juli

Deze dag had ik flink uitgeslapen. Ik werd pas wakker om kwart voor tien! Ik ging al snel naar de kapper, aangezien mijn haar vrij lang werd. Nu is het weer lekker kort, ideaal voor het warme weer! Met een kort koppie ging ik nog naar het dorp, om de laatste dingen te kopen voor de vakantie naar Londen. Het was wel erg warm, dus snel weer naar huis om af te koelen. Thuis deed ik rustig aan, maar kreeg ik wel wat leuks binnen, namelijk de goodiebox van Proud Book Junk in het teken van Great Wizards! Kijk hier vooral mijn volledige unboxing. Daarna blogde ik wat, las ik verder in Elanus en begon ik alvast met het inpakken van onze koffers voor de vakantie.

Woensdag 25 juli

De dag voor de vakantie! De laatste voorbereidingen voor de vakantie dus. Ik begon de dag met wat werken voor mijn vakantiebaantje, om vervolgens lekker te gaan bloggen. Ik moest natuurlijk wel wat vooruit werken, aangezien ik een paar dagen weg zou zijn. Recensies schrijven, wrap ups maken en meer, genoeg te doen! Ik las nog verder in Elanus, checkte in voor de vliegreis en pakte de laatste spullen in.

De donderdag en vrijdag kan ik op dit moment niet schrijven, maar er zijn blogjes waarin ik mijn planning heb verteld. Zo kan je hier lezen wat ik doe tijdens de donderdag en de zaterdag en hier kan je mijn planning lezen voor YALC op de vrijdag en zondag. Er zullen nog genoeg verslagen online gaan komen over deze vakantie, want ik heb vast een hoop om over te bloggen!

En, hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.