De wekelijkse avonturen van een Fanboy #115

Een week met een heerlijke vakantie! Afgelopen week kwam ik thuis van een vakantie naar Londen, las ik lekker veel en maakte ik wat uitjes. Genoeg te doen en de vakantie is gelukkig nog niet voorbij!

 

Zaterdag 28 juli

Over deze dag zal ik nog een uitgebreid blogje schrijven, want ik was een dagje in het centrum om te shoppen in Londen. Foto’s en een verslag krijg je nog van me tegoed! Ik had in ieder geval een goed gevulde dag en las ook iets verder in Jinxed van Amy McCulloch. 

Zondag 29 juli

Zondag gingen we voor de tweede en laatste keer naar YALC! Veel auteurs gesproken en boeken gekocht (EEN HOOP!). Een verslag komt online, net zoals de Haul vol met boeken… Na YALC was het tijd om naar de London Eye te gaan, waar ook snel een blogje van online komt! 

Maandag 30 juli

Ook op de maandag hadden we een druk schema. Hier komt ook een verslag van online, want we gingen naar onder andere SEA Life en de Warner Bros Studio’s! We hadden echt een fantastische dag en keken onze ogen uit. Ik zal naast een verslag over deze dag met een kort babbeltje over de Harry Potter Tour in de studio’s nog uitgebreide blogjes maken waarin ik de hele tour aan je vertel, aangezien veel volgers op Instagram daar naar vroegen.

Dinsdag 31 juli

Boehoe, de vakantie is voorbij! We gingen weer terug naar huis. Na een ontbijtje pakten we onze spullen (echt proppen aangezien we VEEL spullen in Londen hadden gekocht) en op naar het vliegveld. Na een korte vliegreis (het was echt stijgen en al bijna meteen weer dalen) kwamen we in Schiphol aan en schoven we snel aan voor het eten. Mijn achternichtje uit Amerika kwam namelijk langs met haar vriend aangezien ze vakantie hebben, dus die kon ik na drie jaar eindelijk weer zien! Ontzettend gezellig, want naast een gezellig diner gingen we ook een wandeling maken over het strand. 

Woensdag 1 augustus

In de ochtend zwaaide ik mijn achternicht en haar vriend uit, aangezien ze naar Amsterdam zouden gaan. Daarna ging ik hard aan de slag, want ik ging alle foto’s van Londen op mijn laptop zetten. Dit zijn er echt behoorlijk veel… Daarna las ik een groot stuk uit Rebel in de woestijn, aangezien ik Alwyn Hamilton tijdens Castlefest mocht interviewen. Na het avondeten keek ik met mijn fangirl naar de eerste Harry Potter-film, aangezien we door de tour weer zin kregen om de films te kijken. Voor het slapen gaan las ik Elanus uit en ging ik verder met Rebel in de woestijn.

Donderdag 2 augustus

Ik werd vrij vroeg wakker, dus ik begon de dag met het lezen van Keep Beach City Weird, een boekje van Steven Universe. Erg grappig! Daarna besloot ik een paar blogjes te schrijven over Londen, om vervolgens richting Dordrecht te gaan en Rebel in de woestijn op de heenreis te lezen. In Dordrecht gingen we barbecueën bij vrienden, wat erg gezellig was! Op de terugweg las ik Rebel in de woestijn af, wat een fantastisch boek!

Vrijdag 3 augustus

Op de vrijdag besloten we een dagje naar Leiden te gaan. Daar spraken we kort af met Eline (All The Feels), aangezien we een pakketje met merchandise en goodies van YALC aan haar gaven. Daarna gingen we nog even de stad in (en kochten we voor de verandering geen boeken, want we hadden er wel genoeg na Londen…) en gingen we naar de bioscoop voor The Darkest Minds. Een hele goede verfilming, ik heb meteen zin om de trilogie te gaan herlezen! Thuis aangekomen maakten we burritos, blogde ik nog even, bereidden we het interview met Alwyn Hamilton voor en begonnen we aan het tweede deel van Rebel in de woestijn.

 

Dit was mijn weekje! Meer details van Londen zullen nog komen, want ik heb een hoop om te laten zien en te vertellen.  Nu genieten van lekker veel boeken en het schrijven van blogjes, dat worden nog een paar fijne zomerweken!

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Is The Darkest minds een verfilming van alleen het eerste boek of alle boeken in een? Want in dat laatste geval moet ik denk ik toch eerst alles lezen. En in het eerste geval maakt het niet veel uit.

    1. Alleen het eerste deel!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.