De wekelijkse avonturen van een Fanboy #116

De vakantie is zo fijn! Veel tijd om te lezen, evenementen die ik heb bezocht, maar ook om te werken! Naast mijn vakantiebaantje doe ik genoeg leuke dingen. Die vakantie mag zo wel langer duren!

 

Zaterdag 4 augustus

Een dagje naar Castlefest! Deze dag gingen mijn fangirl en ik naar Castlefest, aangezien we Alwyn Hamilton mochten interviewen. We begonnen de dag met wat lezen uit Verrader van de troon, om vervolgens naar Castlefest te gaan. Hier kan je mijn verslag lezen en hier een deel van het interview met Alwyn op Fantasywereld! Ook bezochten we een YA-panel met verschillende fantasyauteurs, die je hier kan teruglezen. Aan het eind van de middag gingen we naar huis, keken we Harry Potter and the Chamber of Secrets, speelden we Ligretto (waarbij ik alweer werd ingemaakt) en ik las verder in Verrader van de troon.

Zondag 5 augustus

Ik was deze dag vrij vroeg wakker, dus ik stapte uit bed en begon met wat bloggen. In de middag bezocht ik het zwembad, waarbij ik wat uurtjes heb gezwommen ter ontspanning. Thuis aangekomen blogde ik verder en las ik verder in Verrader van de troon.

Maandag 6 augustus

Tijd om weer te werken! Ik was een dagje op kantoor, maar na een werkdag ging ik door naar de redactie van Kattuk.nl, waar ik af en toe blogjes voor ga schrijven! We hadden wat leuke plannen gemaakt, dus ik ben erg benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen. Daarna ging ik nog door naar een vriendin om te babbelen. Uiteindelijk was ik weer thuis, blogde ik wat en las ik verder in Verrader van de troon.

Dinsdag 7 augustus

We gaan weer aan de slag op kantoor! Ik ging weer een dag werken, maar daarna was ik thuis. Het was erg warm, dus ik voelde me niet heel lekker. Ik keek nog Harry Potter and the Prisoner of Azkaban en las nog wat. Ik bleef lang wakker, want ik ging zelfs na twaalf uur nog in de tuin zitten aangezien het toen wat was afgekoeld. Uiteindelijk voelde ik me weer beter en kon ik goed slapen!

Woensdag 8 augustus

Ik begon de dag met een beginnetje maken aan Neverworld Wake. Wat een tof boek, nu al! Vervolgens speelde ik met mijn fangirl Pokémon Monopoly (ik won!) en hadden we bezoek van Eline (All the Feels). Met haar speelden we Ligretto, waarbij ik weer verloor. Blijkbaar is Ligretto toch niet echt mijn spel… Daarna hadden we een etentje met de familie van mijn moeder en mijn achternichtje uit Amerika met haar vriend. Die waren nog één dag in Nederland, dus we wilden nog met z’n allen eten. Het was erg gezellig en thuis las ik verder in Neverworld Wake en Verrader van de troon.

Donderdag 9 augustus

Donderdag had ik weer een dagje op werk. Daarna ging ik weer naar het zwembad, maar nu om baantjes te trekken. Ik had al voornemens om weer wat te gaan sporten, dus nu ga ik het werkelijkheid laten worden! Zwemmen vind ik heerlijk, aangezien ik koel blijf en niet oververhit raak. Nu hopen dat ik dit vaker ga doen en ook blijf doen! Toen ik thuis kwam ging ik verder in Neverworld Wake, want dit boek is ZO GAAF!

Vrijdag 10 augustus

Op de vrijdag had ik een blogdagje. Ik las eerst Neverworld Wake uit, dit boek wordt een van mijn favorieten van 2018! Daarna begon ik met veel blogjes schrijven, recensies maken voor Fantasywereld, foto’s maken voor mijn blog en voor Instagram en meer. Genoeg te doen, want er komen heel veel blogjes online! In de avond las ik nog het eerste deel van de graphic novel Gung Ho (supertof, aanrader voor fans van The Walking Dead) en keek ik nog een aflevering van Anohana: The flower we saw that day.

Dit was mijn weekje weer. Deze week ga ik weer veel werken, maar ga ik ook nog andere leuke dingen doen. Een prima vakantie zo!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.