De wekelijkse avonturen van een Fanboy #117

De vakantie nadert al langzaam zijn einde. Wat gaat de tijd toch snel! Deze week was weer een fijne week. Veel gelezen, gewerkt, series/films gekeken, games gespeeld en leuke uitjes gehad! Gelukkig heb ik nog twee vakantieweken te gaan, dus nog genoeg tijd om leuke dingen te doen.

Zaterdag 11 augustus

Ik begon de zaterdag met wat bloggen. Ook deed ik boodschappen en las ik het tweede deel van Gung Ho uit. Wat een toffe graphic novel!Ik las ook nog een Star Wars-strip en ik kon het niet laten om het derde deel van Gung Ho te lezen. Prima middagje zo! Het bloemencorso kwam deze dag ook voorbij, dus ik heb meerdere praalwagens met bloemen gezien. Ik keek ook Yu Gi Oh (dit doe ik vooral als achtergrond op mijn laptop, aangezien ik dit echt niet met een volledige focus kan kijken omdat het zo raar is, haha!), maar ging ook verder met de anime Anohana: The flower we saw that day. Na wat geblogd te hebben (ik moest nog een aantal recensies schrijven) begon ik aan De brandende doolhof van Rick Riordan. 

Zondag 12 augustus

Zondag besteedde ik veel aandacht aan mijn fandoms. Zo schreef ik een aantal recensies en koos ik wat boeken uit die ik weg zou gaan doen. Hopelijk kan ik deze boeken een plekje geven bij boekenkasten van anderen! Ik las ook Verrader van de troon uit (damn, dat einde!), blogde een hoop en keek naar Yu Gi Oh. Ik was erg ver in Anohana, dus deze anime keek ik uit. Wauw, wat ontroerend en mooi! Vervolgens blogde ik nog wat en las ik verder in De brandende doolhof.

Maandag 13 augustus

De dag begon met een bezoekje aan het ziekenhuis. Niks ernstigs gelukkig, want ik had alleen een botdichtheidsmeting en ik liet wat bloed prikken voor controle. Daarna had ik weer een werkdag op kantoor. Aan het begin van de middag ging ik naar het zwembad, waarin ik een aantal baantjes had getrokken (1400 meter in 52 minuten). Dit kan vast nog veel sneller, maar ben wel tevreden voor een van mijn eerste keren! Bij thuiskomst las ik verder in De brandende doolhof, een boek dat mij enorm bevalt!

Dinsdag 14 augustus

Door naar de dinsdag! Even een chilldagje. Ik las De brandende doolhof, blogde wat en ging toen op pad naar Dordrecht. Daar had ik een dagje uit. Picknicken in het park, shoppen in de stad en ook nog eens uit eten met vrienden bij de Shabu Shabu! Ik begin sushi steeds lekkerder te vinden, dus we hadden allemaal erg genoten van het eten. Op de terugweg naar huis las ik De brandende doolhof uit en begon ik aan Jinxed van Amy McCulloch. 

Woensdag 15 augustus

Woensdag kon ik weer een dagje werken. Voor het werk las ik nog een stuk uit Jinxed (leest lekker weg, maar het is een voorspelbaar verhaal vol cliché’s) en na het werken keek ik naar de films I Kill Giants en Flavors of Youth. Vooral I Kill Giants vond ik prachtig, aanrader voor fans van Bridge to Terabithia en A Monster Calls! Ik las deze avond ook Jinxed uit. Dat ging snel!

Donderdag 16 augustus

Nog een dagje werken! Ik had weer een werkdag erop zitten, maar ging erna weer reizen. Een oud-huisgenootje was jarig, dus die ging ik bezoeken. Ik ging naar Dordrecht, begon aan The list of real things in de trein en had een gezellig avondje met vrienden.

Vrijdag 17 augustus

Ik kon blijven slapen bij het feest, dus ik werd wakker in Dordrecht. Snel naar huis, maar ik had nog andere dingen te doen! Zo ging ik naar Rotterdam om een tekentablet te halen. Ik heb nu een Wacom Intuos Bluetooth Small Zwart, een heerlijke tekentablet die ik al lang wilde. Op de terugweg las ik The list of real things uit, werkte ik thuis nog even en installeerde ik alles bij mijn tekentablet en maakte ik ook een tekening in een van de programma’s die ik bij de tablet kreeg. Verder begon ik aan We come apart en keek ik uit naar een nieuwe week vol leuke uitjes en mooie boeken!

 

Weer een prima vakantieweekje, zeker als ik de week afsluit met een tekentablet! Ik hoop veel leuke creaties te gaan maken de komende tijd. Op naar de volgende vakantieweek!

En, hoe is het met jou?

1 reactie

  1. Ik vergeet altijd te tellen als ik aan het zwemmen ben haha

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.