De wekelijkse avonturen van een Fanboy #118

De vakantie gaat zo snel! Hierna nog meer één week vakantie en dan kan mijn collegejaar weer beginnen. De afgelopen week heb ik gelukkig nog goed vakantie kunnen vieren. Zo had ik wat werkdagen, ging ik een dagje weg en las ik weer een aantal boeken. Een prima weekje zo!

 

Zaterdag 18 augustus

Op de zaterdag had ik een dagje waarin ik met veel mensen afsprak. In de ochtend blogde ik wat en ging ik baantjes trekken in het zwembad. Mijn familie was er ook, dus achteraf gingen we nog een paar keer de glijbaan af. Al snel ging ik door naar een oud-klasgenootje die ik jaren niet had gesproken. Even goed bijkletsen en Mario Kart spelen! Daarna ging ik door naar het strand om met een goede vriend af te spreken die de afgelopen weken op vakantie was. Even een drankje doen op het strand! Toen ik weer thuis was blogde ik weer wat en in de avond keek ik naar Harry Potter and the Goblet of Fire.

Zondag 19 augustus

Zondag hadden we met de hele familie een dagje uit. We gingen naar Drievliet! Een lekker dagje uit waarin we veel attracties in gingen. Ik durfde gewoon overal in! Erg lekker en achteraf gingen we nog met z’n allen eten. Toen iedereen eenmaal weg was ging ik nog wat bloggen en begon ik aan Genuine Fraud van E. Lockhart.

Maandag 20 augustus

Weer een dagje op kantoor! Ik werkte weer een dagje in de administratie. In de avond at ik pizza, keek ik naar een hardloopwedstrijd van de feestweek van mijn dorp, keek ik Yu-Gi-Oh!, tekende ik wat op mijn tekentablet en blogde ik nog wat. Ik sloot de dag af met het lezen van Genuine Fraud, die echt erg spannend wordt.

Dinsdag 21 augustus

Dinsdag pakte ik mijn spullen in en ging ik naar Rotterdam. Op de heenreis las ik Genuine Fraud uit, een bizar verhaal! Ik tekende wat op mijn tekentablet en sprak daarna een filmpje in bij een vriend. Daarna ging ik al snel naar Tilburg, waar ik in de avond Disenchantment ging kijken. Ook begon ik aan A Thousand Perfect Notes!

Woensdag 22 augustus

Op de woensdag ging ik weer werken, maar niet op kantoor bij mijn vader. Ik ging naar Blossom Books! Het is precies een jaar geleden dat ik er stage ging lopen, deze dag moest ik een dagje naar kantoor komen om te helpen met de administratie. Ik las A Thousand Perfect Notes op de heen- en terugweg en had een prima dagje op werk. In de avond keek ik nog naar de film Annihilation, die erg creepy en wat raar was.

Donderdag 23 augustus

Ik werd wakker en ik ging met mijn fangirl naar Amsterdam, maar er was vrij veel drama. Alle stroom in Tilburg was uitgevallen! Hierdoor was al het licht, koeling en verkeerslichten uit. Gelukkig reden de bussen nog wel, maar moesten we een snelbus nemen naar een ander treinstation, aangezien de treinen niet reden. Gelukkig kwamen we aan in Amsterdam en waren we daar een hele middag. Waarom? Mijn fangirl liet haar eerste tattoo zetten! We gaan alleen nog een tweede keer, want het inkleuren doen we later. Uiteraard moesten we ook nog een bezoekje brengen aan de American Book Center. Op de terugweg las ik A Thousand Perfect Notes uit en keken we weer een aantal afleveringen van Riverdale in de avond. 

Vrijdag 24 augustus

Op de vrijdag hadden we een rustdag. In de ochtend brachten we nog een bezoekje aan de stad, maar daarna deden we rustig aan. We keken deze dag weer wat afleveringen van Saiki K. en Riverdale en keken we het eerste seizoen van Disenchantment uit (aanradertje, erg grappig en uiteindelijk merk je dat er een sterke verhaallijn in zit). Ook las ik het boek Hotel Valhalla uit, het boek die hoort bij de serie Magnus Chase en de Goden van Asgard. Erg leuk boekje!

 

Nog een weekje genieten van de zomervakantie en dan kunnen we er weer tegenaan! En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Ik ben ook heel benieuwd naar A thousand perfect notes! Hier is school alweer begonnen. Niet voor mij maar wel voor de meiden.

  2. Ik ben ook heel benieuwd naar A thousand perfect notes! Hier is school alweer begonnen. Niet voor mij maar wel voor de meiden.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.