De wekelijkse avonturen van een Fanboy #119

De laatste vakantieweek! Wat gingen de afgelopen weken toch hard. De afgelopen week was erg leuk. Werken, bloggen, lezen en veel heen en weer reizen! Een mooie afsluiter van de vakantie. Daarbij heb ik ook drie leuke nieuwtjes die van toepassing zijn op het aankomende jaar!

 

Zaterdag 25 augustus

De zaterdag begon lekker rustig. Ik werkte wat aan mijn blog en zocht wat dingen uit voor mijn studie, om vervolgens even Guild Wars 2 te spelen. Dit is een grote MMORPG en is echt ontzettend goed, maar ik had het maanden niet gespeeld. Nu heb ik het weer even opgepakt! Daarna keek ik de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Attack on Titan. Ik ben erg benieuwd hoe die anime verder gaat! De afleveringen zijn te vinden op Crunchyroll, waar je gratis op legale wijze anime kan kijken. Na het eten gingen mijn fangirl en ik door naar een feestje.

Zondag 26 augustus

Op de zondag dacht ik een rustige dag te hebben, maar uiteindelijk had ik een leuk uitje! De dag begon met het kijken van The disastrous life of Saiki K., een hilarische anime. Daarna brachten we een bezoekje aan de boekenmarkt in Tilburg, die toevallig die zondag plaats vond! Daar kwamen we pas de avond ervoor achter, dus ik struinde al snel door de boekenmarkt, uiteraard had ik wat boeken meegenomen. Thuis las ik het zesde deel van de light novelserie van Sword Art Online en keek ik naar de film To all the boys I’ve loved before. Na het eten las ik nog verder in mijn boek en keek ik wat afleveringen van Riverdale.

Maandag 27 augustus

Het was weer tijd om richting mijn ouders te gaan. Ik las Sword Art Online in de trein richting huis en eenmaal thuis aangekomen maakte ik veel foto’s en blogde ik wat. Halverwege de middag ging ik weer een uurtje zwemmen. Ik had de vorige zwemsessie 1400 meter gezwommen in een uurtje, nu was het gewoon 1800 meter! Erg leuk om te zien dat ik nu al progressie boek, nu wil ik zeker de komende tijd blijven zwemmen! Toen ik weer thuis was blogde ik verder en in de avond las ik De held van Oer en begon ik aan een reread van De Glazen Troon.

Dinsdag 28 augustus

Dinsdag mocht ik weer een dagje op kantoor werken. Na een dagje werken ging ik na het eten wat boeken wegbrengen (ik heb een hoop boeken die ik doneer aan wat vrienden) en had ik een reünie met een oude vriend op het strand. Ik was eerder thuis dan verwacht, dus ik las de light novel van Sword Art Online uit, ging weer verder in De Glazen Troon en ik begon aan De liefdesbrieven van Abelard & Lily.

Woensdag 29 augustus

Het was weer tijd om mijn kamer in Rotterdam te bezoeken! Ik las op de heenweg De liefdesbrieven van Abelard & Lily en in mijn kamer aangekomen las ik het zevende deel van Sword Art Online. Ook speelde ik weer even Guild Wars 2 en blogde ik wat. Nadat ik had gegeten met een van mijn huisgenootjes ging ik door naar een borrel van mijn vereniging en had ik een hele gezellige avond. Daarbij kwam deze dag het eerste nieuwtje uit: ik ga ook blogjes schrijven voor Kattuk.nl! Dit is een jongerenwebsite van Katwijk (het dorp waar ik blogs ga schrijven over YA-boeken. Benieuwd? Hier kan je alvast mijn introductiestukje lezen! Maar ik kreeg deze dag ook meer nieuws, want ik mag namelijk voor een van mijn baantjes wat meer werkzaamheden verrichten. Iets meer werken dus en meer taken, supertof! 

Donderdag 30 augustus

Donderdag had ik even een lui dagje. Even niet bloggen, nog even niet nadenken over mijn studie, even rustig aan! Oké oké, ik begon de dag wel even met bloggen, maar daarna ging ik chillen. Zo keek ik wat nieuwe afleveringen van Attack on Titan, speelde ik Guild Wars 2, tekende ik wat, keek ik Yu-Gi-Oh! en had ik door de light novels zin om het tweede seizoen van Sword Art Online te kijken, aangezien deze te zien is op Netflix. Aan het eind van de middag ging ik richting Tilburg en las ik De liefdesbrieven van Abelard & Lily. In Tilburg aangekomen las ik voor uit Charlie en ik, één van mijn favoriete boeken die mij op een hele persoonlijke manier wist te grijpen. Ik las net iets meer dan de helft. Voorlezen is eigenlijk echt heel leuk, zou ik eigenlijk vaker moeten doen! 

Vrijdag 31 augustus

Op de vrijdag las ik Charlie en ik uit. Het was de tweede keer dat ik dit boek las, maar alsnog was het einde weer een hele ervaring. Wat een prachtig verhaal! Nadat al onze tranen waren uitgedroogd, werden er nog twee afleveringen van Riverdale gekeken. Ik zit nu halverwege seizoen 2 en ik vind de serie heel raar nu, maar ik weet dat de laatste afleveringen wel weer erg spannend gaan worden. Op de terugweg naar mijn ouders las ik De liefdesbrieven van Abelard & Lily uit (binnenkort recensie!) en begon ik aan het achtste deel van de Sword Art Online light novel-serie. Thuis aangekomen pakte ik wat pakketjes uit die binnen waren gekomen (zoals de box van Proud Book Junk en de Aniway, waar ik ook in sta als proeflezer!) en ging ik in de avond met mijn vader naar een try-out van Arjen Lubach Live. Wat was het toch grappig! Je merkte nog wel een beetje dat Arjen nog in de testfase van zijn show was, maar we hebben ontzettend gelachen. Toen ik weer thuis kwam had ik nog meer nieuws, want ik ga namelijk de Leesclub van Zoetermeer voortaan begeleiden! Dit is de Boekverslinders Leesclub bij boekhandel Silvester in Zoetermeer en de keren dat ik was geweest vond ik het een hele leuke leesclub, maar nu ben ik er dus elke keer bij! Vrijdag 7 september bespreken we De hemel in het ijs van Adrienne Young, dus als je dat boek hebt gelezen raad ik je zeker aan om te komen! De leesclub begint nu om 7 uur in de avond. Voordat ik ging slapen begon ik nog aan Hart-Slag, een boek die een grote blogtour heeft waar ik onderdeel van ben. 

   Dit zijn mijn activiteiten van de afgelopen week. Wat een leuke nieuwe dingen die ik ga doen, dat wordt een fijn aankomend studiejaar! Volgende week ga ik namelijk weer aan de slag op mijn universiteit, dus ik ga weer vaak in Rotterdam zijn. Ik heb er in ieder geval zin in!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Die leesclub zit toch in de Dorpsstraat? In Zoetermeer? Ik weet nog niet of ik kom. Ik moet nog wel werken op vrijdag, en ik ga nu ook al naar leesclub in Noordwijk als ik kan. Maar wel heel leuk!

    1. We zullen voor op de lange termijn al datums gaan prikken, dus wie weet dat je ooit kan komen 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.