De wekelijkse avonturen van een Fanboy #120

De eerste studieweek is weer begonnen. Hoorcolleges, studentenvereniging, samenvattingen maken en meer, ik had het er maar druk mee! Mijn week was erg druk, dus genoeg te vertellen deze keer.

 

Zaterdag 1 september

Op de zaterdag begon ik de dag met wat bloggen. Al snel stapte ik over op tekenen. Mijn tekencreatie kan je toevallig lezen in het blogje van gisteren. Daarna blogde ik lekker door, even een rustig middagje bloggen! De meeste blogs zijn voor de komende weken al ingepland, zodat ik genoeg tijd kan besteden aan studie zonder te stressen over mijn blogplanning. Erg fijn! In de avond ging ik uit eten met mijn familie en las ik verder in Hart-Slag en De Glazen Troon.

Zondag 2 september

De zondag zou de laatste rustige vakantiedag zijn. Pfoeh, wat ging de tijd toch snel! Ik begon de dag met bloggen, maar ik ging in de middag met mijn familie varen op onze boot (een klein bootje van 7 meter). Tijdens het varen las ik ook de nieuwe Aniway, die weer erg leuk is (+ ik sta in het colofon als proeflezer!). Ook las ik een boekje over Boedapest, aangezien ik daar met mijn zusje en vader begin november heen ga. Mocht je nog aanraders hebben voor Boedapest, laat het me weten! Ik las ook een klein stukje van het achtste deel van Sword Art Online en thuis speelden we met z’n allen het bordspel Onvoorspelbaar van Paul de Leeuw. Na het eten pakte ik mijn spullen nog in, blogde ik nog wat en las ik verder in Hart-Slag.

Maandag 3 september

Het begin van een drukke week! Ik had eerst een controleafspraak in het ziekenhuis, om vervolgens een dag op kantoor te werken. In Rotterdam at ik bij wat vrienden van me en aan het eind van de avond kon ik eindelijk mijn spullen uitpakken. Gewoon geen tijd gehad om te kunnen lezen! Wel snel slapen, want ik wilde wel goed uitgerust zijn voor de eerste collegedag…

Dinsdag 4 september

Dinsdag ging ik snel uit bed en deed ik meteen boodschappen. Ik bereidde mijn eerste college voor en ging er heen. Ik had gewoon drie uur lang college, maar ik vond het gelukkig vrij interessant. Deze twee maanden heb ik een herkansing in Internationale Economie en ik doe de minor Ondernemen & Belastingen. Belastingen vind ik niet heel interessant, maar ik heb deze vakken nodig mocht ik een post-master in accounting willen doen, en daarbij zijn de colleges wel erg strak geregeld waardoor ik mijn vakken wel oké vind. Ik at erna thuis met huisgenootjes en keek in de avond naar Riverdale en The disastrous life of Saiki K.

Woensdag 8 september

Op de woensdag had ik ook weer een college, dus deze bereidde ik meteen goed voor. De heenreis was alleen minder leuk dan verwacht, want er was onverwachts een enorme hoosbui waardoor iedereen zeiknat aankwam op college. Zelfs mijn hele schoenen waren doorweekt! Na mijn college kleedde ik me thuis om en ging ik de stad in om nieuwe schoenen te kopen, want de mijne konden niet snel droog worden… Daarna keek ik thuis Riverdale, at ik met huisgenootjes en had ik een borrel van mijn vereniging.

Donderdag 9 september

Ik had in de ochtend al een college, dus daar ging ik vroeg heen. Ik had alleen geen goede start, want mijn fietsband was lek. Na college bracht ik dus snel een bezoekje aan de fietsenmaker, studeerde ik thuis nog wat en ging ik door naar mijn tweede college. Na mijn colleges deed ik nog een drankje met wat vrienden in de stad, deed ik wat boodschappen en at ik met mijn huisgenootjes. Daarna ruimde ik mijn kamer wat op en kwamen mijn ouders op bezoek om wat bij te kletsen. Vervolgens kon ik weer lang studeren, want ik heb genoeg leeswerk opgekregen voor mijn vakken!

Vrijdag 10 september

Ik begon de dag met het kijken van de allerlaatste aflevering van Adventure Time. Autsj, de feels! Echt een prachtig einde van deze serie, waarbij je merkt hoe groot en bijzonder deze serie wel niet is geworden. Ook keek ik wat nieuwe afleveringen van Pokémon en studeerde ik nog door. Daarna had ik een college van een van mijn drie nieuwe vakken en studeerde ik gewoon de hele dag door. Pfoeh, wat een drukte! Als afsluiter keek ik nog een aflevering van March comes in like a lion, maar erna ging ik lekker slapen.

 

Mijn eerste studieweek was wel erg hectisch. Veel pech met het weer en mijn fiets, maar wel veel gezelligheid. Ik moet alleen nog goed mijn ritme vinden met het studeren. Zo had ik deze week totaal geen tijd om op een goede tijd naar een zwembad te gaan, terwijl ik dat wel op regelmatige basis wil doen. Ik moet dus even mijn studie, blog, werk en sociale activiteiten weten te plannen, maar dat komt vast goed! Dit eerste blok is nu eenmaal erg druk, maar daarna zou de studiedruk wat minder worden. Ik ga er in ieder geval tegenaan!

En, hoe is het met jou, ook begonnen met studeren?

1 reactie

  1. Druk weekje weer zie ik, ik kan me nog herinneren hoe druk het was als ik weer met school begon haha. Ik ben ergens wel blij dat ik dat niet meer hoef te doen. Hopelijk vindt je snel je ritme in al je activiteiten.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.