De wekelijkse avonturen van een Fanboy #121

Een nieuwe studieweek is gaande! Ik heb het best wel druk, aangezien het eerste blok van mijn studie vrij zwaar is. Ik heb een minor Ondernemen & Belastingen, aangezien ik met deze minor een post-master in accounting zou kunnen doen. Ik vind belastingen alleen niet geweldig, dus het wordt nog wel een opgave. Daarnaast doe ik ook nog een herkansing, waardoor het studiewerk vrij veel is. Gelukkig ben ik hardwerkend en kan ik ernaast nog andere leuke dingen doen! Genoeg om te vertellen over afgelopen week dus.

 

Zaterdag 8 september

Toen ik opstond ging ik meteen studeren, maar even later was het tijd om te gaan zwemmen. Ik ging naar een zwembad in de buurt, waar ik wel twee kilometer had gezwommen! Erg veel, dus ik was echt gesloopt toen ik het zwembad uit kwam. Thuis studeerde ik nog even verder, maar al snel ging ik wat bloggen. Ook las ik wat verder in Een nieuwe dageraad, De glazen troon, Hart-Slag en Sword Art Online: Early and Late en ik begon Battle Crashers op de Nintendo DS te spelen (een spel waarin meerdere series van Cartoon Networks moeten samenwerken, zoals Adventure Time en Steven Universe). Tot nu toe niet heel bijzonder, maar wel prima vermaak. Na het eten keek ik het tweede seizoen van Riverdale uit. Die laatste afleveringen waren wel erg goed! Ik kijk zeker uit naar het derde seizoen.

Zondag 9 september

Ik begon de dag met studeren, maar uiteindelijk was het tijd voor leukere dingen. We gingen een dagje naar Dordrecht en afspreken met vrienden. Wat we gingen doen? Naar de bioscoop voor The Meg! Het was echt een hele slechte film, maar het was wel heel lachwekkend. De rest van de middag/avond hadden we nog lekker gekletst en uiteindelijk gingen we weer terug naar huis. Onderweg lazen we nog Een nieuwe dageraad van Alwyn Hamilton!

Maandag 10 september

Op de maandag was het tijd om naar de universiteit te gaan. In de bibliotheek werken en studeren, ik ging hard aan de bak! Na een hele ochtend en middag te hebben gestudeerd, at ik nog met een huisgenootje en was ik aan het borrelen met wat vrienden. Een flinke productieve dag, dat was ook erg fijn!

Dinsdag 11 september

Dinsdag was het weer tijd om te studeren. Ik kwam er alleen achter dat mijn fiets ondanks de fietsenmaker nog steeds een lekke band had, dus die bracht ik weer langs bij de fietsenmaker om nu wel goed gemaakt te laten worden. Ik studeerde flink door, deed nog boodschappen en ruimde mijn kamer op. Uiteindelijk ging ik naar een hoorcollege en had ik weer een Dungeons & Dragons-sessie met wat vrienden, die weer erg grappig was.

Woensdag 12 september

Een dagje waarin ik geen studie had, maar juist weer een uitje had! Mijn fangirl had een tweede tattoosessie waarin haar tattoo werd ingekleurd, dus ik ging mee voor mental support. Ik las tijdens het tattooëren Tales of the Kingdom van Sarah Pinborough voor aan mijn fangirl en de tattoo-artist, wat wel leuk om te doen was. Na een middagje gingen we weer terug naar Rotterdam (met een prachtige tattoo), las ik onderweg Een nieuwe dageraad en keken we wat afleveringen van Steven Universe.

Donderdag 13 september

Donderdag kon ik weer hard aan de bak. Ik had de hele dag college, dus ik kon veel studeren. Ik had eerst een college, om vervolgens twee tussenuren te hebben waarin ik studeerde en luisterde naar de podcast Geeky Dingen. Na een ander college ging ik richting huis, werkte ik nog wat en had ik een pizzasessie bij de bibliotheek van Rotterdam. Daar gingen we naast pizza eten nog brainstormen over YA-evenementen en de YA-community, waarbij we veel ideeën gaven aan de bibliotheek. Thuis studeerde ik nog even verder en las ik verder in Een nieuwe dageraad.

Vrijdag 14 september

Ik kon deze dag weer veel studeren, maar had ernaast nog andere dingen die ik kon doen. Ik ging weer zwemmen, maar nu bij een ander zwembad. Deze was alleen niet heel fijn, aangezien het zwembad zelf erg warm was waardoor ik niet lekker kon afkoelen. Daarna gingen we naar Tilburg en las ik Een nieuwe dageraad uit. Wat een prachtig einde zeg! Lees hier mijn recensie. Na het eten keken we naar het eerste seizoen van The Dragon Prince, die echt ontzettend gaaf is (van de makers van Avatar The Last Airbender). Zeker een aanrader!

Wat een druk, maar leuk weekje! Weer veel studiewerk, maar ook genoeg andere leuke dingen die ik kon doen. Op naar de volgende week!

Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.