De wekelijkse avonturen van een Fanboy #122

Mijn studieweek was weer flink volgepland. Colleges volgen, thuis studeren, werken, bijles geven en uiteindelijk weer wat kunnen lezen… Ik stond gewoon niet stil! Tijd om weer even de week door te nemen!

 

Zaterdag 15 september

Zaterdag begon ik al snel met studeren. Colleges doornemen, hoofdstukken samenvatten… Het is veel werk, maar beetje bij beetje kwam ik verder. In de avond had ik een feestje en begonnen mijn fangirl en ik achteraf nog aan de film Sierra Burgess is a loser, maar we stopten halverwege zodat we konden slapen.

Zondag 16 september

Op de zondag werd er wat uitgeslapen, maar al snel was ik weer begonnen aan de studie. Halverwege het studeren keken we nog Sierra Burges is a loser af (geen aanrader, hij was niet echt grappig en het einde ging te snel), om vervolgens wat verder te lezen in Crossed en het achtste deel van Sword Art Online. Aan het eind van de middag gingen we uit eten bij de Beren, aangezien daar een satémaand is. Jammie! Thuis aangekomen keken we nog naar Tokidoki (Paulien Cornelissen die door Japan reist, erg leuk!), Steven Universe en Zondag met Lubach.

Maandag 17 september

Maandag studeerde ik eens niet op de universiteit in Rotterdam, maar op een hogeschool in Tilburg! Heel ander sfeertje, maar erg leuk om eens mee te maken. Na wat uurtjes gestudeerd te hebben, blogde ik nog wat en in de avond ging ik terug naar Rotterdam. Ik las weer de twee boeken die ik aan het lezen was, om thuis nog eventjes door te gaan met studeren. Pfoeh, er komt haast geen einde aan!

Dinsdag 18 september

Ik begon de dag met het kijken van Sword Art Online (het derde seizoen komt er bijna aan, dus wilde nog wat oude afleveringen terugkijken), maar al snel ging ik naar een hoorcollege. Er waren toevallig wat vrienden aanwezig, dus achteraf gingen we nog samen verder studeren en bijkletsen. Na mijn tweede college ging ik naar huis en kookte ik voor mijn huisgenootjes. In de avond studeerde ik verder en keek ik wat afleveringen van Yu-Gi-Oh!. Tot slot nog even bloggen, maar daarna rustig gaan slapen.

Woensdag 19 september

Woensdag had ik een drukke werkdag. Ik studeerde eerst wat, maar moest daarna gaan werken. Ik gaf ook nog eens wiskundebijles op de universiteit, dus ik was de hele dag aan de slag! Na mijn bijles moest ik snel richting huis, at ik met huisgenootjes en ging ik door naar mijn vereniging. Een nieuwe lichting eerstejaars had namelijk presentaties van commissies, waarbij ik bij mijn commissie hielp. Erg leuk om te doen en achteraf had ik nog een gezellige borrel met wat vrienden.

Donderdag 20 september

Donderdag kon ik ook weer veel studeren. Ik werkte in de ochtend nog wat, maar uiteindelijk had ik weer een college van drie uur. Een flink lange zit, maar daarna ging ik nog met een vriendin een theetje drinken bij de Starbucks en bijkletsen. Daarna studeerde ik thuis verder en keek ik de laatste afleveringen van Thirteen Reasons Why, die ik achteraf totaal niet fijn vond. Seizoen 3 ga ik niet kijken als die uitkomt, want het verhaal vind ik eigenlijk alleen maar akelig.

Vrijdag 21 september

Op de vrijdag kon ik… Studeren… Jep, het studiewerk blijft maar doorgaan! Halverwege de ochtend pakte ik wel mijn spullen in en ging ik richting Tilburg. Ik las nog een stukje uit Crossed en las verder in Sword Art Online, die ik uiteindelijk uitlas. In Tilburg aangekomen keek ik een hoop afleveringen van Steven Universe, zo fijn! In de avond begon ik nog aan De schaduw van de vos, het nieuwe boek van Julie Kagawa. Tot nu toe erg leuk, de Japanse toevoegingen vind ik heel interessant en ik ben benieuwd naar de rest!

Dit is mijn afgelopen week. Hopelijk ga ik snel weer lekker veel lezen, want nu heb ik er weinig tijd voor.

Hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.