De wekelijkse avonturen van een Fanboy #123

De afgelopen week was weer lekker druk. Tijdens mijn laatste bachelorjaar heb ik echt genoeg te doen! Ik bezocht de afgelopen week een bookevent, studeerde en werkte hard en ik kan eindelijk een nieuwtje bekend maken waar ik het komende jaar mee bezig ga zijn…

 

Zaterdag 22 september

Op de zaterdag heb ik veel gestudeerd. Ik was gewoon de hele ochtend en middag bezig, maar daarna was het tijd om wat te rusten. Zo las ik verder in Crossed en keek ik behoorlijk veel afleveringen van Steven Universe. Een rustig, maar prima dagje!

Zondag 23 september

Het was de bedoeling dat ik naar Elfia zou gaan, maar door het slechte weer en afzegging van vervoer ging ik helaas niet. Maar de hele dag binnen zitten? Dat wilden we niet! We gingen naar YALFU in Utrecht, een boekenfestival voor YA-lezers met onder andere Becky Albertalli en Hayley Barker. Verslag volgt! Ik vond het in ieder geval erg gezellig om medebookjunkies weer te zien. Toen we thuis kwamen keken we nog Tokidoki, Zondag met Lubach en Steven Universe.

Maandag 24 september

De maandag was een hele drukke dag. Ik stond vroeg op en ging richting het kantoor van Meisenmaas/BillyBones voor een leuke brainstormsessie over de Spellslinger-serie, een fantastische boekenserie! In november komt het derde deel uit, dus rond die tijd komen er ontzettend toffe acties aan. Na de brainstorm ging ik richting Rotterdam, las ik verder in Crossed en had ik een middagje met vrienden waarin we voorbereidingen maakten voor vrijdag… Na deze middag was ik nogal kapot, dus na wat boodschappen doen at ik met huisgenootjes en deed ik rustig aan. 

Dinsdag 25 september

Het was maar goed dat ik de vorige dag rustig aan deed in de avond, want ik werd nogal ziekjes wakker. Verkouden, keelpijn… Pfoeh! Gelukkig was het niet te erg, dus kon ik nog wat studeren en bezocht ik mijn college. In de avond las ik Crossed uit en keek ik weer wat afleveringen van Steven Universe.

Woensdag 26 september

Woensdag was het weer tijd om veel te studeren. Ik was nog steeds wat ziekjes, maar er was nog genoeg studiewerk om te doen. Ook begon ik aan De schaduw van de vos en gaf ik nog bijles in wiskunde. In de avond keken we met huisgenootjes Makelaars met een missie, aangezien de makelaar van ons huis eraan mee doet. Daarna ging ik gewoon verder met het nieuwe boek van Julie Kagawa, aangezien vandaag een recensie online gaat staan op Fantasywereld over dit verhaal. 

Donderdag 27 september

Ik had weer een collegedagje, dus ik ging vroeg naar college. Daarna studeerde ik nog wat door en kwam ik erachter dat het volgende college veel later was, dus ik besloot er niet heen te gaan en deze later terug te gaan luisteren. Thuis studeerde ik verder en blogde ik wat, om vervolgens een sprintje te maken in het lezen van Schaduw van de vos

Vrijdag 28 september

Op de vrijdag had ik een grote dag. Eerst ging ik met mijn fangirl even de stad in om te shoppen en te lunchen bij Sherlock’s Place, een heerlijk cafeetje! Mijn keel deed alleen veel pijn, dus al snel gingen we weer richting huis. Na wat afleveringen van Steven Universe ging ik door naar mijn vereniging, want het bestuur van mijn dispuut (vriendengroep binnen de studentenvereniging) zou gaan wisselen. Drie keer raden wie er in het nieuwe bestuur zit… Ja, ik kan het eindelijk zeggen! Het komende jaar zit ik in het bestuur van mijn dispuut als ab actis, dus ik notuleer tijdens vergaderingen en maak een maandmail. Het was een hele gezellige wisseling en ik kijk enorm uit naar het aankomende jaar!

Dit was mijn weekje, weer genoeg gedaan! Ik ben erg blij dat ik in het bestuur zit, want mijn dispuut voelt haast aan als een familie. Dat wordt een heel mooi jaar!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.