De wekelijkse avonturen van een Fanboy #124

Het was me het weekje wel! De afgelopen week heb ik weer genoeg dingen gedaan. Eindelijk weer wat meer gaan lezen, maar ook hard aan de bak voor mijn studie en baantjes. Ik vind het heerlijk om productief te zijn, maar zou het ook wel lekker vinden als ik na mijn tentamens een rustigere periode heb. Maar goed, we gaan er tegenaan!

 

Zaterdag 29 september

Ondanks dat ik de avond ervoor mijn wisseling als bestuur had, was ik vrij vroeg wakker geworden. Ik blogde wat, las Schaduw van de vos van Julie Kagawa en pakte mijn spullen in. Ik ging weer richting mijn ouderlijk huis en las Hart-Slag in de trein. Thuis aangekomen deed ik boodschappen, las ik Schaduw van de vos uit en blogde ik wat verder. Toen ik richting bed ging las ik 67 seconden van Jason Reynolds meteen uit (wat een fantastisch boek) en ging ik verder lezen in Hart-Slag.

Zondag 30 september

Ook de zondag was een vrij productieve dag. Ik begon foto’s te maken voor mijn blog en blogde flink vooruit (de afgelopen weken had ik gelukkig blogs ingepland, want had nauwelijks werk besteed aan mijn blog vanwege de drukte). Ik studeerde ook weer flink door en werkte aan mijn eerste maandmail voor mijn dispuut. Ik las verder in Hart-Slag, keek twee afleveringen van March comes in like a lion (tot nu toe weet ik nog steeds niet of ik verder ga kijken) en las uiteindelijk Hart-Slag uit. Tot slot keek ik naar Zondag met Lubach, echt een hilarische aflevering!

Maandag 1 oktober

De ochtend begon met een bezoekje aan het ziekenhuis, aangezien ik wat moest inleveren voor een onderzoek (gelukkig niks ernstigs). Daarna ging ik meteen richting werk, want ik was weer een dagje op kantoor. Na een dagje werken ging ik naar Rotterdam. In de trein las ik Mijn magische puinhoop van Zach King, weer een leuk vervolg van deze magische kinderserie (met een coole app waarin je bepaalde illustraties in het boek tot leven kan wekken). Ik was wel wat ziekjes, dus na wat boodschappen en eten met huisgenootjes deed ik een avondje rustig aan en studeerde ik op mijn gemakje. 

Dinsdag 2 oktober

Dinsdag probeerde ik ook rustig aan te doen, want de griep had me wel aardig te pakken. Ik keek Tokidoki terug (weer een interessante aflevering over buitenbeentjes in Japan) en studeerde wat. Ik had in de middag wel een belangrijk college, dus besloot om toch te gaan. Ik sprak ervoor nog even af met mijn huisgenootje op de universiteit en lette goed op tijdens mijn college. Daarna at ik met huisgenootjes en studeerde ik in de avond. 

Woensdag 3 oktober

Ik werd met koorts wakker, help! Helemaal onderkoeld, keelpijn, hoofdpijn, dat was niet fijn! Gelukkig kwam mijn fangirl naar mij toe, die mij wat kon verzorgen. Ik kon vrij weinig doen die dag, dus we deden rustig aan en keken het laatste seizoen van Steven Universe en ik begon aan het boek Mortal Engines

Donderdag 4 oktober

Donderdag was ik al iets beter. We keken wat afleveringen van Fullmetal Alchemist (de originele anime, die afwijkt van de manga) en ik las verder in Mortal Engines. In de middag probeerde ik weer mijn studie op te pakken en stuurde ik mijn maandmail eruit, de reacties waren erg positief! In de avond werd ik opgehaald door mijn vader, want kon beter thuis goed uitzieken. Thuis las ik Mortal Engines uit en begon ik aan Onyx, het tweede deel van de Lux-serie. Ik heb een hekel aan deze serie, maar ik maak samen met Eline van All The Feels een podcast over deze serie waarin we alles afkraken (met gegronde argumenten, haha!). Op Instagram lees ik ook telkens quotes voor met mijn ”liefdevolle” commentaar, waardoor ik ontzettend veel reacties kreeg van mensen die zich kapot lachten. 

Vrijdag 5 oktober

Ik begon de dag met een bezoekje aan de huisarts. Ik heb waarschijnlijk een infectie opgelopen, dus liet meteen bloed prikken. Thuis studeerde ik verder en werkte ik ook nog, maar aan het eind van de middag ging ik er toch vandoor, want ik ging naar de leesclub in Zoetermeer. We gingen ‘De hemel in het ijs’ bespreken en ik ging de leesclub begeleiden. Wat was het toch leuk! Veel kunnen kletsen over het boek en andere boeken en we hebben meteen boeken voor de volgende leesclubs uitgekozen, namelijk ‘Truth or Dance’ van Chinouk Thijssen en ”Spellslinger: Vogelvrij” van Sebastien de Castell. Wil jij ook eens langskomen bij deze leesclub? Laat me dat dan zeker weten! Daarna ging ik weer richting huis en las ik verder in Onyx en kletste ik wat met mijn familie. 

Dit was mijn weekje! Hoe was de jouwe?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. 🏴?

  2. Ik MOET 67 seconden ook lezen.

    1. Dat MOET je ook echt doen!!!

  3. Ik ben nu 67 seconden aan het lezen en het is zo tof!

    1. Goed om te horen Katja! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.