De wekelijkse avonturen van een Fanboy #125

De afgelopen week stond ik weer niet stil. Mijn tentamens komen er langzamerhand aan, maar er zijn nog genoeg andere dingen die ik kan doen. Lezen, werken, afspreken met vrienden… Ik heb het er maar druk mee!

 

Zaterdag 6 oktober

Zaterdag was ik vrij vroeg wakker en begon ik meteen met studeren. Ja ja, de studiebol die ik ben! Daarna ging ik wat bloggen en bezocht ik een oudklasgenootje waarbij we Mario Party 3 speelden. Thuis blogde ik verder en las ik Onyx, het tweede deel van de Lux-serie… Dit was echt een verschrikking, dus ik maakte tijdens het lezen veel Instagramstories waarin ik het boek afkraakte. Dit deed ik de hele week en ik kreeg bizar veel reacties van mensen die er om moesten lachen, zo grappig om te zien!

Zondag 7 oktober

Zondag was ik niet lekker wakker geworden, aangezien ik al een tijdje ziekjes ben en nu ook een kuurtje heb. Ik deed rustig aan, in alle rust studeren en bloggen dus. Verder las ik die dag Onyx uit en speelde ik Detective Pikachu (zo’n leuke game!). In de avond keek ik Tokidoki (zo jammer dat het de laatste aflevering is, ik wil meer!), begon ik aan De Regelbrekers (Bravelands 2) en keek ik Zondag met Lubach.

Maandag 8 oktober

Tijd om weer een dagje te werken! Ik werkte weer een dagje op kantoor van mijn vader, om daarna een vrij rustige avond te hebben thuis. De Regelbrekers en een beetje bloggen, prima zo!

Dinsdag 9 oktober

Mijn zusje is jarig! Ik bleef daarom ook deze dag bij mijn ouders, zodat we het met z’n allen vierden. Ik studeerde vooral in de ochtend en in de middag, maar daarna hadden we een heerlijk diner en kletsten we gezellig met de familie. De vriend van mijn zusje werkt bij een cateringbedrijf, dus we hadden zo ontzettend veel lekkere hapjes. Dat was smullen!

Woensdag 10 oktober

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Maar eerst nog een tussenstop! Ik maakte samen met mijn fangirl en Eline (All The Feels) de tweede podcast over de Lux-serie, om vervolgens weer de trein te pakken. Thuis aangekomen nog boodschappen doen, studeren en bijles geven op de universiteit. Daarna meteen weer thuis eten, om vervolgens een borrel te hebben van mijn vereniging. Ik was nog wel wat ziekjes, dus ik dook snel mijn bed weer in.

Donderdag 11 oktober

Donderdag was ook een drukke dag. Ik studeerde de hele ochtend en ik had in de middag een hoorcollege. Daarna studeerde ik verder, maar tijdens de pauzes las ik het boek Has#tag, wat een vrij raar boek is ondanks het heftige maar belangrijke onderwerp. Daarna ging ik met vrienden Adventure Time Monopoly spelen. De winnaar? Ja hoor, dat was ik! Daarna speelden we Muchkin (waarbij ik toen wel verloor) en toen ik weer thuis aankwam had ik nog een avondje met huisgenootjes.

Vrijdag 12 oktober

Bijna weekend! Ik had in de ochtend een practicum, welke best interessant was (ik snapte opeens de stof van de colleges terwijl het vak nu aardig lastig wordt). Daarna had mijn bijleskindje afgezegd, dus pakte ik al mijn spullen in en ging ik richting huis. In de trein las ik verder in Has#tag en thuis aangekomen had ik de rest van de dag gestudeerd (tot 11 uur!!!). Eenmaal in bed las ik Has#tag uit, mijn recensie zal nog volgen, want ik heb hier veel over te vertellen…

Dit was mijn weekje vol studie, vrienden en meer. Volgende week ga ik me goed voorbereiden voor mijn tentamens, maar ga ik ook nog wat leuke dingen doen. En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.