De wekelijkse avonturen van een Fanboy #126

De tentamens komen er bijna aan! De studiedruk is op dit moment erg hoog, aangezien ik vier tentamens heb (terwijl ik er normaal twee heb). Gelukkig heb ik veel vooruit gestudeerd, maar alsnog moet ik veel blokken voor mijn tentamens. Hopelijk worden het goede cijfers!

 

Zaterdag 13 oktober

Zaterdag begon ik met bloggen, maar ging ik al snel over op studeren. Aan het eind van de middag las ik verder in De Regelbrekers en keek ik de nieuwe aflevering van Riverdale (wow dat einde) en Harry Potter and the Order of the Pfoenix. Jep, Harry Potter zal nooit vervelen…

Zondag 14 oktober

Ik had in de ochtend bijles, maar daarna was het tijd voor feest. Ik vierde met mijn zusje onze verjaardagen voor familie en wat vrienden. Een prima middagje vol familieleden, veel te veel lekkere hapjes en cadeautjes. Ik wil gaan sparen voor een Nintendo Switch met Pokémon Let’s Go Eevee, dus ik heb nu al een mooi spaarpotje ervoor! In de avond besloot ik in alle rust De Regelbrekers te lezen nadat alle visite weg was.

Maandag 15 oktober

Op de maandag was het weer tijd om te werken op kantoor. Dit verliep prima en daarna las ik in de trein richting Rotterdam. Even studeren in de avond, maar daarna las ik De Regelbrekers uit en blogde ik nog wat.

Dinsdag 16 oktober

Ik moest op de dinsdag vroeg uit bed, want ik ging naar een practicum. Daarna deed ik boodschappen en studeerde ik de hele middag en maakte ik een klein beginnetje aan Truth or Dance van Chinouk Thijssen. Nadat ik snel had gegeten met huisgenootjes, ging ik een avondje Dungeons and Dragons spelen met vrienden.

Woensdag 17 oktober

Woensdag moest ik weer hard aan de bak. Ik studeerde de hele ochtend en een deel van de middag en ik werkte zelfs ook nog. Daarbij had ik weer een bijles van een van mijn bijleskindjes, at ik bij vrienden, had ik nog een vergadering en een borrel, om tot slot nog een drankje te doen op mijn vereniging. Pfoeh, wat een druk dagje! Snel slapen, want de volgende dag zou ik ook weer aan de slag moeten voor mijn tentamens. 

Donderdag 18 oktober

Hard aan de bak! Ik had meteen om negen uur een college, terwijl ik pas klaar was om vier uur met colleges. Daarna snel naar huis en verder studeren! Ik had alleen nog even de tijd om met een huisgenootje te eten, maar daarna kon ik weer verder met leren. Aan het eind van de avond werkte ik zelfs nog en moest ik nog wat taken doen voor mijn vereniging, dus ik was vrij gesloopt. Wel keek ik nog de aflevering van Zondag met Lubach terug als ontspanning na al het harde werk. 

Vrijdag 19 oktober

En we gaan weer door! Ik had meteen een practicum in de ochtend, om daarna nog een hoorcollege bij te wonen. Daarna studeerde ik weer verder, maar aan het eind van de middag deed ik een Escape Room met wat vrienden. Ik had dit nog nooit gedaan, maar het was zeker leuk om te doen. We hadden het niet uitgespeeld in de juiste tijd, oeps! Gelukkig hadden we wel fanatiek gespeeld en wil ik zeker meer escaperooms doen. Ik ging naar huis, pakte mijn spullen en ging richting mijn ouders. In de trein las ik verder in Truth or Dance, welke al veel spannender wordt. Thuis aangekomen studeerde ik verder, maar na een tijdje vond ik het wel genoeg. Ik blogde nog even en las daarna weer verder in Truth or Dance voordat ik ging slapen.

Pfoeh, wat een drukke week! Mijn minor combineren met een herkansing uit het tweede jaar (dit vak heb ik al gehaald, maar ik wil een hoger cijfer zodat ik mijn gemiddelde kan opkrikken) heb ik toch wat onderschat, dus ik heb bizar veel moeten studeren. Gelukkig kon ik af en toe toch een beetje ontspannen, nu maar hopen dat de tentamenweek goed gaat!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Heel veel succes met je tentamens!

    1. Dank je wel Anneke! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.