De wekelijkse avonturen van een Fanboy #127

Afgelopen week had ik mijn tentamenweek, spannend! Ik had deze week vier tentamens, terwijl ik er normaal maar twee heb… Het was dus vrij pittig, dus ik moest veel blokken, maar nu kan ik rustig verder naar mijn volgende blok. Ik heb dus veel geleerd, maar kon op sommige momenten nog even ontspannen.

 

Zaterdag 20 oktober

Ik begon de dag met leren voor mijn tentamens. Na een aantal uren te hebben geleerd, las ik verder in Truth or Dance en ging ik naar Amsterdam met mijn familie. We gingen eerst eten bij Miu (een all-you-can-eat-sushirestaurant, erg lekker!) en daarna gingen we naar de Showponies, de theatershow van Alex Klaassen. Het was echt een hilarische voorstelling, we hadden zo genoten!

Zondag 21 oktober

Zondag kon ik uiteraard weer hard aan de studie, maar tijdens al het leren heb ik ook een aantal kleine pauzes gehad om wat rust te krijgen. Zo wandelde ik een rondje en speelde ik Pokémon Go, las ik Truth or Dance uit, las ik Een zeer opmerkelijk verschijnsel, keek ik de nieuwe  aflevering van Riverdale en Zondag met Lubach.

Maandag 22 oktober

Op naar Rotterdam! Ik ging weer terug naar mijn kamer, deed boodschappen studeerde voor mijn eerste tentamen. Die was van half zeven tot half tien in de avond… Het tentamen was wel wat pittig (het waren open vragen), maar hopelijk heb ik het goed gedaan.

Dinsdag 23 oktober

Dinsdag had ik weer een tentamen, eentje van mijn herkansing. Die had ik gelukkig in de middag en die ging best goed! Al snel kregen we zelfs de antwoorden en ik weet zeker dat ik mijn cijfer wel flink omhoog heb gehaald. Dat is erg fijn! Na mijn tentamen studeerde ik nog verder, maar had ik ook nog gegeten met huisgenootjes en kletsten we daarna nog wat.

Woensdag 24 oktober

Op de woensdag had ik nog een tentamen in de avond, dus ik had de hele dag gestudeerd. Het tentamen zelf was wel vrij lastig, maar dat hoorde ik van meerdere studenten. Achteraf bezocht ik nog een borrel met vrienden, maar daarna dook ik snel mijn bedje in.

Donderdag 25 oktober

Donderdag had ik gelukkig geen tentamen, dus kon ik nog wat andere dingen doen. Ik begon de dag met het geven van bijles, werkte nog thuis en studeerde wat. Daarbij wandelde ik een rondje door mijn buurt en speelde Pokémon Go en ik at met huisgenootjes. In de avond studeerde ik nog even, blogde ik wat en las ik verder in De Glazen Troon en Een zeer opmerkelijk verschijnsel.

Vrijdag 26 oktober

Mijn laatste tentamen was in zicht! Ik studeerde veel in de ochtend, maar ik at ook met huisgenootjes en ik blogde nog wat. Het proeftentamen ging verbazingwekkend goed, dus ik had al wat vertrouwen in het tentamen. Ik ruimde mijn kamer nog wat op, pakte wat spullen in en vertrok naar mijn tentamen. Hij was redelijk te doen, dus ik heb dit vak hopelijk gehaald. Daarna vertrok ik richting mijn ouders, maar ik had wel een beetje pech met het openbaar vervoer. Ach ja, dan maar meer lezen in Een zeer opmerkelijk verschijnsel!

Zo, mijn tentamenweek zit erop. Aankomende week moet ik weer beginnen met vakken, maar ik kan nu even genieten van wat rust. Daarbij gaan er genoeg leuke dingen gebeuren aankomende week, want ik vier mijn verjaardag en ga op vakantie! En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.