De wekelijkse avonturen van een Fanboy #128

De afgelopen week was ik verlost van tentamens, maar kom ik wel weer beginnen met een nieuw studieblok. Niet getreurd, want ik was ook jarig en vierde dat zeker! En als afsluiter een bijzonder tripje… Ik heb dus genoeg beleefd deze week!

 

Zaterdag 27 september

Aangezien ik de avond ervoor pas laat aankwam bij mijn ouders door een tentamen, sliep ik even goed uit. Ik begon met bloggen, las Een zeer opmerkelijk verschijnsel uit en werkte ook nog voor mijn vader. Na het eten moest ik een livestream houden waarin ik een Minion-muts maakte, aangezien ik anders geen cadeautjes zou krijgen van mijn fangirl. En ik HAAT Minions. Het eindwerk was ook niet echt een succes, maar we moesten erg lachen met de hele chat en hun opmerkingen. Vervolgens las ik nog Super Kaka 2 voordat ik ging slapen.

Zondag 28 september

Op de zondag bezochten we met z’n allen mijn neef, aangezien hij een dochtertje heeft gekregen! Heel leuk om het kleintje te zien en bij te kletsen. Toen we weer thuis kwamen kleedde ik me om en bracht ik een bezoek aan de boekpresentatie van De Misschepsels van Meh: De Schemerling van J.J. Miro. Dit boek is zelfs opgedragen aan mij, aangezien ik de reden ben dat het boek is geschreven! Ik speelde namelijk vroeger in een toneelstuk welke ik zo leuk vond, dat ik vroeg of de regisseuse een boek erover kon schrijven. Nou, dat is gelukt! Zo tof om te zien dat het boek is uitgebracht, dus een recensie zal je nog zien verschijnen. Thuis las ik de tweede graphic novel van Percy Jackon, werkte en blogde ik nog wat en keek ik Zondag met Lubach.

Maandag 29 oktober

Maandag was een lekker dagje. Ik ging naar Rotterdam, werkte thuis, deed boodschappen en maakte mijn kamer wat schoon. Daarna vertrok ik naar een vergadering en in de avond begon ik aan De Schemerling en keek ik de eerste aflevering van Sabrina.

 

Dinsdag 30 oktober

Bijna mijn verjaardag! Op deze dag zou ik mijn verjaardag vieren voor vrienden, maar eerst bracht ik een bezoekje aan een college. Daarna gingen mijn fangirl en ik de stad in om nog wat boodschappen te doen, we gingen namelijk Pokémoncupcakes bakken! Ik had namelijk Pokémon als themafeestje bedacht, waar erg leuk op werd gereageerd. In de avond had ik een erg gezellig feestje, werd er voor me gezongen en kreeg ik nog allemaal leuke cadeautjes.

Woensdag 31 oktober

Jarig! We sliepen wat uit, maar al snel kon de feestvreugde weer beginnen. Ik had namelijk een FaceTime-gesprek met de enige echte Sarah Moore Fitzgerald, een van mijn favoriete auteurs! Hier zal ik nog een blogje over schrijven, want zij heeft mijn verjaardag stukke leuker gemaakt. Daarna vertrokken we even richting de stad om te shoppen en om cupcakes te eten bij Alice in Cupcakeland. In de avond maakten we speciale kipdijfilet klaar uit een kipkookboek voor mijn huisgenootje (culinair hoogstandje!), kwam mijn familie nog langs om mij te feliciteren en had ik een feestje met mijn huisgenootjes. Prima verjaardag dus!

Donderdag 1 november

Op de donderdag begon ik eerst te bloggen en studeerde ik wat. Genoeg foto’s om te maken van al mijn cadeautjes! Halverwege de middag gaf ik nog bijles op de universiteit en ging ik richting mijn ouders. Daar plande ik in de avond een vakantie in naar… Boedapest! Mijn zusje, vader en ik zijn nu in Boedapest, dus mijn zusje en ik hadden een leuke planning gemaakt vol bezienswaardigheden, looproutes en eettentjes. Nog even spullen inpakken en we waren helemaal klaar!

Vrijdag 2 november

Ik kan weinig zeggen over deze dag, maar ik weet in ieder geval dat we vroeg naar Schiphol vertrokken en het vliegtuig hadden naar Boedapest. Op naar een lekker citytripje! Er komen in ieder geval genoeg blogjes over mijn vakantie naar Boedapest, dus kijk daar zeker naar uit.

Deze week was een fijne feestweek. Genoten van de rust na mijn vele tentamens, feestjes gevierd en ook nog eens een vakantie! Prima weekje zo. En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.