De wekelijkse avonturen van een Fanboy #129

Wat heb ik toch een lekker weekje gehad! De week begon met een leuk citytripje naar Boedapest met mijn vader en zusje, maar daarna had ik ook nog wat leuke dingen die ik kon doen. Mijn tweede studieblok is al iets rustiger, dus ik heb eindelijk weer tijd om een beetje te ontspannen. Nou, dat heb ik zeker gedaan deze week!

 

Zaterdag 3 november

Ik werd wakker in Boedapest. Wat een mooie stad! Er zullen nog blogs verschijnen over mijn vakantie, maar ik kan in ieder geval zeggen dat we deze dag heel veel hebben gelopen (voornamelijk langs de Donau) en een prachtig uitzicht hadden over Boedapest. We waren wel gesloopt na 25 kilometer lopen, maar het was het zeker waard!

Zondag 4 november

Op de zondag deden we het iets rustiger aan. Zo gingen we naar een badhuis, een mooi park en een dierentuin. Het was ons laatste dagje in Boedapest, dus we genoten aan het einde nog van de Donau en alle mooie lichtjes. In de avond nog rustig inpakken, want de volgende dag zouden we vroeg vertrekken naar huis! Toen we eenmaal in ons appartement waren, las ik nog een stuk uit Lichtjaren van Kass Morgan.

Maandag 5 november

Boehoe, we moesten weer naar huis! We vertrokken vroeg naar het vliegveld en tijdens de vliegreis naar huis las ik Lichtjaren uit. Thuis kregen we een fijn ontvangst en werkte ik nog even. In de avond vertrokken mijn fangirl en ik naar Rotterdam, begon ik aan het lezen van Mermaid, studeerde ik wat en keken we een aflevering van Fullmetal Alchemist (de eerste anime, die wel wat raarder aan het worden is…). Ook kreeg ik deze dag te horen dat ik een voldoende heb voor een van mijn minorvakken, erg fijn!

Dinsdag 6 november

Ik begon de dag met een college over accounting. Mijn leraar is echt een geweldige vent, dus ik ga met veel plezier naar zijn colleges. Na het college deed ik boodschappen en was ik flink aan het studeren en bloggen. In de avond las ik verder in Mermaid.

Woensdag 7 november

Woensdag studeerde, werkte en blogde ik een hoop, om vervolgens naar mijn ouders te gaan. Mijn moeder werkt namelijk 40 jaar in de bibliotheek, dus ze kreeg een feestje. Lekker eten, een pubquiz in het teken van bibliotheken en wat voordrachten, gezellig! Ik kon ook erg genieten van het lopend buffet… Daarbij had ik nog een cijfer binnen, deze keer voor mijn herkansing. Ik heb dit vak met twee punten opgehaald, dus daar ben ik erg blij mee. 

Donderdag 8 november

Ik sliep nog bij mijn ouders, maar ik moest wel weer terug naar Rotterdam. Eerst moest ik nog een prik krijgen, maar daarna ging ik naar Rotterdam, studeerde ik wat en gaf ik bijles. In de avond had ik een vergadering over een feest dat ik mede organiseer, om vervolgens wat te bloggen en te studeren.

Vrijdag 9 november

Vrijdag sliep ik een beetje uit, maar al gauw begon ik met studeren en bloggen. Ik las Mermaid uit (wat een gave ontknoping!) en ging naar mijn vergadering, want ik ging met het bestuur van mijn dispuut onze plannen voordragen aan de rest van de groep. Dit ging vrij goed, want we kregen weinig kritiek en ik heb nu nog meer zin om alles uit mijn bestuursjaar te halen!

Zo, dat was een prima weekje! Lekker vakantie gevierd, weer wat gelezen en genoeg gezellige dingen meegemaakt. Zo mogen mijn weekjes vaker zijn! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.