De wekelijkse avonturen van een Fanboy #13

Een week voorbij, dus weer tijd voor een nieuwe wekelijkse avonturen van een Fanboy! Deze week heb ik wat stress gehad met mijn studie (het krijgen van mijn eindcijfers, waah!), maar heb ik ook genoten van mijn vakantie.

 

Zaterdag 25 juni

Op de zaterdag werkte ik vooral aan mijn blog en deed ik wat boodschappen voor thuis. In de avond ging ik naar een theatervoorstelling van kinderen van 10 t/m 12 jaar oud van mijn oude toneelvereniging, een erg grappig stuk met allemaal kleine sketches! Een hervertelling van Reinaert de Vos, een kort stuk over Weerwolven van Wakkerdam, een musical en meer! Het stuk was redelijk vroeg afgelopen, dus erna nodigde ik wat vrienden uit bij mij thuis, waar we een gezellige avond hebben gehad (en veel hebben gepraat over The Walking Dead en Game of Thrones, ow yeah!).

Zondag 26 juni

Op de zondag ging ik naar het BlossomBooks Bloggersevent waarin ze hun najaarsaanbieding bekend gingen maken! Een erg leuk evenement, waar je hier meer over kan lezen. Ik kwam redelijk laat thuis, maar het was een erg gezellige dag!

Maandag 27 juni

Op de maandag vertrok ik weer naar Rotterdam. In Rotterdam aangekomen ging ik veel bloggen, keek ik de nieuwe aflevering van Game of Thrones (man man man, wat een geweldig einde!), at ik samen met mijn huisgenootjes (terwijl ik mijn Chewbacca-onesie had, net wanneer een potentieel nieuw huisgenootje langskwam om een kamer te bekijken…) en in de avond keek ik een heleboel afleveringen van Adventure Time. Ook hoorde ik die dag mijn eindcijfer voor vaardigheden, namelijk een 6.7! Ook las ik een flink stuk van I hate my selfie van Shane Dawson.

Dinsdag 28 juni

Op deze dag ging ik naar Eindhoven, Maud ging mij namelijk interviewen voor het profielwerkstuk! Het was een lange treinreis van anderhalf uur, maar gelukkig had ik deel 2 van de Minecraft-serie mee, De nacht van het kwaad! In Eindhoven aangekomen gingen we naar de Van Piere (de boekhandel in Eindhoven), deden we het interview en ging ik nog de hele boekhandel af om wat leuke boeken te spotten. Terug in Rotterdam ging ik naar mijn vereniging, aangezien we een vergadering hadden waarbij ik een vergadering had met mijn commissie (waarin ik nog best vaak sprak over Pokémon en Neopets). In de middag kreeg ik te horen dat ik ook mijn laatste vak heb gehaald, dus mijn propedeuse is binnen! Dat ging ik vieren met chips en een heleboel afleveringen van Adventure Time.IMG_6207

Woensdag 29 juni

Ik had eerst plannen voor deze dag staan, maar deze werden afgeblazen, dus ik had een dagje voor mezelf! In de ochtend had ik samen met Reza van het Best of YA Promoteam een Skypegesprek met Iris Boter, aangezien haar nieuwe boek Mislukt in augustus verschijnt! We hadden lang gepraat en ondertussen had ik stiekem een portretje van haar geschetst. Ik besloot naar de stad te gaan, ik wilde namelijk een boekenbon uitgeven bij boekhandel Donner en ging met een groot aantal boeken naar huis. Daarna besloot ik nog wat blogjes te schrijven en had ik een avondje thuis met mijn huisgenootjes, waarin we slechte programma’s zoals Are You The One en Playing It Straight keken.IMG_6211

Donderdag 30 juni

Donderdag ging ik vroeg uit bed, ik had namelijk een dagje gepland in Nijmegen! Susan (die ook in de lezersredactie zit van Young Adult Books) woont daar en we wilden een dagje de stad in. We zijn langs de boekhandels geweest (uiteraard), naar de fandomwinkel Gator, de Gamemania, vele andere winkels en we hadden lekkere taart in Bagels & Beans. Ook deelde Ben & Jerry’s hun ijs uit op het plein, dus daar heb ik ook van kunnen smullen! We maakten nog tomaten in kaas als avondeten (wat verbazingwekkend lekker was!) en met chippies. We hadden vroeg gegeten, dus ik was gelukkig aardig vroeg thuis, kletste nog wat met huisgenootjes en daarna las ik Als je dit leest, ben ik dood uit. Op de terugreis in de trein had ik ook het tweede Minecraftboek uit, ook een lekker boekje!IMG_6242

Vrijdag 1 juli

Op de vrijdag sliep ik wat uit en toen ik eenmaal helemaal fit was, vertrok ik naar de stad om wat cadeautjes te kopen en boodschappen te doen. Ik begon in Littekens van Anke de Vries en kookte samen met een van mijn huisgenootjes. In de avond speelde ik Adventure Time Munchkin en Adventure Time Card Wars en keek ik nog de film Saw (die ik eigenlijk totaal niet eng vond en vooral belachelijk maakte, whut?).

IMG_6266

Dit was weer mijn week! Voornamelijk wat genoten van de beginnende vakantie, maar binnenkort moet ik weer even hard leren voor mijn hertentamens! Maar goed, mijn propedeuse is in ieder geval binnen, dus dat is fijn!

Hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Joost, je hebt de skills van jongens in boeken! Een meisje tekenen als ze het niet merkt is echt lief!

    1. Hahah het was inderdaad niet de eerste keer dat ik dat deed 😛

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.