De wekelijkse avonturen van een Fanboy #130

Deze week was een hele bijzondere week. Ik las weer lekker door, studeerde wat, maar ik had ook een bestemming voor mijn volgende reis… Een prima week!

 

Zaterdag 10 november

Op de zaterdag begon ik met bloggen en studeren, waarbij ik ook wat recensies schreef voor Fantasywereld. Ik had de avond ervoor een vergadering, dus ik schreef ook de notulen wat uit van deze avond. Na een hardwerkende middag besloot ik weer te gaan tekenen met mijn tekentablet. Ik ben nog niet helemaal tevreden met mijn nieuwe projectje, maar ik hoop hem snel te verbeteren en dan zal je hem ook zien! Voor de rest ging ik nog wat chillen met huisgenootjes, die ook dat weekend in Rotterdam waren.

Zondag 11 november

Zondag ging ik verder studeren en bloggen, maar gaf ik ook nog bijles in wiskunde op de universiteit. Daarna ging ik met huisgenootjes naar Dordrecht, want we gingen high tea-en met een oud-huisgenootje bij Villa Augustinus. Een flinke hipstertent, maar wel lekker eten en een leuk sfeertje. Daarna gingen we weer richting huis, blogde ik verder en las ik de graphic novel Zeven dwergen, las ik verder in De Glazen Troon en De Schemerling en Wildcard.

Maandag 12 november

Op deze dag zou ik een tussentoets hebben, dus ik studeerde een hoop en blogde nog wat. Voor de rest las ik verder in Wildcard, zocht ik wat dingen op voor vakantie en had ik mijn tussentoets. Deze ging zeker goed! Daarna had ik nog een vergadering en een borrel op de vereniging.

Dinsdag 13 november

Dinsdag werd ik wakker met hoofdpijn, dus ik ging helaas niet naar college. Gelukkig had ik dit college al goed voorbereid, dus ik wist gelukkig het meeste al. Na een paar uren uitrusten ging ik richting Tilburg en las ik verder in Wildcard. Mijn fangirl en ik gingen naar GLOW, het lichtfestival in Eindhoven. Wat was het toch mooi! Zeker een aanrader, GLOW is helaas nu voorbij, maar het is jaarlijks in november.

Woensdag 14 november

Op de woensdag begonnen we Sabrina The Teenage Witch te kijken, maar al snel ging ik richting Rotterdam en las ik verder in Wildcard. Ik gaf nog bijles in wiskunde, studeerde en at met huisgenootjes. In de avond had ik een borrel van mijn vereniging (die een open feest had met een schuimparty). Die schuimparty vond ik echt vreselijk (binnen no-time was je kletsnat), maar het was wel erg gezellig. 

Donderdag 15 november

Donderdag studeerde ik weer, maar ik las ook Wildcard uit en las ik ook Acmala. Ik gaf nog bijles in economie, werkte nog met mijn andere baantje en ging richting mijn ouders. Ik begon aan De laatste halte van Wendy Brokers en ik besprak het idee voor mijn vakantie met mijn vader. Die vond mijn idee prima, dus mijn fangirl en ik gaan binnenkort een vakantie plannen… Waarheen? Dat zal ik vertellen als de vakantie eenmaal is geboekt en vast staat! Maar je kan altijd raden waar we heen gaan…

Vrijdag 16 november

In de ochtend ging ik naar de huisarts voor de groepprik, maar daarna ging ik al snel naar Tilburg en las ik in de trein De laatste halte. In Tilburg deden we wat meer research voor de vakantie en keken we naar Sabrina. Onze vakantie krijgt al steeds meer zekerheid, want we hebben al een datum wanneer we gaan en hebben al vliegtickets en verblijf uitgezocht, nu alleen nog alles gaan boeken. Spannend!

Dit was mijn weekje. De komende tijd heb ik weer tussentoetsen, ga ik naar Fantastic Beasts en hoop ik eigenlijk al de vakantie te gaan boeken. Genoeg leuke dingen te doen de komende tijd!

En, hoe gaat het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.