De wekelijkse avonturen van een Fanboy #131

De afgelopen week zat ik zeker niet stil. Lezen, studeren en een hoop heen-en-weer gereis, genoeg te doen! Mijn nieuwe studieblok heeft een lagere studiedruk, dus ik kan gelukkig wat meer ontspannen deze maanden. Deze week heb ik ook wat leuke nieuwtjes ontvangen, dus genoeg leuke dingen die deze week zijn gebeurd!

 

Zaterdag 17 november

Op de zaterdag ging ik naar de open dag van Tilburg University. Er is een kans dat ik geen master kan volgen in Rotterdam, dus voor de zekerheid ben ik naar de universiteit van Tilburg gaan kijken. Mooie universiteit, maar de master die ik wil volgen is wel wat anders dan die van Rotterdam. Op de terugreis naar huis las ik verder in De laatste halte (die ik die dag ook uitlas) en studeerde en blogde ik ook nog een hoop. Na het eten keek ik nog Zondag met Lubach, Food Wars en Puella Madoka Magica, maar ik ging ook luisteren naar de podcast Witch Please (wat ik de hele week deed), een podcast over Harry Potter die heel interessant en grappig is. Aanradertje!

Zondag 18 november

Op de zondag studeerde ik in de ochtend, gelukkig was ik vrij snel klaar. Verder keek ik nog Fullmetal Alchemist en Sabrina The Teenage Witch en las ik The Black Key van Amy Ewing. In de avond gingen mijn fangirl en ik naar The Crimes of Grindelwald (helemaal in stijl met Hogwartsmutsen), waar we erg van genoten. We hebben wel wat kritiek op de film, dus je kan sowieso mijn recensie lezen op mijn blog, maar onze gezamenlijke recensie op Fantasywereld.

Maandag 19 november

Maandag ging ik weer naar Rotterdam en las ik The Black Key in de trein. Ik studeerde thuis en blogde nog wat, maar in de avond kon ik naar de universiteit. Ik had weer een tussentoets in de avond, die vrij goed ging. Daarna had ik een borrel van mijn commissie, welke erg gezellig was. Daarna gingen we nog even naar mijn vereniging waar ik ook weer veel vrienden tegenkwam, maar uiteindelijk dood ik snel in mijn bedje.

Dinsdag 20 november

Ik sliep wat uit, maar al snel ging ik weer hard studeren, Voor mijn nieuwe vak had ik op de donderdag een tussentoets, dus ik ging even blokken voor een goed cijfer. In de middag kwam een vrienden aangezien zij mee wil doen met Dungeons and Dragons, dus ik legde het spel wat aan haar uit en samen maakten we een karakter. Daarna studeerde ik verder en ging ik naar een vergadering. Op de terugweg had ik leuk nieuws te horen gekregen, want mijn fangirl heeft een nieuwe kamer gevonden! Deze is wat ruimer dan haar huidige kamer, oftewel: ruimte voor een nieuwe boekenkast om in te delen, haha! Ook gaan we snel onze vakantie boeken, maar welke bestemming dat wordt? Dat zal ik binnenkort vertellen.

Woensdag 21 november

Woensdag ging ik weer wat studeren, maar uiteindelijk keek ik de laatste aflevering terug van Zondag met Lubach. Het was in de middag tijd om twee bijlessen te geven, om erna weer naar een vergadering te gaan van mijn bestuur. Na onze vergadering gingen we door naar een borrel, maar ik bleef niet tot het einde. Ik ging namelijk naar Tilburg (in de trein The Black Key lezen), want mijn fangirl was op de donderdag jarig!

Donderdag 22 november

Feestje! In de ochtend maakten mijn fangirl en ik rainbowcakes voor haar feestje in de avond. Helaas had ik in de avond op haar verjaardag een tussentoets, dus ik moest helaas wel naar de universiteit. We keken nog naar Magic for Humans en ik vertrok naar Rotterdam, om daar nog even te leren voor mijn tussentoets. Die maakte ik in de avond en ik ging erna meteen door naar het feestje waar ik met haar vrienden een gezellige avond had. 

Vrijdag 23 november

Op de vrijdag sliepen we wat uit na het feestje, maar na een ontbijtje pakten we onze spullen in en gingen we richting mijn ouders. Daar deden we onze laatste test met onze cosplay voor Dutch Comic Con, las ik The Black Key en gingen we uiteindelijk naar Leiden voor een voorstelling van MoedersMooiste, een improvisatietheatervereniging waar ik vroeger aan mee deed. Wat was het toch hilarisch! Een prima afsluiter van de week en dan ook nog eens uitkijken naar Dutch Comic Con in het weekend!

 

Dit was mijn weekje. Weer genoeg leuke dingen meegemaakt! Dit weekend ben ik dus op Dutch Comic Con, dus zeg vooral hallo als je me ziet!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.