De wekelijkse avonturen van een Fanboy #132

De afgelopen week was weer vol boeken, fandoms en meer. Ik was deze week vooral bij mijn ouders, dus ik heb even wat familytime ingelast, waarbij ik ook lekker veel boeken las en aan het gamen was. Ja hoor, ik heb wel een mooie week gehad!

 

Zaterdag 24 november

Zaterdag stonden mijn fangirl en ik vroeg op, want we gingen naar Dutch Comic Con Winter Edition! We hebben de hele dag lekker rondgelopen over de conventie, samen met Robin (My Thousand Lives). Zie hier mijn verslag! In de avond deden we nog research naar onze vakantie en keken we Magic for Humans.

Zondag 25 november

Op naar nog een dagje Comic Con! We hadden weekendtickets, dus we gingen het hele weekend. We waren nu wel iets eerder klaar met alles bekijken, aangezien we op de zaterdag al veel van de conventie hadden verkend. Thuis las ik Expeditie Schetsboek van Cyarin, maar ook het eerste deel van Saga en Over the Garden Wall, die ik die dag had gekocht.

Maandag 26 november

Op naar Rotterdam! Ik had in de avond een tussentoets, dus daar ging ik hard voor leren. Ook gaf ik bijles en had ik mijn tussentoets in de avond, die vrij goed ging. Daarna kon ik lekker uitrusten en blogde ik wat voordat ik ging slapen.

Dinsdag 27 november

Dinsdag had ik meteen een college in de ochtend. Mijn accountingvak wordt al iets lastiger, maar het is gelukkig nog te doen. Daarna vertrok ik naar mijn ouders en las ik De Schemerling in de trein. Thuis aangekomen maakte ik veel foto’s voor mijn blog en kwam mijn Nintendo Switch en de Harry Potter-adventkalender binnen! Al snel gaf ik bijles en studeerde ik verder thuis.

Woensdag 28 november

Woensdag had ik in de ochtend veel gestudeerd, maar in de middag was ik wel klaar. Ik keek Magic for Humans en The chilling adventures of Sabrina, maar begon ook Pokémon Let’s Go Eevee te spelen! Ik zal hier nog over bloggen, zodat je weet wat ik van het spel vind. Ik blogde nog wat en las een groot stuk van De Kerstmisaurus.

Donderdag 29 november

Donderdag werd ik helaas ziek wakker. Hoofdpijn, ontzettend koud, dat was niet fijn! Ik wilde die dag naar college en allemaal dingen doen, maar ik had mijn plannen afgelast. Tijd om uit te rusten! Ik speelde Ligretto, las De Kerstmisaurus uit, las de graphic novel genaamd Nils 1: De Elementalen en nadat mijn hoofdpijn was afgenomen speelde ik weer Pokémon Let’s Go Eevee. In de avond las ik verder in De Schemerling en A History of Magic.

Vrijdag 30 november

Het ging gelukkig al wat beter, dus ik kon weer lekker aan de slag. Ik studeerde in de ochtend en was ook wat blogjes aan het schrijven. Ik kocht een cadeautje voor Sinterklaas, ruimde mijn kamer wat op en speelde Pokémon Let’s Go Eevee. In de avond blogde ik verder, las ik verder in De Schemerling en A History of Magic en ging ik nog wat gamen.

Dat was mijn week! Lekker rustig aan dus na een cool weekend. Op naar weer een lekkere week vol Pokémon, studie, werk, lezen en meer!

Hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.