De wekelijkse avonturen van een Fanboy #133

De afgelopen week heb ik weer lekker veel gedaan. Series kijken, boeken lezen, studeren, werken en mijn vakantie boeken! Ik zat weer niet stil deze week, dus ik heb weer genoeg te vertellen in dit wekelijkse overzichtje.

 

Zaterdag 1 december

Ik begon de zaterdag met wat studie- en blogwerk, om vervolgens Twister te gaan lezen. Wat een bijzonder boek zeg! Ook speelde ik Pokémon Let’s Go Eevee en ik zag de nieuwe aflevering van Riverdale. In de avond hadden we nog bezoek en ik las verder in Twister.

Zondag 2 december

Ik las verder in Twister, maar al snel hadden we bezoek van vrienden die naar de vakantiebestemming waren geweest waar we heen wilden gaan. Met nog wat laatste tips hakten we de knoop door en boekten mijn fangirl en ik onze vakantie! De bestemming zal ik binnenkort melden. Daarna gingen we naar familieleden toe om Sinterklaas te vieren. Nou ja, dit keer een keer geen cadeaus, maar we speelden allemaal spelletjes in teams. We hadden vier teams en het winnende team kreeg een heerlijk chocoladeletter. Mijn team won! Thuis las ik Twister uit, wat een einde zeg…

Maandag 3 december

Maandag was het weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Ik begon aan Voor het laatst gezien in de trein en in mijn kamer aangekomen leerde ik erg veel, want ik had weer op de maandagavond een tussentoets. Deze ging iets minder goed dan verwacht, maar daarna had ik gelukkig wel een gezellige Sinterklaasavond met mijn dispuut! Iedereen kreeg cadeautjes en een gedichtje.

Dinsdag 4 december

In de ochtend had ik een hoorcollege, maar daarna stapte ik weer in de trein. Ik ging naar Tilburg, las Voor het laatst gezien in de trein en in Tilburg aangekomen ging ik met mijn fangirl wat dingen regelen voor haar verhuizing (ze heeft een nieuwe kamer gevonden). Na wat spullen overbrengen en het opmeten van de kamer gingen we naar Dordrecht, waar we bij vrienden gingen eten.

Woensdag 5 december

Woensdag ging ik weer Rotterdam. Ik studeerde wat toen ik thuis kwam, maar ging ook nog wat werken en bloggen. Tijdens het eten keek ik naar de speciale aflevering van Violet Evergarden en ik had erna een borrel van mijn vereniging.

Donderdag 6 december

Ik begon de dag met studeren en het opruimen van mijn kamer, om vervolgens Puella Magi Madoka Magica te kijken, te bloggen, Voor het laatst gezien te lezen en ik kletste nog wat met huisgenootjes. Aan het eind van de middag ging ik naar vrienden toe voor een vergadering, om erna weer naar mijn ouders  te gaan. Op de terugreis las ik Voor het laatst gezien uit en thuis aangekomen las ik Sword Art Online: Excalibur (de manga) en de graphic novel van The Mortal Instruments. Ik speelde zelfs nog even Pokémon Let’s Go Eevee!

Vrijdag 7 december

Vrijdag besloot ik rustig aan te doen. Ik moest eerst nog wat studeerde, maar daarna ging ik op mijn gemakje bloggen. Ik speelde weer wat Pokémon Let’s Go Eevee, ik las een manga van Log Horizon en ik las deze dag in een keer het boek De Gouden Toren uit, het laatste deel van de Magisterium-serie. Net voor het slapen gaan begon ik nog aan het boek van Your Name.

Dit was mijn weekje weer! De aankomende week ga ik hard leren voor tentamens, maar ga ik ook lekker veel lezen en andere leuke dingen doen. Op naar de kerstvakantie!

En, hoe is het met jou?

1 reactie

  1. Dit klinkt als een superchille week!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.