De wekelijkse avonturen van een Fanboy #134

De tentamens komen eraan, maar ook de kerstvakantie! Ik moest dus veel studeren deze week, maar afgezien daarvan deed ik nog genoeg andere dingen. Ik ben in ieder geval blij als ik mijn tentamens heb gedaan, want dan heb ik twee weken even rust! Eerst maar even de afgelopen week doornemen, want ik ben weer druk bezig geweest.

 

Zaterdag 8 december

Zaterdag was ik bij mijn ouders, waar ik in de ochtend studeerde en blogde. Aan het begin van de middag las ik het verhaal van Your Name, welke erg mooi was. Ik wil graag weer de film gaan kijken, want die is zo mooi! Daarna ging ik mijn boekenkasten herinrichten, aangezien deze wat zijn veranderd. Voor de rest las ik De jongen onder water en speelde ik Pokémon Let’s Go Eevee. Ik heb nu de vijfde gym gehaald, dus ik kom al steeds verder in het verhaal.

Zondag 9 december

Op de zondag ging mijn fangirl verhuizen, dus mijn vader en ik hielpen haar met het sjouwen van meubels naar haar nieuwe kamer. Ze zit nu in een wat ruimere kamer, dus dat is veel fijner. Ik bleef in haar nieuwe kamer en samen pakten we al haar spullen uit en keken we de nieuwe aflevering van Riverdale, maar we vinden het nu wel heel raar worden… 

Maandag 10 december

Ik ging weer naar Rotterdam, want ik had in de avond mijn laatste tussentoets! Ik studeerde die dag een hoop en hoewel ik geen goed gevoel had bij mijn toets, had ik uiteindelijk maar één fout en is mijn gemiddelde voor mijn herkansingsvak voor 20% een 9.2. Nu mijn tentamen nog, maar dit is in ieder geval al een mooi cijfer!

Dinsdag 11 december

Dinsdag was ik behoorlijk ziek wakker geworden. Ik studeerde wat, las De jongen onder water en keek The chilling adventures of Sabrina (hele toffe serie!).

Woensdag 12 december

Ook deze dag was mijn griep nog niet verdwenen. Ik las De jongen onder water uit (erg mooi!), studeerde en blogde nog wat en ik werkte thuis. Toch nog wel redelijk productief geweest dus! In de avond keek ik naar She-Ra, een vrij leuke serie op Netflix. Noelle Stevenson (auteur van Nimona en Bovenste besties) heeft hier aan mee gewerkt, zo leuk!

Donderdag 13 december

Donderdag was ik nog steeds niet lekker, maar had ik mezelf geforceerd om mijn laatste college te bezoeken, aangezien ik nog wat vragen had. Het practicum ging vrij goed, dus erna ging ik weer snel naar huis. Ik studeerde hard voor mijn tentamens en blogde nog wat. In de avond las ik de nieuwe Aniway en op aanraden van het magazine begon ik How Not to Summon a Demon Lord te kijken, maar ik ben er nog niet volledig fan van (iets te veel fanservice naar mijn idee). Ook begon ik aan Clean van Juno Dawson. 

Vrijdag 14 december

Mijn tentamens komen er bijna aan! Hard aan de slag dus. De hele dag had ik geleerd voor mijn tentamens, maar in de avond had ik wat ontspanning. Een vriend van mijn dispuut had namelijk zijn 21-diner, dus met mijn dispuutgenootjes hadden we een gezellige avond vol lekker eten. Ik kwam laat thuis, dus ik lag snel in mijn bedje voor een goede avondrust, want in het weekend zou ik weer hard studeren!

 

Dit was mijn weekje. Veel studeren voor mijn tentamens dus, maar het is bijna voorbij! Dan genieten van een korte citytrip en de kerstdagen. Genoeg om naar uit te kijken dus!

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Succes met je tentamens ik kan eerlijk zeggen dat ik blij ben dat ik dat allemaal niet meer heb haha.

    1. Haha, ik denk dat ik ook redelijk blij ga zijn als ik geen tentamens meer heb :’)
      )

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.