De wekelijkse avonturen van een Fanboy #135

De afgelopen week had ik mijn tentamens, een drukke week dus! Maar goed, na mijn tentamens had ik vakantie, dus daar heb ik meteen gebruik van gemaakt door een bezoekje te brengen aan een leuke stad. Het is eindelijk kerstvakantie! Naast het leren voor tentamens heb ik ook nog andere dingen kunnen doen, dus ik heb de week weer goed gevuld.

 

Zaterdag 15 december

Leren voor tentamens! Vanaf de ochtend begon ik met het leren voor mijn tentamens. Ik zou er twee hebben, namelijk van Administratie en Comptabele Informatie 1a (dit is een accountingsvak) en voor Finance 1 (dat is een herkansing aangezien ik de vorige keer een 5.3 had en deze op wilde halen). Ik had veel uurtje geblokt voor het bestuderen van alle stof, maar keek ondertussen How Not to Summon a Demon Lord (die ik op aanraden van de nieuwe Aniway besloot te kijken, maar het was niet volledig mijn ding). Na een lange dag studeren besloot ik in de avond Atypical te kijken. Ik keek meteen het hele eerste seizoen! Het is een geweldige serie over een autistische jongen, een enorme aanrader.

Zondag 16 december

Nog meer leren! Ik begon de dag met het leren voor tentamens, maar ik gaf in de ochtend ook nog bijles op de universiteit. Daarna studeerde ik weer verder. In de avond keek ik het hele tweede seizoen van Atypical. Ja, ik ben aardig fan geworden van deze serie!

Maandag 17 december

Tijd om weer te studeren! In de avond had ik mijn eerste tentamen, dus ik besloot nog om alle stof goed door te nemen. Ik de middag keek ik nog naar Japan Style Originator, een show op Netflix waarin Japans vakmanschap wordt getoond (zoals heerlijk eten). Voor mijn tentamen at ik nog met wat vrienden van mijn studentenvereniging en daarna had ik mijn tentamen. Het was vrij lastig, aangezien ik wat tijdsnood had bij de laatste vragen. Hopelijk heb ik het vak wel gehaald!

Dinsdag 18 december

Mijn eerste tentamen gehad, nu de tweede nog! Ik leerde weer hard in de ochtend ik keek de eerste aflevering van The Haunting of Hill House ter ontspanning (terwijl deze juist erg spannend was!). In de middag had ik mijn tentamen. Hij was net als de vorige lastiger dan verwacht, want er werden veel meer theorievragen gesteld dan de jaren ervoor. Al snel pakte ik mijn spullen in en ging ik richting Tilburg en las ik Clean in de trein. In Tilburg aangekomen kookte ik en keek ik met mijn fangirl naar de nieuwe aflevering van Riverdale. Het gaat nu wel de goede kant op, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd van de geloofwaardigheid van de serie…

Woensdag 19 december

Eindelijk kerstvakantie! Mijn fangirl en ik keken in de ochtend nog het einde van The Chilling Adventures of Sabrina en daarna werden we door vrienden opgehaald. We gingen namelijk naar Düsseldorf! Daar zijn allemaal kerstmarktjes, dus we gingen een dagje de stad in, aten bij een lekker restaurant en verbleven bij een Airbnb. Erg leuk! Morgen komt een klein verslag van de dag online. We hebben in ieder geval genoeg leuke nerdy plekjes bezocht! 

Donderdag 20 december

We pakten onze spullen in, deden deze in de auto en we besloten nog een deel van Düsseldorf te verkennen. In de middag waren onze beentjes al vrij kapot, dus we gingen weer richting Nederland. Ik werd afgezet in Dordrecht en pakte daar de trein naar huis, terwijl ik Clean in de trein las. Bij mijn ouders aangekomen bekeek ik de boeken die ik binnen had gekregen en las ik de nieuwe Aniway.

Vrijdag 21 december

Vrijdag was het tijd om te werken. Ik werkte deze dag op het kantoor bij mijn vader. In de avond keek ik nog wat afleveringen van The Haunting of Hill House, las ik Clean uit (erg indrukwekkend boek, recensie volgt) en ik begon aan Handboek van een Summoner.

Zo, de kerstvakantie is begonnen! Eindelijk geen studiewerk om over na te denken, dus dat wordt lekker genieten van de vakantie. Ik ga vooral lekker lezen en dingen doen zoals series kijken en gamen, maar ik heb ook nog wat leuke uitjes op de planning staan. Alvast fijne feestdagen iedereen!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.