De wekelijkse avonturen van een Fanboy #136

De kerstdagen waren de afgelopen week, dus het was tijd om lekker veel tijd door te brengen met familie en te genieten van de vakantie. Na vier maanden hard studeren kon ik eindelijk rustig aan doen, dus ik heb erg veel leuke dingen gedaan.

Zaterdag 22 december

Op de zaterdag stond ik vroeg op, want ik moest gewoon Handboek van een Summoner uitlezen! Een erg tof boek die genoeg informatie geeft over de Summoners-wereld. Daarna ging ik wat bloggen en maakte ik wat foto’s voor mijn blog. Ik las ook het nieuwe Aniway-magazine uit. In de avond las ik Viltstiftbos, keek ik naar het Knoop Gala (een show met Paul de Leeuw waarin mensen met een verstandelijke beperking optreden in Carré met een Nederlandse artiest, zo mooi om te zien!) en nam ik Insight Guide Japan door, aangezien ik wat inspiratie wilde opdoen voor mijn vakantie naar Tokio!

Zondag 23 december

Ik sliep wat uit, maar als snel ging ik weer bloggen en deed ik weer wat research naar Tokio. Ik las verder in Predator’s Gold (het tweede deel van Mortal Engines), ik speelde Detective Pikachu uit op de Nintendo DS en ik begon aan The Haunting of Hill House, een hele enge en spannende serie van tien afleveringen.

Maandag 24 december

De maandag begon met wat bloggen, maar al snel moest ik naar het ziekenhuis voor een controle, welke helemaal goed ging. Daarna ging ik richting de stad om nog wat kerstinkopen te doen en thuis aangekomen keek ik verder met The Haunting of Hill House en begon ik aan de anime Asobi Asobase.

Dinsdag 25 december

Eerste kerstdag! In de ochtend keek ik The Haunting of Hill House uit, een hele indrukwekkende serie. Ik keek ook nog naar de kerstspecial van The Chilling Adventures of Sabrina en vierde ik kerst met mijn familie. We gingen gourmetten, wat heerlijk was! Toen de visite eenmaal naar huis ging, keken we nog met de familie naar The Grinch, dat moest wel tijdens de kerst!

Woensdag 26 december

Tijdens de tweede kerstdag hadden we geen grote plannen. We hadden een fijn kerstontbijt en ik keek met de vriend van mijn zusje naar Pokémon Onze Kracht, de nieuwe Pokémonfilm die op tv was uitgezonden. Ik vond het een leuke film, maar hij niet zulke epische momenten als de vorige film (Ik kies jou, welke ook te zien was in de bioscoop). In de middag speelde ik Pokémon Let’s Go Eevee en las ik verder in Predators Gold. In de avond keken we Home Alone 1 en Home Alone 2 en daarna hadden we nog een film, namelijk Nanny McPhee: The Big Bang! Ondertussen had ik ook nog wat geblogd en deed ik weer wat research naar Tokio.

Donderdag 27 december

Op de donderdag besloten mijn fangirl en ik nog een derde kerstdag te vieren. Ik ging richting Tilburg en las Predators Gold in de trein. Eenmaal aangekomen gingen we nog wat winkelen in de stad, deden we boodschappen voor de avond en maakten we een lekker kerstdiner. Na het diner besloten we twee films te kijken, namelijk twee boekverfilmingen van David Levithan. Zo keken we Naomi and Ely’s No Kiss List en Nick and Norah’s Infinite Playlist. Beide zijn te zien op Netflix en zijn zeker leuke films voor tussendoor.

Vrijdag 28 december

Tijd om weer naar mijn kamer te gaan in Rotterdam! Ik las weer verder in het tweede deel van Mortal Engines en eenmaal in Rotterdam aangekomen werkte en blogde ik. Ook keek ik naar de film Beauty and the Beast uit 2017. Ook keek ik Lego Batman en in de avond keek ik naar de film Passengers. Zo had ik mijn Movie Challenge gehaald! Daarna besloot ik nog wat te bloggen en Pokémon Let’s Go Eevee te spelen.

 

Zo, dat was weer de week. De vakantie mag wat mij betreft wel langer doorgaan op deze manier!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.