De wekelijkse avonturen van een Fanboy #137

De kerstdagen zijn voorbij, maar de feestdagen nog niet! Afgelopen week vierde ik oud en nieuw en genoot ik nog van mijn vakantie. Genoeg leuke dingen dus! Volgende week kan ik weer beginnen met mijn studie, dus de afgelopen week heb ik veel uitgerust en dingen gedaan die ik normaal niet snel kan doen.

 

Zaterdag 29 december

In het weekend was ik in mijn kamer in Rotterdam. In de ochtend las ik verder in Predator’s Gold, het tweede deel van Mortal Engines. Ik gaf in de middag bijles op de universiteit en daarna ging ik naar mijn vereniging, aangezien ik met mijn dispuut een kerstdiner had! Ik hielp met het opzetten van het diner en we genoten de hele avond van vijf heerlijke maaltijden.

Zondag 30 december

In de ochtend ging ik meteen naar mijn vereniging, aangezien we nog wat moesten opruimen. Dit was gelukkig erg weinig, dus ik kon al snel door naar de universiteit om bijles te geven. Daarna blogde ik wat, las ik Predator’s Gold uit, keek ik naar Asobi Asobase (een hele grappige anime) en ik speelde nog Let’s Go Eevee en zelfs Mario Kart 8 Deluxe!

Maandag 31 december

Op de maandag werd ik nogal ziek wakker, dus ik sliep wat uit en deed rustig aan. Ik blogde wat, begon Yo-Kai Watch te spelen (tot nu toe leuke game), begon aan Talisbinder en vertrok naar Dordrecht. Ik ging namelijk met mijn fangirl oud en nieuw vieren bij vrienden die net een huis hadden gekocht. We aten een heerlijke kippiepan, speelden Mario Kart 8 Deluxe en Mario Party en hadden een hele gezellige jaarwisseling (inclusief hele vieze Minion-champagne).

Dinsdag 1 januari

Na een gezellige avond sliep ik wat uit en hadden we een lekker ontbijt. Daarna gingen mijn fangirl en ik richting mijn ouders en brachten we mijn tante een bezoekje. Ik was toch wat zieker dan gedacht, dus daarna zat ik al snel op de bank. We keken de nieuwe aflevering van Steven Universe, ik begon aan Once Upon A Time (ik vind het begin wel oké, beter dan ik had verwacht?) en we keken ook nog The Disastrous Life of Saiki K. In de avond speelden we nog Ligretto (ik won eens voor de verandering!) en we keken de oudejaarsconference terug van Guido Weijers. Deze was echt heel goed!

Woensdag 2 januari

Ik was helaas nog steeds ziek, dus ik bezocht in de ochtend de huisarts. Ik heb een lichte longontsteking te pakken, dus ik heb gelukkig snel medicijnen gekregen. Thuis speelde ik wat Let’s Go Eevee en Mario Kart, maar ik blogde ook een hoop en las verder in Talisbinder. Ook ging ik beginnen met het derde seizoen van A Series of Unfortunate Events. Dit is al het laatste seizoen! En diezelfde dag had ik de serie uit… Voordat ik ging slapen, las ik nog een stukje uit Talisbinder.

Donderdag 3 januari

Donderdag was ik nog steeds ziek, dus ik deed rustig aan. Zo las ik Talisbinder uit en maakte ik er een recensie van (nog even wachten, maar deze maand komt hij online!). Ook las ik deze dag Tijdbom, ik had hem gewoon op dezelfde dag uit! Voordat ik ging slapen, begon ik nog aan Sprookjes en vertellingen van J.R.R. Tolkien.

Vrijdag 4 januari

Hoewel ik een weekendje weg had ingepland, was ik helaas nog steeds ziek. Dan maar even goed uitrusten! Ik blogde een beetje en ik begon aan Trollhunters, een animatieserie op Netflix die me was aangeraden door een bloglezer en tot nu toe is het heel erg leuk! Ook las ik weer verder in Sprookjes en vertellingen en in de avond speelde ik nog wat Mario Kart 8 Deluxe en Pokémon Let’s Go Eevee. Bij Let’s Go Eevee heb ik de league uitgespeeld! De main story heb ik dus uitgespeeld, nu nog Mewtwo vangen, sterke trainers verslaan en mijn Pokédex compleet maken!

Dit was het dan voor deze week. Even balen van de griep, maar ik denk dat ik op de maandag weer beter ben, want dan begint mijn volgende blok op de universiteit! Vorig jaar vond ik dit een vrij rustig en fijn blok, dus ik hoop dat dat dit jaar ook gaat zijn. Snel weer in de studieboeken duiken dus!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.