De wekelijkse avonturen van een Fanboy #138

We gaan weer aan de studie! Hoewel ik in het weekend nog wat moest uitzieken van een longontsteking, kon ik vanaf de maandag weer hard aan de bak. De kerstvakantie is voorbij, dus nu kan ik weer studeren, werken en andere dingen doen.

 

Zaterdag 5 januari

Op de zaterdag had ik veel tijd besteed aan lezen, gamen en series kijken. In de ochtend las ik Sprookjes & Vertellingen van J.R.R. Tolkien en in de middag ging ik verder met Let’s Go Eevee. Daarna ging ik weer wat bloggen en in de avond keek ik de nieuwe aflevering van Steven Universe en ik keek naar Wie is de mol. Een erg leuke aflevering, maar tot nu toe heb ik nog niet echt een verdachte tussen de kandidaten.

Zondag 6 januari

Zondag was ik nog steeds ziek, dus het was een rustig dagje. Ik keek Black Mirror Bandersnatch (een hele toffe aflevering!) en The Disastrous Life of Saiki K. (echt een hilarische anime) en in ging nog in de duinen wandelen met mijn familie om wat op te frissen. Dat deed me gelukkig wel goed, want het ging erna wel beter. In de avond las ik nog wat en keken we met de familie naar Heel Holland Bakt. Ook speelde ik nog Mario Kart 8 Deluxe met familie.

Maandag 7 januari

Hoewel ik nog aan het herstellen was, had ik colleges die ik weer had. Ik ging naar Rotterdam, deed wat boodschappen en begon met studeren. In de middag gaf ik nog bijles en ik studeerde weer verder. In de avond at ik met al mijn huisgenootjes (wat vrij zeldzaam is, want normaal is bijna nooit iedereen thuis) en ik keek Trollhunters en speelde Let’s Go Eevee uit (ik heb Mewtwo gevangen).

Dinsdag 8 januari

Dinsdag begon ik met werken en ik studeerde flink. Ook keek ik naar Trollhunters, speelde nog Pokémon Let’s Go Eevee en ik ging naar college. Mijn professor is alleen ziek, dus er was een andere professor die maar de helft van de collegeslides behandelde… Na het college ging ik Dungeons & Dragons spelen met vrienden, wat een hele leuke sessie was (zo is mijn personage een drugsdealer geworden en heb ik met een ander personage Starbucks bedacht, het was geweldig).

Woensdag 9 januari

Ik begon de dag met studeren en keek een hoop afleveringen van Trollhunters, aangezien ik deze dag de serie had uitgekeken. Wat een geweldige serie is dit zeg! Een beetje zoals How to train your Dragon met hele toffe personages die een mooie ontwikkeling doormaken. En dat einde, pffff…. Daar moet ik even van bijkomen! Deze dag studeerde ik ook een hoop en in de avond had ik een borrel met vrienden.

Donderdag 10 januari

Donderdag begon ik met werken en studeerde ik een hoop. Ik blogde zelfs nog wat, deed boodschappen en ging naar de stad. Mijn fangirl en ik hadden ons jubileum op de zondag (al twee jaar!), maar doordat ik ziek was konden we het niet echt vieren. Nu deden we het wel door Aquaman te zien in de bioscoop (erg leuke film) en we aten bij Takumi in de stad (heel lekkere ramen!). Thuis keken we nog naar Black Mirror, The Disastrous Life of Saiki K. en Once Upon A Time.

Vrijdag 11 januari

Ik had deze dag een lange collegedag, maar gelukkig had ik in de ochtend vrij. Mijn fangirl en ik keken weer naar Black Mirror en Once Upon A Time en daarna ging ik richting college. Ik had twee colleges achter elkaar, vijf uur lang! Na mijn collegemiddag ging ik richting huis en had ik een gourmetkerstdiner (ja, een beetje laat) met al mijn huisgenootjes, zelfs het huisgenootje die de afgelopen maanden in het buitenland was. Een leuke reünie dus, lekker veel gegeten en daarna nog gezellig spellen gedaan met z’n allen.

 

Dit was mijn eerste collegeweek. Het lezen zit even op een laag pitje, maar ik hoop het snel weer op te pakken. In ieder geval wel flink bezig geweest met series! En, hoe is het bij jou?

3 reacties

  • Merel op januari 13, 2019 om 10:25 pm
  • Reageer

  Leuke week! Gelukkig ben je weer beter 🙂

  • Jill op januari 14, 2019 om 5:43 pm
  • Reageer

  Fijn dat je Trollhunters leuk vond! Trollhunters is eigenlijk een deel van Tales of Arcadia. Dit was het eerste deel, maar er is ook nog 3Below en er komt ook nog Wizards! Ik raad het echt aan om 3Below ook nog te kijken.

  1. Thanks Jill! Toevallig heb ik deze ook al helemaal gezien, haha :’) Ik kijk ook enorm uit naar Wizards, ben heel benieuwd hoe deze drie verhalen bij elkaar gaan komen! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.