De wekelijkse avonturen van een Fanboy #139

Het studentenleven is weer flink aan de gang! Deze week was ik druk bezig met colleges, maar had ik ook een feestje op mijn studentenvereniging. Ik organiseerde namelijk met mijn dispuut (vriendengroep) een feest voor de vereniging, dus ik heb veel meegeholpen met de voorbereidingen. Het lezen zat daardoor wat op een laag pitje, maar met series ben ik wel flink aan de slag gegaan!

 

Zaterdag 12 januari

Zaterdag begon ik met studeren, maar al snel ging ik naar mijn vereniging toe. We moesten namelijk de dansvloer gaan versieren. Ons thema was St. Patricks Day, dus we verfden borden met leprecauns, regenbogen en klavertjesvier, dus daar was ik in de middag mee bezig. Aan het eind van de middag ging ik met vrienden samen eten en keken we naar How to train your dragon, aangezien het derde deel nu in de bioscoop zit. Ook speelden we nog even Mario Kart 8 Deluxe en thuis aangekomen keek ik met huisgenootjes naar Wie is de mol. Ik had helaas toch wat studiewerk nog liggen, dus erna kon ik nog even aan de slag! 

Zondag 13 januari

Op de zondag stond ik vroeg op, want ik wilde namelijk nog wat studeren. Al snel kon ik naar de universiteit om bijles te geven en daarna ging ik door naar een vriend van me. We moesten namelijk voor het feest allemaal klavertjesvier uitknippen, dus met een groepje zaten we de hele middag te knippen en kletsten we over van alles en nog wat. Na een middag hard werken at ik met huisgenootjes, keek ik 3 Below af (dit is het tweede verhaal van Tales of Arcadia, van de serie Trollhunters). Ik ben zo benieuwd naar de volgende serie! Ik begon ook aan The Good Place, een serie die ik echt geweldig vind. Hij is zo hilarisch! In de avond studeerde ik ook nog flink, dus gelukkig liep ik niet achter wat studeren betreft.

Maandag 14 januari

De dag begon met studeren en uiteindelijk kon ik ook weer meehelpen op mijn vereniging. Na het meehelpen gaf ik nog bijles op de universiteit en in de avond keek ik thuis naar Black Mirror, The disastrous life of Saiki K. en Once Upon a Time.

Dinsdag 15 januari

In de ochtend deed ik rustig aan en keek ik The disastrous life of Saiki K. en Once Upon a Time, maar al snel kon ik naar de universiteit voor een meeting met studiegenootjes voor een project. Daarna kon ik door naar een vergadering en erna had ik weer een college! Mijn college eindigde om kwart voor zeven en toen pakte ik de fiets naar een eettentje. Ik had namelijk voor mijn verenigingsblad afgesproken met een oudlid, namelijk Astrid Boonstoppel! Haar boek ‘Dit is hoe het ging’ komt namelijk binnenkort uit en ik mocht haar interviewen. Wat was het toch gezellig! Ik heb veel gehoord over haar boek en het schrijven, dus ik had genoeg materiaal voor een leuk artikel (en misschien post ik zelfs een deel van het interview op mijn blog!). Thuis keek ik nog naar The Good Place, studeerde ik verder, werkte ik het interview wat uit en las ik verder in Sprookjes en vertellingen van J.R.R. Tolkien.

Woensdag 16 januari

Woensdag was de grote dag, want het feest zou plaats vinden! Ik keek The Good Place, werkte nog wat en studeerde een hoop en uiteindelijk kon ik weer bijles geven op de universiteit. Daarna was het tijd om naar mijn vereniging te gaan voor het feest. We hadden hele toffe kleding en we kregen veel complimentjes over de aankleding, we hadden er echt wat moois van gemaakt! Het was een hele gezellige avond, dus een geslaagd feest dus.

Donderdag 17 januari

Na een leuk feestje, moet je helaas wel alles opruimen. Gelukkig ging dit vrij goed, want we waren met veel man en we hadden zelfs pizza om op te eten! Na een paar uurtjes opruimen gingen we met z’n allen nog een drankje doen en thuis ruimde ik mijn kamer nog wat op. Daarna ging ik naar de stad, want ik ging naar het concert van Jeremy Loops! Dit is echt een hele chille zanger die veel loops maakt en verschillende instrumenten bespeelt. Het was een heel tof concert, dus ik had ontzettend genoten!

Vrijdag 18 januari

In de ochtend kon ik weer aan de slag met studeren en in de middag ging ik richting de universiteit en had ik twee colleges. Daarna vertrok ik naar Tilburg en las ik Aru Shah en het einde van de tijd in de trein en in Tilburg aangekomen keek ik naar Black Mirror en de nieuwe aflevering van Riverdale (die ik wat vond tegenvallen). Aan het eind van de avond was er bezoek (een huisgenootje van mijn fangirl die ik nog niet had ontmoet), dus daar hadden we nog even mee gekletst.

Zo, wat een week! Feestje, concert, interview, series en meer. Volgende week wordt het vast ook weer erg leuk! Zo ga ik naar het boekenfestijn in Rotterdam, dus dat wordt genieten!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.