De wekelijkse avonturen van een Fanboy #140

De afgelopen week ben ik weer druk in de weer geweest. Het huidige studieblok is iets drukker dan die van vorig jaar (ik doe nu een tweede major, maar deze is wel iets pittiger dan die van vorig jaar), maar het is wel te doen. Daarnaast had ik nog wat leuke uitjes op het programma staan, net zoals wat series, films en boeken!

 

Zaterdag 19 januari

Op de zaterdag sliep ik wat uit, maar al snel ging ik hard aan de slag met bloggen en studeren. In de pauzes las ik verder in Aru Shah en het einde van de tijd, zo’n leuk boek! In de avond keek ik naar de film Next Gen (een soort Big Hero 6-verhaal op Netflix, maar ik vond hem helemaal niks!) en Wie is de mol. Erg leuke aflevering! Daarnaast wilden mijn fangirl en ik Jenga spelen door de opdracht in Wie is de mol, wat we ook deden… 

Zondag 20 januari

Zondag blogde en studeerde ik weer een hoop, net als dat ik veel las uit Aru Shah en het einde van de tijd. Na het eten gingen we nog met een huisgenootje van mijn fangirl Jenga spelen (waarin ik helaas verloor) en we keken naar de film The Nutkracker and the Four Realms, die eigenlijk niet heel veel voorstelde… 

Maandag 21 januari

Ik begon de dag met wat studeren, maar al snel vertrok ik naar Rotterdam. Ik las Aru Shah en het einde van de tijd uit in de trein en in Rotterdam aangekomen, had ik afgesproken met twee studenten. Zij gingen mijn interviewen over mijn tijd als kind toen ik sondevoeding had en eetlessen kreeg (lees hier mijn verhaal), ik had echt genoeg te vertellen! Na het interview ging ik naar huis, deed ik boodschappen, studeerde ik een hoop en at ik met huisgenootjes. In de avond keek ik nog een aantal afleveringen van The Good Place

Dinsdag 22 januari

In de ochtend ging ik veel bloggen en The Good Place afkijken (ik kan nu al niet wachten op het vierde seizoen!) en daarna ging ik aan de slag voor mijn studie. Ik dronk nog een theetje op de universiteit met een vriendin en ging door naar een meeting met studiegenootjes, want we moesten werken aan een paper. Nadat we daar aan hadden gewerkt studeerde ik verder, bezocht ik nog een hoorcollege en had ik een Dungeons&Dragons-avondje met vrienden, welke echt een succes was. Mijn personage is Flok (een moerasdwerg die ook in het boek De misschepsels van Meh voor komt) en we maakten met de groep echt hilarische dingen mee.

Woensdag 23 januari

Tijd om wat te werken! Ik had geen bijlessen gepland staan voor deze week, maar ik kon wel werken voor Blossom Books en het bedrijf waar mijn vader werkt. Daar was ik een heel ochtendje wel zoet mee! Daarna studeerde ik weer de hele middag en begon ik aan de serie You op Netflix (het gaat over een man die obsessief is over een meisje, haar stalkt en haar vriend wil zijn, terwijl ze zelf niet weet dat hij haar zo in de gaten houdt…). Nadat ik had gegeten met huisgenootjes, ging ik nog naar een borrel toe met vrienden, welke erg gezellig was.

Donderdag 24 januari

Hoewel ik wat last had van mijn knieën, besloot ik een dagje uit te hebben. Het boekenfestijn was in Rotterdam, dus daar moesten mijn fangirl en ik heen! Het was een prima boekenfestijn en zelfs Lemistore (een Harry Potter winkel) was zelfs aanwezig. We hadden niet al te veel boeken gekocht, maar dat was juist goed! Daarna gingen we namelijk naar Nerd Up in Delft, een winkel die veel Funko Pops verkocht, deze week gaven ze 20% korting… We kochten Funko Pops van Edward en Winry van Fullmetal Alchemist, onze favoriete anime! Deze Funko Pops stonden hoog op ons lijstje, dus we zijn erg blij dat we deze konden bemachtigen. Daarna gingen we richting huis en keken we naar de laatste aflevering van Steven Universe, die meer dan veertig minuten duurde. Wauw, wat een intense aflevering! Ik vind het einde erg mooi, maar het ging naar mijn idee wel een beetje gehaast. Er komt gelukkig wel een film, maar ik hoop eerlijk gezegd ook op een zesde seizoen waarin ze nog meer informatie geven over de diamonds. Ik denk dat er nog genoeg te melden valt!  Na het koken keken we naar de nieuwe aflevering van Riverdale (ik ben nog erg sceptisch, maar volgens mij gaat de serie weer de goede kant op) en keken we naar Black Mirror (aflevering Metalhead, waarin robots de mensheid bijna volledig hebben vermoord… Een erg creepy aflevering!). Tot slot las ik twee boeken die ik kocht op het boekenfestijn: Shuriken School volume 1 (bekend van de tv-serie die ik vroeger keek) en De schaduw van mijn broer (een erg mooi verhaal). 

Vrijdag 25 januari

Vrijdag kon ik meteen beginnen met studeren en aan het eind van de ochtend ging ik richting de universiteit. Ik had een practicum en daarna ging ik richting mijn ouders. Ik las Sprookjes en Vertellingen in de trein, dronk een kop thee en praatte bij met mijn moeder en ik ging weer door. Er was namelijk een leesclub in Zoetermeer over Truth or Dance van Chinouk Thijssen en ik kon deze begeleiden! Uiteindelijk hadden we een leuke avond met de leesclub en kletsten we vol over niet alleen het boek van Chinouk, maar ook over nieuwe boeken, boekverfilmingen en meer. Erg tof! Daarna ging ik weer richting huis en las ik Sprookjes en Vertellingen uit. Thuis aangekomen kletste ik met mijn zusje en begon ik aan Vervloekingen, het tweede deel van De Graces.

Zo, dat was weer mijn weekje! Ik heb helaas de laatste tijd veel last van mijn knieën, maar gelukkig ga ik binnenkort weer naar de dokter die dan precies weet wat er aan de hand is en dan krijg ik ook medicijnen. Dat moet dus goed komen! De komende week hoop ik in ieder geval lekker veel te lezen, maar ik heb ook een tussentoets, en ga waarschijnlijk beginnen aan een bijzonder project… Genoeg te doen dus!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.