De wekelijkse avonturen van een Fanboy #141

De afgelopen week had ik weer genoeg te doen. Ik liep wat achter op mijn Reading Challenge, dus ik wilde zeker veel lezen, maar ook series kijken en studeren. Zo kom ik mijn weekje wel door!

 

Zaterdag 26 januari

Op de zaterdag begon ik met studeren, aangezien ik op de maandag een tussentoets zou hebben. Na het studeren blogde ik wat en maakte ik veel foto’s voor mijn blog en ik werkte voor het bedrijf van mijn vader (administratiewerk, niet het meest leuke, maar ondertussen De Grote Vriendelijke Podcast luisteren maakt het wel beter!). In de avond begon ik aan Brooklyn Nine-Nine en Titans en ik keek naar de nieuwe aflevering van Wie is de mol. Voordat ik ging slapen, las ik nog Vervloekingen, het tweede deel van De Graces!

Zondag 27 januari

Zondag kon ik weer verder met studeren, maar daarna gaf ik nog bijles en was ik aan het bloggen. In de middag werkte ik nog en in de avond las ik verder in Vervloekingen van Laure Eve.

Maandag 28 januari

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! Ik las Vervloekingen in de trein en deed meteen boodschappen. Ik werkte weer voor het bedrijf van mijn vader en leerde voor mijn tussentoets. Als ontspanning voor mijn tussentoets keek ik nog wat afleveringen van Brooklyn Nine-Nine en daarna kon ik door naar de universiteit. Mijn tussentoets was wel lastig, maar hopelijk heb ik een goed cijfer! In de avond had ik nog een vergadering voor mijn commissie, dus na de toets ging ik nog langs mijn vereniging.

Dinsdag 29 januari

Dinsdag had ik weer erg veel last van mijn knie. Aanstaande maandag ga ik gelukkig weer naar de dokter en krijg ik hopelijk medicijnen, dus nog even afwachten! Ik las in de ochtend Vervloekingen uit en ik studeerde een hoop. Ook werkte ik nog wat en rond het eind van de middag ging ik naar een hoorcollege toe. Daarna pakte ik de trein naar Tilburg en las ik De Nachtbrenger (het derde deel van Vuur en As) in de trein. In Tilburg aangekomen keek ik nog naar Once Upon A Time.

Woensdag 30 januari

Helaas had ik in de ochtend weer erg veel last van mijn knie, autsj! Ik keek nog afleveringen van Once Upon A Time en ik ging met mijn fangirl naar de Kwantum om gordijnen met haar te bestellen. Daarna vertrok ik weer naar Rotterdam en las ik De Nachtbrenger in de trein. Thuis aangekomen zei ik mijn afspraken af voor de avond, aangezien ik nog steeds niet lekker was. Dan maar even studeren, Brooklyn Nine-Nine kijken, bloggen en nog werken voor mijn vader! 

Donderdag 31 januari

Op de donderdag ging ik weer flink aan de slag. Ik begon met studeren en bloggen, om vervolgens naar de universiteit te gaan voor een practicum. Na mijn practicum ging ik naar Dordrecht om even in de stad wat winkels te verkennen, om vervolgens met vrienden te eten bij de La Cubanita! Na een gezellige avond dook ik thuis weer mijn bedje in, want er zou een belangrijk weekend aankomen waar ik fit voor moest zijn.

Vrijdag 1 februari

De vrijdag stond in het teken van een weekendje weg. Ik ging namelijk met mijn dispuut een weekendje weg, want twee mensen zouden officieel lid gaan worden van ons dispuut (een vriendengroep op mijn vereniging). Spullen inpakken, naar de camping en allemaal leuke dingen doen!

 

Nu dus een weekendje weg, maar de komende week kan ik weer aan de slag voor mijn studie, maar heb ik ook andere dingen op de planning staan. En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.