De wekelijkse avonturen van een Fanboy #142

De afgelopen week had ik genoeg uitjes op de planning staan, maar kon ik ook beginnen met oefeningen voor de fysiotherapeut. Ik las weer wat, keek weer verschillende series en studeerde een hoop! Genoeg te bespreken dus deze week.

 

Zaterdag 2 februari

Op de zaterdag was ik op een weekendje met mijn studentenvereniging. Ik zit in een dispuut (een grote vriendengroep) en tijdens dit weekend werden twee mensen officieel lid van ons dispuut. Ik kan weinig zeggen over de inhoud van dit weekendje (deze is namelijk geheim), maar ik kan in ieder geval zeggen dat we het heel gezellig hadden en de twee nu officieel lid zijn! Ik kwam er dit weekend ook achter dat ik vrij goed ben in Jenga, maar totaal niet tegen Halligalli kan… Pfff, wat een stress-spel is dat zeg!

Zondag 3 februari

Zondag gingen we weer naar huis, dus na een ontbijtje ruimde iedereen op en vertrokken we weer naar Rotterdam. Ik pakte daar mijn spullen in en ging weer richting mijn ouders en in de trein las ik De Nachtbrenger. Bij mijn ouders praatte ik weer bij, blogde en studeerde ik wat en haalden we mijn zusje en haar vriend op van Schiphol, die een weekendje naar Londen waren (jaloers!). Na wat verhalen ging iedereen naar bed, want de volgende dag zou ik vroeg op moeten.

Maandag 4 februari

Ik ging in de ochtend naar het ziekenhuis, aangezien ik al een lange tijd veel pijn aan mijn knieën heb. Nu gingen we naar het ziekenhuis voor de uitslag van de onderzoeken en gelukkig was het goed nieuws! Ik heb bepaalde pijnklachten in mijn knie die over zullen gaan, maar ik zal wel een aantal maanden de fysiotherapeut moeten bezoeken. Het kan dus even duren voordat ik er vanaf ben, maar ik ga veel oefeningen doen zodat de pijn gaat afnemen! Daarna ging ik weer naar huis, studeerde ik een hoop en keek ik in de avond Wie is de mol terug (noooo, arme Robert!) en keek ik nog naar Brooklyn Nine-Nine.

Dinsdag 5 februari

Ik kon gelukkig meteen terecht bij de fysiotherapeut, dus in de ochtend had ik er een afspraak. Ik besprak samen met de fysio mijn klachten en kreeg een aantal oefeningen mee om thuis te doen. Daarmee ga ik dus aan de slag! Ik ging door naar Rotterdam, deed boodschappen en ik las De wens van de Havikshorst. Ik deed mijn oefeningen, studeerde een hoop en at met huisgenootjes. In de avond studeerde ik nog, maar keek ik ook Brooklyn Nine-Nine en las ik wat uit De Glazen Troon.

Woensdag 6 februari

Op de woensdag ging ik weer hard aan het werk voor mijn studie. Ik at vrij vroeg en keek nog naar de films Pride and Prejudice and Zombies en Lucy. In de avond hadden we een open borrel van ons dispuut op mijn vereniging. Verschillende eerstejaars kwamen langs om ons dispuut te leren kennen, dus ik heb weer wat nieuwe mensen leren kennen.

Donderdag 7 februari

Donderdag ging ik naar Tilburg en las ik De Nachtbrenger in de trein. In Tilburg aangekomen bezochten mijn fangirl en ik de bibliotheek dichtbij het station, deze is zo ontzettend mooi! Heel modern en groot, een enorme YA-afdeling en zelfs gamekamers en workshopkamers voor bijvoorbeeld elektronica. Deze wil ik zeker vaker bezoeken! Thuis aangekomen keken we naar de laatste aflevering van Black Mirror (deze was weer erg luguber), nieuwe afleveringen van Riverdale (pfff, het slaat weer helemaal nergens op…) en Fullmetal Alchemist. Ook las ik in De kleuren van magie van V.E. Schwab.

Vrijdag 8 februari

Op de vrijdag had ik twee colleges, dus dat was een lang dagje op de universiteit! Ik ging richting Rotterdam, las De Nachtbrenger in de trein en op de uni aangekomen studeerde ik nog wat voordat ik mijn colleges bezocht. Na mijn colleges was het al zes uur en ging ik richting mijn ouders. Daar aangekomen las ik Code Kattenkruid van Jacques Vriens (wat een prachtig boek!) en begon ik aan Zij en ik van Nic Stone (zij komt naar Yalfest en haar nieuwe boek komt ook deze week uit!). Ik wilde even een avondje lekker rustig lezen, want de komende dagen zou ik weer flink studeren!

 

Zo, dat was me het weekje wel. Ik ga me al rustig voorbereiden voor de tentamens, want die komen er al bijna aan!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.