De wekelijkse avonturen van een Fanboy #143

Pfoeh, ik heb weer genoeg gedaan de afgelopen week! Ik had mijn deadline voor een project dat ik samen met een studiegroepje deed, dus ik moest nog hard aan de bak om het project af te krijgen. Maar goed, na al het harde werk was het ook nog Valentijnsdag, dus ik had een leuk dagje uit gepland!

 

Zaterdag 9 februari

Zaterdag was ik bij mijn ouders, dus het was een rustig weekendje. Ik ging vroeg uit bed en begon met studeren en bloggen, maar in de middag had ik wat ontspanning. Ik ging naar een oudklasgenootje van de basisschool en we gingen gamen. Zo faalde ik keihard bij Mario Part 3, ruilden we Pokémon in Pokémon Let’s Go Eevee zodat mijn Pokédex compleet werd en we speelden nog wat Mario Kart 8 Deluxe, waarin ik juist erg goed was. Thuis studeerde ik weer verder en begon ik in de avond aan Zij en ik van Nic Stone. Ook keek ik naar Wie is de mol, waarbij ik het jammer vond dat er niemand uit ging, want ik wil gewoon minder verdachten hebben! Jaimy is tot nu toe mijn grote verdachte. 

Zondag 10 februari

Zondag was ik vooral aan het bloggen en studeren, maar maakte ik ook wat foto’s van nieuwe boeken en dergelijke. Ik begon aan De kleuren van magie, las Zij en ik uit en keek De Luizenmoeder in de avond. Dit was een mooi begin van het tweede en laatste seizoen van deze serie!

Maandag 11 februari

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! Ik las De Nachtbrenger in de trein, studeerde een hoop en begon aan De kleuren van magie. Daarbij keek ik naar de nieuwe aflevering van The Good Place en ik ging verder met Brooklyn Nine-Nine. In de avond at ik met huisgenootjes, keek ik verder met de serie, las ik verder in De kleuren van magie en studeerde ik weer een hoop. 

Dinsdag 12 februari

Dinsdag moest ik weer veel studeren, maar werkte en blogde ik ook nog wat. Ik las De kleuren van magie uit (gaaf boek!), bezocht een college en ik had een evaluatie met de mensen waarmee ik in januari een feest organiseerde. De bespreking ging goed en daarna kletsten we nog even verder. Daarna snel naar huis, want de volgende dag was volgepland!

Woensdag 13 februari

Ik ging meteen naar de universiteit, want ik had een paper die af moest! Samen met een andere student die in mijn groepje zat werkten we verder aan het paper. We moesten resultaten uitwerken, dus we hadden genoeg te doen en te schrijven. Dit duurde de hele ochtend en een groot deel van de middag, maar uiteindelijk had ik nog bijles gegeven. Ik at met een huisgenootje, studeerde verder en keek nog Brooklyn Nine-Nine. Aan het einde begon ik nog met Dwaalspoor van Caleb Roehrig. 

Donderdag 14 februari

Valentijnsdag! Mijn fangirl en ik deden lekker cliché deze dag, dus we hadden een dagje gepland staan. Ik had de hele dag uitgepland, dus zij wist van niks! We deden een dagje Rotterdam, met als eerste een bezoekje aan het reuzenrad bij Blaak! Ik heb enorme hoogtevrees wat betreft een reuzenrad, maar ik ging er toch in! Uiteindelijk viel het best mee. Daarna hadden we nog gewinkeld (uiteraard in de Donner), bezochten we de Kunsthal, de Maastunnel en het Natuurhistorisch Museum en aten we bij Small Asia, een heel knus en heerlijk eettentje! Daarna gingen we richting Tilburg en gaven we elkaar nog leuke cadeautjes, die ik uiteraard laat zien in mijn Haul.

Vrijdag 15 februari

Tijd om naar Rotterdam te gaan, want ik moest met mijn groepje ons paper presenteren. Ik las op de terugweg De Nachtbrenger en studeerde nog toen ik thuis was. Ik bereidde de presentatie nog even voor en we hadden onze presentatie, die vrij goed ging. Daarna deed ik boodschappen, keek ik Brooklyn Nine-Nine en heb ik in de avond veel gestudeerd en geblogd. Ook begon ik aan Dit is hoe het ging van Astrid Boonstoppel, waarvan vandaag (dus op de zondag) een boekpresentatie is in Rotterdam!

 

Dit was mijn overzicht van de week. Gelukkig is het paper voorbij, dus kan ik me volledig focussen op studeren voor de aankomende tentamens! Ook hoop ik weer lekker veel te lezen.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.