De wekelijkse avonturen van een Fanboy #145

De afgelopen week stond in het teken van mijn tentamenweek. Ik had drie tentamens, dus ik moest veel leren! Gelukkig kon ik naast het studeren wat pauze nemen en lezen.

 

Zaterdag 23 februari

Ik begon de dag met studeren. Ik was bijna de hele ochtend en middag bezig! In de pauzes keek ik naar de tekenserie Hilda en aan het eind van de middag ging ik richting Tilburg. In de trein las ik De Nachtbrenger en in de avond had ik een bingoavond van mijn fangirl haar werk. We hadden wat kleine prijzen gekregen zoals wat glazen, een prima buit!

Zondag 24 februari

Ook op deze dag was ik hard aan het studeren. In de pauzes las ik verder in De Nachtbrenger en in de avond was het tijd voor andere dingen. Zo gingen mijn fangirl en ik een globale planning maken voor onze vakantie naar Tokyo, regelden we wat dingen voor Fantasywereld en keken we naar Umbrella Academy. Wat een geweldige serie is dat zeg!

Maandag 25 februari

Maandag ging ik vroeg richting Rotterdam, want ik wilde genoeg tijd besteden aan leren voor tentamens. Op de terugweg las ik De Nachtbrenger uit, ik deed meteen boodschappen toen ik thuis kwam en ik studeerde een lange tijd. In  pauzes keek ik naar Hilda, De Luizenmoeder en Wie is de mol. In de avond at ik met huisgenootjes, studeerde ik weer verder en uiteindelijk blogde ik nog wat en keek ik naar de film Catch me if you can.

Dinsdag 26 februari

Tijd voor de tentamens! Ik had deze dag twee tentamens, eentje in de middag en eentje in de avond. Ik studeerde in de ochtend en in mijn pauze begon ik aan The Seven Deadly Sins (ik kijk het eerste seizoen opnieuw zodat ik met een opgefrist geheugen kan beginnen aan het tweede seizoen). Al snel was het tijd om naar mijn tentamen te gaan (Enterprise Information Systems). Het tentamen was vrij warrig, dus hopelijk heb ik het gehaald. Daarna ging ik naar huis en studeerde ik verder voor mijn andere tentamen. Deze had ik in de avond en ging helaas niet zo lekker, dus ik hoop dat het cijfer uiteindelijk goed uitpakt. Thuis las ik verder in Vroeger is alles wat ik van je heb.

Woensdag 27 februari

Ik was iets eerder wakker dan verwacht, dus ik begon meteen met werken. Daarna ging ik leren voor mijn laatste tentamen, las ik verder in Vroeger is alles wat ik van je heb (in het zonnetje!), blogde wat en schreef wat recensies. In de avond had ik een borrel van mijn vereniging en eenmaal thuis aangekomen las ik Vroeger is alles wat ik van je heb uit. Wat een prachtig verhaal zeg!

Donderdag 28 februari

Donderdag werd ik ziekjes wakker, dus ik besloot rustig aan te doen en te studeren voor mijn tentamen. Ik nam alle stof door, maakte nog een samenvatting en maakte een oefententamen. Ik keek ook The Umbrella Academy af, wat een geniale serie! Ik kan niet wachten op meer. Daarbij at ik met huisgenootjes en begon ik aan Opal, het derde deel van de Lux-serie.

 

Vrijdag 1 maart

Mijn laatste tentamen komt eraan! Ik had hem in de avond, dus ik kon de hele dag door nog studeren. Ik nam alle stof door, maar begon ook aan het derde seizoen van The Seven Deadly Sins en ik keek Titans af. Nadat ik alles had doorgenomen, deed ik ook nog wat research naar mijn vakantie naar Japan (ik ben er al over twee maanden!). Aan het eind van de middag kookte ik voor mezelf, begon ik aan Aggretsuko en ging ik naar de universiteit. Mijn tentamen ging vrij goed, dus dat was fijn! Ik werd thuis opgehaald door mijn vader en thuis aangekomen las ik De kleur van de zon van David Almond in één keer uit en begon ik aan Durf te schrijven van Carry Slee, een hulpboek voor schrijvers.

 

Dit was mijn tentamenweek. Niet zo lekker als gehoopt, maar gelukkig hoef ik deze vakken niet te halen (ik doe deze blokken allemaal extra vakken). Nu maar wachten op mijn cijfers! Dinsdag kan ik weer beginnen op de universiteit, dus nu even uitrusten en dan weer knallen!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.