De wekelijkse avonturen van een Fanboy #146

De afgelopen week had ik heel even rust na tentamens, maar al snel kon ik weer aan de slag met mijn studie. Ik ga namelijk een werkcollege volgen die ik nodig ga hebben als ik ooit een post-master wil doen, dus ik ben nu bezig met Management Accounting and Control. Afgezien daarvan had ik ook nog andere leuke dingen die ik kon doen, maar ik merk wel dat dit een zwaar blok gaat worden…

 

Zaterdag 2 maart

Op de zaterdag begon ik met bloggen en het maken van foto’s voor mijn blog. Aan het begin van de middag had ik een afspraak met de kapper, want ik heb flink wat haar eraf laten knippen! Het werd echt te lang, dus ik heb nu weer een fris en kort kapsel. Thuis aangekomen deed ik weer wat research naar mijn vakantie naar Tokyo en in de avond gingen we met de familie uit eten bij een strandtentje. Ik had heerlijke eendenborst, jammie! Tot slot keken we nog naar de finale van Wie is de mol, met uiteraard een cliffhanger aan het einde…

Zondag 3 maart

Op de zondag ging ik weer veel dingen voor Tokyo bekijken en gaf ik nog bijles aan een bijles kindje. Na mijn bijles keek ik wat afleveringen van The Seven Deadly Sins en ik ging weer verder met Tokyo-research. In de avond keek ik naar De Luizenmoeder en begon ik aan Opal, het derde deel van de Lux-serie. 

Maandag 4 maart

Op de maandag had ik mijn laatste dagje vrij en daar maakte ik goed gebruik van. Ik had eerst een afspraak met de tandarts en de fysiotherapeut en vervolgens ging ik naar de bibliotheek in Katwijk. Ik maak namelijk blogs voor Kattuk.nl en nu doen we dat samen met de bibliotheek! Woensdag komt mijn eerste blogje online, dus na de foto’s ging ik thuis er verder mee aan de slag. Ik kan natuurlijk niet na een bibliotheekbezoek naar huis gaan zonder boeken, dus deze dag las ik maar liefst vier boeken! Dit waren Gewicht van water van Sarah Crossan, Het juiste spoor van Marieke Nijkamp, George van Alex Gino en Vals van Mel Wallis de Vries. Pfoeh, ik was op dreef! In de avond keek ik nog naar een kookshow over Japanse gerechten. Pfoeh, dat wordt smullen tijdens mijn vakantie!

Dinsdag 5 maart

Ik vertrok vroeg naar Rotterdam, deed meteen wat boodschappen en ik ging naar mijn college. De professor vertelde dat de werkdruk erg hoog ligt bij dit vak, dus ik moet hard aan de bak! Na mijn college haalde ik wat cadeautjes in de stad en speelde ik Dungeons and Dragons met vrienden. Tot slot begon ik al aan studeren toen ik thuis was, want ik had een hoop te doen! Op de donderdag had ik al een deadline, dus ik moest gewoon al studeren. 

Woensdag 6 maart

Woensdag stond ik vroeg op en pakte ik de trein richting Utrecht en las ik Wat zou Martin doen? in de trein. Ik ging een dagje werken bij Blossom Books voor de administratie, dus ik was die dag bezig met kostprijzen, facturatie en meer. Heerlijk om een paar uurtjes aan het werk te gaan! Uiteindelijk ging ik weer naar huis en had ik de hele avond gestudeerd. Als pauze blogde ik wat, at ik met huisgenootjes en las ik Wat zou Martin doen? uit.

Donderdag 7 maart

Ik had gelukkig mijn deadline gehaald, dus ik kon even uitrusten. Zo begon ik aan een tekening voor een bepaalde auteur, keek ik veel afleveringen van The Seven Deadly Sins en gaf ik nog bijles. In de avond vierden we een verjaardag van een huisgenootje, met appeltaart! 

Vrijdag 8 maart

Op de vrijdag keek ik eerst naar de laatste afleveringen van het tweede seizoen van The Seven Deadly Sins en had ik een college. Het niveau van mijn werkcollege is inderdaad wel pittig, dus ik ga zeker niet stil zitten de komende twee maanden. Na mijn college ging ik richting mijn ouders en las ik Twee kunnen een geheim bewaren als er eentje dood is. Thuis aangekomen blogde ik heel even en ging ik richting een dispuutsgenootje die zijn 21-diner gaf! Samen met mijn vrienden hadden we een gezellige avond vol grappige speeches, lekker eten en veel lol. Uiteindelijk snel naar bed, want in het weekend kon ik weer hard werken voor mijn studie!   Dit was mijn afgelopen week. Ik kijk niet echt zo op naar al het werk van mijn werkcollege, maar het zal me uiteindelijk wel veel opleveren. Bikkelen dan maar! Volgende week heb ik meerdere uitjes op de planning staan, dus dan ga ik ook zeker niet stil zitten.

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Een goede week toegewenst! 🙂

    1. Bedankt Katja, jij ook! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.