De wekelijkse avonturen van een Fanboy #147

De afgelopen week kon ik weer hard aan de slag met mijn studie. Ondanks al het studeren kon ik gelukkig ook lezen, series kijken en bezocht ik een boekgerelateerd evenement!

 

Zaterdag 9 maart

Zaterdag begon ik meteen met studeren. Ik moest drie papers doorlezen en er commentaar op geven, dus daar moest ik lang aan zitten. Ik blogde nog wat en ik speelde Mario Kart 8 Deluxe. In de avond begon ik aan Twee kunnen een geheim bewaren en ik keek naar de finale van Wie is de mol. Merel was zeker een goede mol, ik had haar heel lang niet verdacht! Wel jammer dat veel opdrachten niet werden genoemd, want ik had het idee dat ik behoorlijk veel miste.

Zondag 10 maart

Zondag had ik eigenlijk het concert van Bastille ingepland staan, maar ik had helaas een slechte dag wat betreft mijn kniepijn betreft. Dat concert moest ik afzeggen! Ik was deze dag aan het bloggen, ik gaf nog bijles aan een bijleskindje die naar mijn huis toe kwam, ik studeerde veel en ik las de Aniway. Ook keek ik naar de eerste paar afleveringen van het derde seizoen van Sword Art Online, welke ik erg gaaf vind! Ik las verder in Twee kunnen een geheim bewaren, speelde nog wat Mario Kart 8 Deluxe en ik keek naar De Luizenmoeder.

Maandag 11 maart

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan. In Rotterdam studeerde ik weer flink en ik gaf nog  bijles, om daarna pannenkoeken te eten omdat een van mijn huisgenootjes jarig was. Na wat gezelligheid studeerde ik nog verder, maar was ik ook wat aan het bloggen, tekende ik was en keek ik naar Japan Style Originator.

Dinsdag 12 maart

Op de dinsdag had ik weer genoeg te doen. Ik begon de dag met studeren, maar werkte ook nog even vanuit huis. Aan het begin van de middag had ik een college en daarna ging ik met studiegenootjes zitten om een idee te bedenken voor ons paper. Daarna kwam een bijleskindje voor bijles, studeerde ik thuis en at ik vegetarisch met een huisgenootje en keken we naar Temptation Island (lekker cringen). Na het eten ging ik weer verder met studeren, tekende ik veel, keek ik naar The Order en las ik Twee kunnen een geheim bewaren

Woensdag 13 maart

Woensdag stond ik vrij vroeg op en ging ik weer studeren. Ik maakte ook mijn fanart af van Mermaid, blogde wat, keek The Order af en gaf nog een keer bijles. In de avond at ik met huisgenootjes en had ik nog een borrel van mijn vereniging, die erg gezellig was. 

Donderdag 14 maart

Een beetje rust mag ook! Even een studievrij dagje, althans, na de ochtend deed ik niks meer. Ik blogde en studeerde wat en ging richting Tilburg terwijl ik Twee kunnen een geheim bewaren uitlas. In Tilburg aangekomen regelde ik nog wat dingen voor mijn vakantie naar Japan, begon ik aan De jongen met twee namen (nu al een fantastisch boek!) en keek ik naar Riverdale, een serie die ik nu wel erg tegen vind vallen…

Vrijdag 15 maart

Een dag met een evenement! Ik moest eerst terug naar Rotterdam voor een college waarin ik een korte presentatie moest houden, die erg goed ging. In de trein las ik telkens De jongen met twee namen, want ik ging naar Eindhoven. Daar gingen mijn fangirl en ik naar de Leesbeesten Leesclub bij boekhandel van Piere. We aten eerst nog Udon, om daarna Louise O’Neill te zien die voor de leesclub naar de boekhandel kwam en Mermaid en mijn fanart te laten signeren! Heel leuk om haar weer te zien, maar daarna gingen we weer terug naar huis.

Dit was weer mijn weekje! De volgende week moet ik hard studeren, want ik moet een paper maken, maar daarnaast heb ik nog genoeg leuke dingen op de planning staan, zoals een weekendje weg, verjaardagen en meer.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.