De wekelijkse avonturen van een Fanboy #148

De afgelopen week had ik weer genoeg te doen. Ik heb een seminar waar ik veel werk aan heb, maar daarnaast had ik nog avonden met vrienden, een dagje uit gehad en veel series gezien.

 

Zaterdag 16 maart

Op de zaterdag werd ik helaas ziek wakker, dus ik moest helaas een weekendje weg afzeggen. Ik studeerde en blogde een beetje en ik las De jongen met twee namen. Mijn ouders waren die dag toevallig in de buurt, dus ik werd opgehaald. Bij mijn ouders deed ik rustig aan, speelde ik nog even Mario Kart 8 Deluxe en ging ik vroeg naar bed.

Zondag 17 maart

Ik voelde me gelukkig al iets beter, maar ik was nog wel vrij moe. Ik had in de middag de verjaardag van mijn tante en in de avond speelde ik weer wat Mario Kart, keek ik naar De Luizenmoeder en las ik Riverdale: hoe het allemaal begon.

Maandag 18 maart

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Thuis deed ik boodschappen, studeerde ik een hoop en begon ik aan het leren van Japans (ik wil in ieder geval wat simpele woorden en zinnen leren voordat ik op vakantie ga) en ik blogde wat. Aan het eind van de middag had ik bijles gegeven, had ik een vergadering van mijn dispuut en blogde ik thuis verder door. Naast het bloggen begon ik ook aan Voltron (wat tot nu toe niet heel indrukwekkend is, maar misschien dat ik later de hype meer snap) en Sirius the Jaeger.

Dinsdag 19 maart

Dinsdag had ik college, maar deed ik nog genoeg andere dingen. Ik begon de dag met het kijken van Sirius the Jaeger en ik was aan het bloggen. Ik sprak nog af met een vriendin van mijn vereniging, ging naar college toe en had een meeting met mijn studiegroepje waarmee ik een paper moet maken. Thuis blogde en studeerde ik verder en in de avond vierden we een verjaardag van een van mijn huisgenootjes. De hele avond babbelen en spelletjes spelen, erg gezellig!

Woensdag 20 maart

Na een ontbijtje met een huisgenootje ging ik stemmen! Daarna blogde en tekende ik wat en begon ik aan de serie Love Death + Robots, allemaal korte animatieafleveringen die gaan over liefde, de dood en/of robots. Allemaal verschillende studio’s hebben een aflevering gemaakt, dus allemaal soorten stukken komen voorbij. Erg divers, dus de een is beter dan de ander. Daarna deed ik nog oefeningen van de fysio en studeerde ik door. Aan het begin van de avond at ik met huisgenootjes en had ik een borrel.

Donderdag 21 maart

Tijd voor een dagje uit! Mijn fangirl had een dagje ingepland in Amsterdam. Zo gingen we bij Cereal & Chill ontbijten (erg leuk tentje met cereal en wafels!), naar het museum Nemo (ondanks de vele kinderen is dit museum ook prima voor oudere bezoekers!), naar tentoonstelling Moco (met allemaal toffe kunstwerken) en we aten heerlijke ramen. Wat een leuk uitje! Op de terugweg las ik Infernal Devices (deel 3 van Mortal Engines) in de trein. Thuis aangekomen keken we nog naar een nieuwe aflevering van Riverdale en keken we wat afleveringen van Love Death + Robots.

Vrijdag 22 maart

Op de vrijdag had ik een studiedag ingepland, dus ik kon hard aan de slag. In de ochtend deed ik boodschappen en daarna kon ik aan de slag met mijn studie. Ik moest veel schrijven voor het groepspaper, dus daar was ik wel even zoet mee! Daarna kon ik andere dingen doen, zoals bloggen, tekenen en lezen. Ik keek nog series zoals Love Death + Robots, Voltron en Sirius the Jaeger. Nog even Infernal Devices lezen voor het slapen gaan en dan vroeg naar bed, want dit weekend zou ik te vinden zijn op Dutch Comic Con!

 Een lekker weekje dus, volgende week heb ik ook weer genoeg op de planning gezet. Ik moet een paper afschrijven, maar ook naar een conventie dus! Ook heb ik weer een leesclub in Zoetermeer, ik sta maar niet stil!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.