De wekelijkse avonturen van een Fanboy #149

De afgelopen week had ik weer genoeg dingen te doen. Ik moest met een groepje een paper schrijven, maar ik kon ook lekker veel lezen, bezocht Dutch Comic Con en ik had een belangrijke vergadering van mijn bestuur ingepland. Mijn week was weer goed gevuld dus!

 

Zaterdag 23 maart

Ik ging een heel weekend naar Dutch Comic Con, wat een feest! Ik had afgesproken om met twee vrienden te gaan en deze dag ging ik niet cosplayen. Het was een gezellig dagje waarbij ik al flink wat merchandise had gekocht, oeps… We gingen uiteindelijk eten bij Hinoki Noodle Soup, waar hele lekkere ramen is! Na het smullen ging ik met mijn fangirl richting huis en keken we nog Once Upon a Time toen we thuis kwamen. 

Zondag 24 maart

Tweede dag naar Dutch Comic Con! Mijn fangirl en ik gingen als Edward en Winry van Fullmetal Alchemist, wat een geslaagde cosplay is! Veel mensen wilden met ons op de foto, wat erg leuk was om mee te maken. Lees hier vooral mijn verslag van het weekend. Thuis keken we Once Upon a Time en The Disastrous Life of Saiki K. Ook las ik de graphic novel van Umbrella Academy, waarbij ik zeker de vervolgdelen van wil lezen! Ook bladerden mijn fangirl en ik Hyrule Historia door, een boek over The Legend of Zelda. 

Maandag 25 maart

Maandag moest ik vroeg naar de universiteit. Ik had een meeting met twee andere studenten waarmee ik een paper moest maken. We zaten een aantal uren te werken en uiteindelijk kon ik terug naar huis. Daar studeerde ik door, ik werkte nog wat en ik keek De Luizenmoeder terug. Ik blogde in de avond, keek naar Sirius the Jaeger en That’s 70 Show.

Dinsdag 26 maart

Ik was deze dag helaas wat ziekjes, dus ik werkte thuis aan het paper. Gelukkig vonden mijn groepsgenootjes dat oké en gingen we apart aan de slag. Ook deed ik iets wat betreft een projectje waar ik mee bezig ben, ik stuurde namelijk de eerste drie hoofdstukken van een verhaal dat ik aan het schrijven ben naar wat proeflezers. Ik wil graag zien of deze eerste hoofdstukken fijn te lezen zijn en of mensen verder zouden willen lezen, zodat ik een beeld heb of ik een beetje goed bezig ben. Ik kreeg al snel een enthousiaste reactie, dus ik word zeker gemotiveerder om verder te schrijven! Voor de rest las ik The Infernal Devices uit en in de avond had ik een etentje en was ik daarna nog thuis aan het bloggen.

Woensdag 27 maart

Woensdag was ik gelukkig weer beter, dus ik ging weer naar de universiteit en werkte hard met de andere studenten aan ons paper. We wisten hem af te krijgen, twee dagen voor de deadline! We moeten alleen nog wat puntjes op de i zetten, dus dat is fijn. Thuis werkte ik nog wat verder aan het paper en ik las Enigma, een science fiction verhaal die me zeker intrigeert. Tijdens het eten keek ik naar That’s 70 Show en in de avond had ik een borrel van mijn vereniging. Erg gezellig! Ook was er een open feest op mijn vereniging, dus ik ging even langs. Daar zag ik een oud bijleskindje die lid is geworden van mijn vereniging, super tof! 

Donderdag 28 maart

Ik moest vroeg op, want ik had een afspraak in het gemeentehuis voor mijn paspoort. Deze heb ik nodig voor mijn vakantie naar Japan, dus ik ging in de ochtend langs en daarna ging ik nog even naar de boekhandel om een boek te scoren voor de boekenweek. Daarna studeerde ik thuis en was ik nog aan het bloggen. Ook las ik Enigma uit. In de avond had ik de halfjaarlijkse ledenvergadering van mijn dispuut. Ik zit in het bestuur, dus ik moest verslag doen van de afgelopen maanden. Gelukkig was iedereen erg tevreden met mij en de andere dispuutsleden, heel fijn om te horen! We hadden wel lang vergadert, dus ik ging erna snel naar huis om uit te rusten.

Vrijdag 29 maart

Vrijdag begon ik met werken, maar al snel blogde en studeerde ik wat. Ik sprak nog af met een dispuutsgenootje op de universiteit en had een college. Daarna dropte ik mijn spullen thuis, studeerde ik even door en ging ik richting Zoetermeer. Daar was namelijk weer een leesclub bij boekhandel Silvester, welke weer erg gezellig was! We bespraken Vogelvrij, het eerste deel van de Spellslinger-serie. Op de heen- en terugweg begon ik aan Rivaal van Michael Grant, welke weer erg gruwelijk begint. Thuis studeerde ik nog even en ging ik nog bloggen.

Dit was mijn afgelopen week. Een nerdy weekje waarbij ik dus nog flink heb gestudeerd, op naar de volgende week! Dan heb ik een presentatie van mijn paper, maar heb ik ook een verjaardagsfeest en heb ik nog wat boekige afspraken. En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.