De wekelijkse avonturen van een Fanboy #15

De allerlaatste week dat ik mij bezig moest houden met het eerste jaar van mijn studie! Deze week had ik mijn hertentamens, maar deed ik nog zat andere dingen. Zo’n weekoverzichtje is voor mij altijd handig om terug te kijken op de week, want ik had het best druk (met Pokémon Go onder andere…).

 

Zaterdag 9 juli

Zoals ik gewend was geraakt, deed ik een intense Pokémon Go-dag. Twee keer wandelen, één keer fietsen, ik ging helemaal los! Daarnaast leerde ik nog voor hertentamens, keek ik met mijn zusje de nieuwe afleveringen van Outcast en schreef ik nog wat blogjes. Ook begon ik aan Hof van mist en woede, een goed boek, hoewel ik wel wat aantekeningen heb.

Zondag 10 juli

Ook deze dag begon ik met een rondje Pokémon Go, leerde ik weer wat en erna ging ik naar Haarlem toe, Eline was namelijk geslaagd voor haar examens en ik was uitgenodigd voor haar feestje om dat te vieren! Dit resulteerde tot kinderen die half boksend Eline onderuit haalden op de trampoline, een Dinoplaatje-sticker op mijn shirt en live commentaar op kinderen die Mario & Sonic at the olympic games spelen. Ik kwam redelijk laat thuis, een lange dag maar wel vol gezelligheid!

Maandag 11 juli

Deze dag begon ik weer met een hardloopsessie voor Pokémon Go, waarin ik drie gyms had overgenomen. Weer thuis aangekomen leerde ik voor mijn hertentamens, las ik Suzy en de kwallen (wat een prachtboek! Net zo mooi als De appeltaart van hoop!) en erna maakte ik wat foto’s voor mijn blog en schreef ik nog wat recensies.

Dinsdag 12 juli

Rond 3 uur ‘s nachts zei ik mijn zusje gedag, ze is namelijk een weekje naar Portugal met vriendinnen! Erna ging ik nog doorslapen en in de ochtend pakte ik mijn spullen en ging ik naar Rotterdam. In de trein begon ik met Het Stille Blauw, het derde deel van Een wereld zonder hemel van Veronica Rossi! In Rotterdam kwam ik wat uitgeput aan (iets met zware tassen, treinen die niet reden en regen), maar erna ging ik weer door met leren. Al snel kwam een huisgenootje een bakkie bij mij doen, gingen we naar de supermarkt (waar behoorlijk veel Pokéstops zijn…) en ging ik erna weer door met leren. Achteraf keek ik nog wat afleveringen van Pokémon (nu ik Pokémon Go speel, heb ik weer zin om de anime te kijken!). Als avondeten at ik bij iemand van mijn vereniging die volgend jaar in het bestuur komt, zij ging namelijk voor mijn commissie eten en wij gingen haar interviewen. Achteraf ging ik snel terug naar huis en keek ik nog wat afleveringen van Pokémon.IMG_6397

Woensdag 13 juli

Op de woensdag werd ik minder goed wakker, ik was namelijk behoorlijk ziek! Ik moest helaas mijn plannen voor deze dag afzeggen en rustig aan doen, ik had de dagen erna al mijn hertentamens! Ik leerde nog even, maar ik had al snel geen concentratie meer (deels door het ziek zijn, deels doordat ik beide vakken al heb gehaald en geen druk heb om een hoger cijfer te halen). Ik ging door met het kijken van Pokémon (seizoen 11 keek ik uit en ik zag eindelijk Barry, de persoon die ik was gaan cosplayen!) en speelde nog Pokémon Alpha Sapphire. Een middagdutje was ook nodig, want ik had vrij weinig energie. Een baaldagje dus, dat kan gebeuren. In de avond blogde ik nog een hoop.IMG_6433

Donderdag 14 juli

Donderdag was het tijd voor mijn hertentamen toegepaste statistiek! Ik werd vroeg wakker, pakte al mijn spullen in en ik ging richting de universiteit. Het tentamen ging redelijk, maar ik weet niet zeker of ik een beter cijfer heb gehaald dan ervoor. Na het tentamen ging ik door naar de stad, ik ging namelijk cadeautjes kopen voor mijn huisgenootje, Pikachusokken bij de Primark en nog wat tekenbenodigdheden. Terug thuis aangekomen hoorde ik dat we vanaf augustus een nieuw huisgenootje erbij hebben! Daarna kwam mijn huisgenootje (degene waarvoor ik cadeautjes kocht) thuis, kletsten we wat, haalden we boodschappen kookten en aten we samen. In de avond keken we nog de nieuwe aflevering van Are You The One en keken we vijf afleveringen van How I Met Your Mother, WAAROM KEEK IK DIT NIET EERDER? Het is echt zoooooo grappig, dat ga ik vaker kijken!IMG_6441

Vrijdag 15 juli

Op deze dag zou ik mijn tweede hertentamen hebben (waarvoor ik het vak al heb gehaald, ik meldde mij alleen aan zodat ik een hoger cijfer kon halen), maar ik had er totaal geen goed gevoel over, dus ik ging er maar niet heen. Ik ging deze dag nog even naar de stad, las verder in Hof van Mist en Woede en ik deed nog wat boodschappen en at hamburgers met mijn huisgenootje. Na het eten ging ik weer vlug aan het bloggen, aangezien ik nog wat blogjes wilde schrijven.

 

Mijn weekje, een wat minder fijne week door hertentamens, maar nu heb ik eindelijk vakantie! Ik ga nog genoeg leuke dingen doen deze zomer, dus ik ga flink genieten!

Hoe was jouw weekje?

2 reacties

  1. Die kinderen waren sterker dan ze eruit zagen, jemig. Zondag was tof, goede afsluiter van de middelbare :’)

  2. Awwww pikachusokken :3
    En ja inderdaad, How I Met Your Mother is grappig! Ik heb het ‘ontdekt’ bij Comedy Central en dacht eerst dat ik het niet leuk zou vinden, maar toen ik de serie echt vanaf de eerste aflevering begon te kijken ben ik er onderhand aan verslaafd xD

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.